Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Jūras vilinājums, [PZP]
josephine
iesūtīt 02.10.2006 13:52
Raksts #1

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.07.06
Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

Man jau kādu ilgāku laiku prātā ir viena lomu spēle, bet nupat, šķiet, ir tas brīdis, kad šī ideja varētu tapt par kaut ko vairāk kā tikai ideju.

Tātad, par ko vispār šeit būs runa... lielos vilcienos [un mazos tramvajos] ideja ir sekojoša: Darbības vieta -Karību jūra, darbības laiks nu... Age of sail... tb pirātisma zelta laiki Karību jūrā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Jūs [kas gribēs pieteikties] būsiet jūrnieki, kas, kaut kādu iemeslu dēļ, būsiet nokļuvuši St. Kitts tavernā, no kurienes tad arī notiks visa tālākā darbība. Neko vairāk par sižeta līniju nestāstot, pateikšu vien to, ka jūsu kvests būs... pavisam nojaušams - jums jāatrod apslēpti pirātu dārgumi. izklausās pietiekami vilinoši? Stay tuned!

Gribu, lai šī lomu spēle būtu nopietna, nu tāda, bez kaut kādiem gļukiem, kas rodas nesekojot līdzi ATD un pašas spēles notikumiem. Tādi ļaudis, kas zin, ka ir pa slinku, lai regulāri sekotu līdzi notiekošajam, var arī nemaz nepieteikties.

Pieteikšanās ar privātās ziņas palīdzību, pēc manas apstiprināšanas varēsiet tēla aprakstus iemest šeit..., bet, nu jā, kam tad tur jābūt...

1. Tēla vārds un uzvārds
2. Tēla izskats [būtu baigi jauki, ja būtu arī bilde]
3. Vecums
4. It kā jau dzimums arī... tikai lūgums neaizrauties ar sievietēm-ubervaronēm, jo jāatcerās, ka tajā laikā vēljoprojām valda uzskats, ka sievietes uz kuģa ness nelaimi [tā bišku diskriminējoši sanāk, bet neķer ļaunā]. Protams, var jau arī mēģināt izlikties par veci, bet vienalga būs jāņem vērā, ka sieviete gluži visu izdarīt nespēj... nu padomājiet reāli... viss acction-s notiks uz burukuģa.

Patiesībā diezgan nopietni skatīšos uz visiem apstākļiem un mēģināšu izdarīt tā, ka viss notiek tā, kā reāli dzīvē notiktu. Visas varoņu darbības tiks izvērtētas un attiecīgi arī piemērota apkārtējās vides reakcija uz konkrēto darbību. Tāpēc, lai visu padarītu vēl interesantāku [ne tikai jums, bet arī man. Biški gribās patēlot Dievu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] tad pie tēlu raksturojuma jums vēl būs jāuzraksta skilu vērtējums. Pag, kš`! Mēģināšu tūliņ to visu tā saprotamāk izskaidrot. Būs septiņas kategorijas [leadership, combat, sailing, cannons-accuracy, repair, commerce un luck]. Jums sākumā būs desmit punkti, kurus tad jūs pēc brīvas izvēles varēsiet sakārtot pa tām septiņām kategorijām. Var arī vienā kategorijā salikt visus desmit... nu man jau vienalga... es tikai attiecīgās situācijās ņemšu vērā šīs jūsu prasmes. Tātad katras kategorijas paskaidrojums sīkāk:

leadership - līdera spējas, ir iespēja kļūt par kapteini
combat - cīņas prasmes
sailing - navigācijas prasmes
cannons (accuracy) - uh, kanoneris... jel, piedodiet, citiem vārdiem - džeks, kas kko sajēdz no lielgabaliem
repair - māk kaut ko salabot
commerce - labi bīda darījumus
luck - vnk muļķa veiksme (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
medicine - kaut ko sajēdz no medicīnas
cook - māk gatavot ēst

Tātad jums prātīgi jāizdomā, kuras no šīm spējām un cik lielā mērā jūsu varonim piemitīs [no loģikas jo lielāku skaitli pie konkrētās kategorijas pierakstīsiet, jo labāk jums tajā jomā veiksies... bet atceraties, ka no sākuma jums ir tikai desmit punkti, ko izdalīt pa kategorijām]. Uh, es tiešām ceru, ka izteicos pietiekami skaidri, ja ne, piedodiet, bet es skaidrāk izteikties nevarēju. Ā, btw, laika gaitā, tos punktus varēs sakrāt vairāk, gūstot pieredzi. Pieredzi protams varēs gūt kaut ko specifisku darot, iemācoties utt. Tad tad es jums arī ATD pateikšu, piem., "apsveicu, tu esi papildus ieguvis vienu combat punktu!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ā, un, nu jā, īstenībā jau jūs varat arī palūgt, lai kāds jums kko iemāca...

Kas vēl tāds? Nu jā pieteikties un atteikties no spēles VAR DA JEBKURĀ BRĪDĪ... gan jau ka es izdomāšu kādu viltīgu veidu, kā ātrāk vai vēlāk jūs uzdabūt vai nodabūt no tā kuģa.
Par pašu spēles gaitu tagad neko neteikšu, lai būtu interesanti. Nu jā, viss kas jums tagad ir jāzin ir tas, ka jūs tagad atrodaties St. Kitts tavernā [krogā].
Ā, un priekš tiem, kas nezin, kas ir St. Kitts un tiem, kam vispār Karību jūra tāds svešāks dīķis šeku reku būs divas kartes..., kas arī stipri noderēs spēles gaitā... lai jūs zinātu, kur jūs atrodaties un vai gadījumā neesat ieseilojuši auzās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

viena karte

otra karte

Kad sāksies pats geims pateikt nevaru, tas atkarīgs no jūsu ieinteresētības. Ceru uz jūsu atsaucību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Tad te vēlreiz viss, kas ir vajadzīgs privātajā ziņā pie pieteikšanās -

1. Tēla vārds un uzvārds:
2. Tēla izskats:
3. Vecums:
4. dzimums:
leadership -
combat -
sailing -
cannons -
repair -
commerce -
luck -
medicine -
cook -

Šo rakstu rediģēja Josephine...: 02.10.2006 14:10
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
40 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (200 - 219)
Roviela
iesūtīt 16.10.2006 18:14
Raksts #201

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Domāju, ka nē. Tikai kapteiņa iepriekšējais rakstiņš bija tāds, pēc kura neko daudz vairāk kā "uzkāpa uz borta un nopētīja tur esošos" uzrakstīt nevarēja.
Tagad gan derētu uzrakstīt, kā katrs uz kuģa iekārtojies. Es to tūlīt darīšu.

+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 17.10.2006 07:53
Raksts #202

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis

Ko virtuves daļā atrod Melnais Džo un Ērnijs -

1) Kambīzē ir trīs pavardi, ko kurina ar kokoglēm - pavards vārīšanai, kamīnveida pavards cepšanai uz iesmiem un maizes krāsns. Katli, visvisādi nepieciešami trauki, naži, kausi un dakšas.

2) Kambīzei pretējā pusē, ērti pieejama, ir pārtikas noliktava ar vairākiem nodalījumiem; ir miltu un dažādu putraimu lādes-apcirkņi, ir dārzeņu noliktava, ir žāvētas un kūpinātas gaļas gabali uz āķiem pie griestiem, ir mucas ar sālītu gaļu, zivīm, sieru, sviestu, eļļu, vīna etiķi; ir muca ar citroniem; sīpolu virtenes; ir visādas garšvielas. Tālākajā kaktā ir sprosti ar dzīvām vistām un cūkām.

3) Melnajam Džo un Ērnijam ir pa diviem viena guļamtelpa.

4) Parastais ēdiens ir biezputra ar ceptu gaļu vai zivīm, vai siera gabalu. Tiek cepta maize un dažādi plāceņi un pīrāgi, cepetis arī nav īpašs retums. Matroži klāt dzer alu, priekšniecība dzer vīnu. Bet! - ne alus, ne vīns, ne rums nav brīvi un jebkurā laikā pieejami. Rums vispār stav aiz atslēgas kravas telpās.

5) Kambīzē katru dienu strādā arī viens pēc kārtas norīkots palīgs-matrozis.

-----------------------------------------------------------

Raiens un Viljams arī dzīvo kopā. Viņu telpā ir rakstāmgalds un slēdzama lāde dokumentiem. Tikai paejot šai istabai garām, var nokāpt kravas telpās, kuru durvju atslēgas ir tikai Raienam un kapteinim.

Zītko apmetas namdara darbnīcā. Tā ir pietiekoši liela un ērti iekārtota. Darbarīku netrūkst.

Tobiass dzīvo blakus namdarim, atsevišķā nelielā telpā, kurā ir skapis un lādes ar medicīnas instrumentiem, pārsējiem utt. Vispār - šī telpa ir visai labi pieejama no visām pusēm, tajā skaitā - tā ir tieši pretī kāpnēm uz augšklāju.

Bocmanim Džesam ir norobežots kakts matrožu kopkajītē.

Nevienu neaizmirsu? (Kanonieris jau par sevi uzrakstīja.) Kopējam info - kuģis ir jauns un labi uzturēts.

Šo rakstu rediģēja echo3: 17.10.2006 08:15

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 17.10.2006 16:28
Raksts #203

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Juatājums kapteinim kas ir atrodams stūrmaņu kajītē? T.i No navigācijas instrumentiem kartēm? Ja neskaita tos ko mans tēls paņēmis līdzi?

+Citēt rakstu
Vēja dvēsele
iesūtīt 17.10.2006 19:14
Raksts #204

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 02.10.05
Kur: Sudraba dvēselē vēju auž...

Sveiki, ļaudis! GM ieteica prasīt jums atļauju... arī es ļoti gribētu piedalīties... Vai jūs atļautu uzrasties vēl vienam gaisa jaucējam?
Es labprāt būtu tāds neikdienišķāks varonis - varbūt tāds pavisam jocīgs kuģapuika, kas jau ir uz kapteiņa kuģa un pie viņa strādā jau kādu laiciņu... nu ķip, tāds, uz ko kapteinis un komanda var izgāzt dusmas, iekaustīt, tāds kuģa klauns, kapteiņa "ēna". Zinu, ka tur jau vajadzīga arī kapteiņa, echo3, atļauja. Ja tā drīkst, es iesūtītu anketu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)

+Citēt rakstu
Melnais Akvareļu...
iesūtīt 17.10.2006 20:09
Raksts #205

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 22.05.05
Kur: Pie Cerības

CITĀTS(Roviela @ 15.10.2006 19:44) [snapback]1051059[/snapback]

Oho! Mūsu pirmajam stūrmanim nav ne karšu, ne arī instrumentu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kā viņš domā strādāt?

Instrumenti jau daudz vietas neaizņem. Ja pareizi atceros, ierakstīju, ka Karlosam ir neliels sainītis... Ar kartēm tā ir kā ir. Bet vai tad man - tiko uzņemtam komandā - ir jādomā par kartēm? Es tak esmu tikai nabadzīgs jūrnieks un man nav naudiņas kartēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

To undomiel - man nav nekas pretī - lūdzu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Vēja dvēsele
iesūtīt 17.10.2006 20:11
Raksts #206

mmmm.. vismaz cerība (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
ko teiks citi?

+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 17.10.2006 20:12
Raksts #207

Klusais censonis

mr Bl@ck - Stūrmaņu kajītē ir visi nepieciešamie navigācijas instrumenti un ir karšu statnis. Pilnīgi visas Karību jūras karšu gan tur nav, bet zināmākajām ostām un salām ir, un tāda vispārēja arī ir.

-----------------------

undomiel - Spēlētāju skaitu tomēr nosaka GM. Mēs jau pašlaik esam 12 personāži, tas ir daudz. Kā kapteinim man arī būtu iebildumi - Van Burens ir reizēm negants, bet taisnīgs, un nekādu dusmu izgāšanas objektu viņam nevajag. Bet šajā sakarā man ir ideja - nevēlies mēģināt uzmukt uz kuģa nākošajā ostā? Nu, tāds puika-bezpajumtnieks vai tamlīdzīgi?

------------------------

Melnais Akvareļu Vienradzis - kā, Karlosam pa 25 gadiem neviena karte nav iekrājusies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Karlos!!!! Nekādu rokas kompasu tajā laikā nav. Blakus stūres ratam ir stacionārs kompass "kompasmājiņā". Un Džeks ir pie stūres tikai tāpēc, ka jāizbrauc no ostas. Parasti tur dežurē stūres vīri - matroži.

Šo rakstu rediģēja echo3: 17.10.2006 20:15

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 17.10.2006 20:20
Raksts #208

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Mēs ar Josephine runājām par to, ka Raienam varētu būt kāds mūzikas instruments... tā izlēmu, ka Raiens spēlēs vijoli. Es gan neminēju, ka viņš to paņem līdzi, bet vietas lādē bij daudz [arī vijolei (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ]
Hmm... šķiet manam tēlam pašlaik nav daudz pienākumu, bet kā būtu ja viņš tagad palīdzētu citiem un vnk mācītos darīt arī citus darbus?

Šo rakstu rediģēja Andromeda: 17.10.2006 20:21

+Citēt rakstu
Vēja dvēsele
iesūtīt 17.10.2006 20:21
Raksts #209

Patiesībā arī bija tāda doma. Tad lai iet. Bet, ja nu puika ir bezkauņa un kapteinim slikts garīgais, visādi var sanākt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
GM atļāva, bet teica, lai paprasu komandai :]
Tātad, iesūtīšu anketu GM, bet rīt visticamāk forumā neparādīšos, tāpēc būtu jauki, ja ostā piestāšanu novilcinātu līdz parītdienai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

+Citēt rakstu
Melnais Akvareļu...
iesūtīt 17.10.2006 20:33
Raksts #210

Protams ka nav iekrājusies! Visas kartes piederēja kapteinim... pietam līdz ceļojuma beigām neviena karte nav saglabājusies lietojama (bad luck (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) )

Nuuu cik es sapratu no savas vēstures grāmatas, rokas kompasi bija ja ne Kolumba laikā, tad Vespuči laikā noteikti (Amerigo Vespuči, nevis Karlosa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ). Un loģiski spriežot mūsu darbība norisinās kādus pāris (vai pārdesmit) gadu pēc Vespuči, tā kā...

(It's as hard to put me in the baga, as it's to make a cow talk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) )

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 17.10.2006 20:39
Raksts #211

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Dabiski, ka ikviens var palīdzēt citiem, un var būt visādi mūzikas instrumenti. Raienam ir viens liels darbs - uzmanīt, lai ar kravu nekas slikts nenotiek. Protams, viņam nav visu laiku jāsēž tilpnē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Kas tas par stūrmani - bez nevienas kartes! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Kaut kāds... ē... jā!

Dabiskāk būtu, ja viņš ik pa brīdim mestu loti pāri bortam - vai nebraucam virsū kādam zemūdens rifam, nevis blenztu kompasā, kamēr krasti redzami. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Melnais Akvareļu...
iesūtīt 17.10.2006 20:42
Raksts #212

Erm.. jā... bet to var norakstīt uz divām lietām - Karlosam ir vecuma marazms + viņs neuzticas neviena Džeka kustībai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Vai tad ar loti rīkojas stūrmanis? Tad jau labāk norīkot kādu muļķītiti (kartējais (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) -iņš) no virtuālās apkalpes, lai to dara... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 17.10.2006 20:56
Raksts #213

Klusais censonis

Ā, nu tad norīko! Virtuālā apkalpe ir pieejama visiem, un viss, kas saistīts ar navigāciju, ir stūrmaņu darīšana.

Starp citu - ir apmēram puspieci no rīta, saule tikko lec.

undomiel - "jocīgs" un "bezkauņa" ir dažādas lietas... Pa aci varēsi dabūt no Toma, ja šis tā gribēs, bet kapteinis liks tevi vienkārši ieslēgt un turēs pie maizes un ūdens. Un nākošajā ostā paliksi krastā.

----------------------------

Glābiet!!! Pa kuru laiku bija vētra? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Nekādu loci nevajag - kuģis taču pirms trīs dienām iebrauca ostā. Mierīgi, bez sēkļiem.

Šo rakstu rediģēja echo3: 17.10.2006 21:00

+Citēt rakstu
Melnais Akvareļu...
iesūtīt 17.10.2006 21:07
Raksts #214

Erm... apskaidrojiet manu apsolūti idiotisko prātu un atgādiniet ko dara locis (es ir idiots un man par to kauns) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

*iet domāt, kas vēl ir vajadzīgs, lai kuģis varētu sekmīgi pamest ostu*

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 17.10.2006 21:16
Raksts #215

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Izlaboju savas kļūdas, locis ir cilvēks kas met pār bortu virvē iekārtu svina lodi un šādi parbauda cik dziļš ir. Par sēkli tā kā es spriešu osta ir ierīkota tādā kā līcītī (manuprāt ērta un aizsargāta vieta) tad tīri loģiski būtu ja jūra pie izejas sanestu smiltis vai ne?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 17.10.2006 21:17
Raksts #216

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Locis - tas ir ostas stūrmanis. Cilvēks, kas perfekti pārzin visus ūdensceļus un kuģošanu ostā un tās apkārtnē, un tiek nolīgts izvest kuģus no ostas vai ievest tajā. Ločus "iznomāt" - tā ir kapteiņa darīšana.
Starp citu - St.Kitsa nav upes osta, kur pēkšņi varētu tapt saskalotas sēres. Karību jūrā ir rifi, bet nav sēres, ja vienīgi lielu upju deltās.

Stūresvīrs neredz sēres, pirms nav uz tām uzbraucis, jo stūres rats ir pakaļgalā. Par sērēm un seklumiem ziņo priekšgala novērotājs un novērotājs masta grozā. Un pāris matroži mētā lotes pie bortiem ik pa brīdim, pārbaudot, vai nekļūst seklāks.

Lote - atsvars virves galā, ar to mēra dziļumu.
Laga - arī atsvars virves galā, bet rotējošs, ar spārniņiem. Pēc tā, cik ātri rotē, aprēķina kuģa ātrumu.

Lai pamestu ostu? Nekas īpašs, tikai droši jāstūrē uz ostas izeju, kas šādām ostām parasti ir aiz pāris klintsragiem, uz kuriem ir tālšāvēji lielgabali ostas apsardzībai. Tāpēc kuģim vantīs ir signālkarodziņi, lai ostas apsardze nesadomātu šaut.
Precīzu kursu pēc kompasa uzņem tad, kad ir izgājuši atklātā jūrā.

Šo rakstu rediģēja Roviela: 17.10.2006 21:19

+Citēt rakstu
Vēja dvēsele
iesūtīt 17.10.2006 21:43
Raksts #217

Nu tātad. komanda un kapteinis, un GM laikam ir ar mieru un es būšu razbainieks, kas pa kluso [vai kā nu sanāks] uzšmauks uz kuģa.

1. Tēla vārds un uzvārds - Bērtijs. Viņš ir bārenis, viņam nav ne uzvārda, ne ģimenes, bet viņš tiek dēvēts par Rudo
2. Tēla izskats [būtu baigi jauki, ja būtu arī bilde]- Kalsns, izstīdzējis, bet ne ļoti garš, vasarraibumains, ruds matu cekuls, draisks un šķietami naivs smaids, zaļas acis, kurās deg negantas, draiskulīgas uguntiņas; parasti notašķījies un noskrambājies. Sākumā mugurā drēbes no nenosakāma auduma un nenosakāmā krāsā, jo tās ir pavisam vecas.
3. Vecums- 13
4. It kā jau dzimums arī... vīrietis laikam
leadership - līdera spējas, ir iespēja kļūt par kapteini - 2 [patīk komandēt, bet par kapteini diez vai var kļūt]
combat - cīņas prasmes - 7 [kaujas ļoti labi, ir apstrādājis arī lielus vīrus, bet par godīgu cīņu viņam nospļauties, viņa paņēmienos ietilpst arī košana un skrāpēšana]
sailing - navigācijas prasmes - 1 [kompasu pazīst drusku]
cannons (accuracy) - uh, kanoneris... jel, piedodiet, citiem vārdiem - džeks, kas kko sajēdz no lielgabaliem - 0 [ne bū, ne bē]
repair - māk kaut ko salabot - 5 [pie saimnieka kko tādu ir nācies darīt]
commerce - labi bīda darījumus - 1 [skaitīt māk tikai līdz 10]
luck - vnk muļķa veiksme - 6 [vienmēr iekuļas nepatikšanās, bet vienmēr arī laimīgi tiek laukā]
medicine - kaut ko sajēdz no medicīnas - 0
cook - māk gatavot ēst - 2 [sviestmaizes māk smērēt]
English - Cik labi māk runāt Angliski [dzimtā]
Spanish - Cik labi māk runāt Spāniski - 6 [lauzītā, pat smieklīgā, tomēr māk]
French - Cik labi māk runāt Franciski - 0 [pilnīgi nekā]

P.S. Klausos kaptein! Bērtijs nekāro pēc kaušanās un izsēdināšanas krastā, tas bija tikai priekšlikums! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Šo rakstu rediģēja undomiel: 17.10.2006 21:44

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 17.10.2006 21:45
Raksts #218

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

Gudri gan jūs te man tomēr esat novākušies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) taisni vai prieks...
/me gan salien atvilktnē un nokaunas, ka tik labiem spēlētājiem tik nejēdzīgs GM pagadījies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 18.10.2006 07:58
Raksts #219

Klusais censonis

GM - nevajag līst atvilktnē, vajag līst grāmatu skapī (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Vai pagaidām, kamēr visi kādu rakstiņu par aizbraukšanas brīža pārdzīvojumiem uzraksta, vai arī "tā rītdienas nāca un gāja, tā pagāja nedēļa"?

+Citēt rakstu
Logan
iesūtīt 18.10.2006 11:45
Raksts #220

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 21.05.04
Kur: Kamelota

Es par
"tā nāca un pagāja nedēļa"

Ērnijs nav pārāk runātīgs. Izskatās, ka daudz arī nedomā. [XD]

+Citēt rakstu

40 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 00:05