![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Emma Vatsone, kas visai pasaulei ir pazīstama kā Hermione Grendžere no filmām par Hariju Poteru žurnālistiem ir teikusi, ka, iespējams, nefilmēsies divās pēdējās filmās.
"Protams, skaidri pateikt es nevaru. Katra filma aizņem tik daudz laika. Un dzīvē vēl ir citas lietas, izņemot kino, ar kurām man gribētos nodarboties." Godīgi sakot, neticas, ka 16-gadīgā Emma runā nopietni. Visdrīzāk, koķetē vai cenšas izspiest naudiņu tā vairāk. Kuru vispār interesētu šī meitene, ja ne filma? Kas attiecas uz viņas partneriem Denielu Redklifu un Rūpertu Grintu, tad Poteriādes vīriešu dzimuma pārstāvji ir reālistiskāki nesen abi ir paziņojuši, ka filmēsies franšīzē līdz uzvarošām beigām. [Tulkojumā saglabāts Мир фантастики и фэнтези žurnālista Borisa Ņevska stils.] Papildinājums (2. oktobris; no MSNBC ziņām; iesūtījis Aiva) Piektās Poteriādes filmas uzņemšana rit pilnā sparā, taču runājot par filmu zvaigžņu gatavību parakstīt līgumus uz sesto un septīto filmu, ir kāds, kas šaubās. Kaut arī abi puiši ir gatavi to darīt, Emma šaubās. "Es tiešām nezinu," Emma saka Newsweek intervētājiem blakus Drūmkaktes 12 mājas ieejai, Fēniksa ordeņa mītnei. "Katra filma ir milzīgs darbs un prasa tik daudz laika. Piekrist nozīmētu tēlot Hermioni līdz Emmai būs 20." Valsts eksāmenos Vatsone bija bezmaz vai topā ar izcilām sekmēm, un viņas prātā notiekti ir plāni mācīties koledžā, plānot savu karjeru, un aktiera dzīve tajā nebūt nav galvenajā lomā. "Daniels un Ruperts izskatās tik pārliecināti," Emma saka, un izskatās patiesi sarūgtināta, ka pati tāda nav. "Man patīk tēlot, bet ir arī daudz citu lietu, ko man patīk darīt." Pauze. "Varbūt tas ir nepateicīgi. Man ir dota tāda izdevība, taču vai es gribu peldēt pa straumi?" Sarūgtināti ir arī WarnerBros. Trio ir pamanījušies nopelnīt pasaulē vairāk kā trīs ar pus biljonus. Aizstāt Vatsoni, aizstāt jebko no komandas būtu ļoti liels risks. Deivids Heimans, kinostudijas īpašnieks, tomēr pauž optimismu, jo Emma tāpat svārstījusies pirms parakstīšanās uz trešo un ceturto filmu. Šo rakstu rediģēja eyedam: 13.10.2006 13:06 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
žēl, ja viņa nefilmētos...
būtu grūti pierast pie kādas citas aktrises... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
mhm, man arī nepatīk, ja mainās aktieru filmu starplaikos. lai kā man Emma nepatiktu, šai lomai viņa tiešām labi der.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Latvija ![]() |
Man viņa ļoti patīki (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) un es neticu ka viņa tur saka patiesību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) , nu tas būtu stulbi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Vai tad ne???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: kaut kur tepat ![]() |
tas būtu patiešām idiotiski, ja viņa pārtrauktu filmēšanos. kādam vajadzētu pajautāt Emmai, kā viņa justos, ja viņas mīļākājā filmā pēkšņi nomainītos kāds aktieris.
(bēēt, prieks par Rupertu un Danielu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.06 Kur: uz krēsla ![]() |
man īstenībā po...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
tas būtu stulbi. Bet varu derēt ka viņa filmēsies visās filmās, jo savādāk fani viņu riktīgi noliks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Man būtu prieks, ja dotu iespēju kādai citai meitenei un Vatsoni pabīdūtu malā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Man viņa nepatīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Pārāk cacīga un iedomīga vienmēr ir likusies no malas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
CITĀTS(ils @ 06.10.2006 10:37) [snapback]1047329[/snapback] Kas attiecas uz viņas partneriem Denielu Redklifu un Rūpertu Grintu, tad Poteriādes vīriešu dzimuma pārstāvji ir reālistiskāki nesen abi ir paziņojuši, ka filmēsies franšīzē līdz uzvarošām beigām. Heh heh, ja vien pati Roulinga pieļaus tādas "uzvarošas" beigas. Atceros, ka pirms vairākiem mēnešiem kaut ko līdzīgu teica arī Daniels Redklifs, taču jebkurā gadījumā tā ir vienkārši tāda kā pazīmēšanās, vai arī mēģinājums uzsist sev cenu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Varat tikai iedomāties fanu reakciju, ja kāds no trijotnes pēkšņi izlemtu pēdējās filmās nefilmēties, jo "dzīvē vēl ir citas lietas, izņemot kino, ar kurām var nodarboties". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Esmu sagrauta par Emmas domām. Kā gan viņa var negribēt filmēties HP? Ar to viņa kļuva slavena. Un ne tikai. Vislaik priecajās, ka piedalās šajā filmā un jutās pagodināta, utt. Bet es ceru, ka viņa neaizies, jo tiešām pie viņas ir dikti pierasts, un jaunu, līdzīgu aktrisi diez vai parādīs.
Es ļoti priecājos par Rupertu un Danielu, kas grib "cīnīties" līdz beigām, un nepamest filmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
nuu ja taa labi padomaa tad emma dabuuja savu slavu pateicoties hp bet vinja var izvēleeties kur vinja filmeesies un kad.kaa nekaa vai tad vinjai ir jaadara ko citi saka??Taa teikt,briiva valsts,ko gribu to daru!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Nēēēēēēē!!! Redklifs nepametīs filmēšanos!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Man nāksies viņu paciest vēl veselās 3 filmās....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 ![]() |
Nu moins...Izsteniibaa es to jau biju dzirdeejusi!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.09.05 Kur: vecrīga ![]() |
hahaha. meitēnam vnk trūkst uzmanības. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
nē nu ok. var jau būt ka viņa domā to nopietni un tagad grib lai visi dreb un trīc un lūdzas lai viņa paliek. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) vo tas gan būtu smieklīgi, anyway-prieks par daniju un grintu! ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
QUOTE(Rowenny @ 06.10.2006 21:21) [snapback]1047584[/snapback] Man būtu prieks, ja dotu iespēju kādai citai meitenei un Vatsoni pabīdūtu malā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Man viņa nepatīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Pārāk cacīga un iedomīga vienmēr ir likusies no malas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) tieshi ta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) QUOTE(silhouette @ 07.10.2006 15:18) [snapback]1047766[/snapback] Nēēēēēēē!!! Redklifs nepametīs filmēšanos!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Man nāksies viņu paciest vēl veselās 3 filmās.... thats same here. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) QUOTE Kuru vispār interesētu šī meitene, ja ne filma? un sho teikumu es gluzhi vnk neizpratu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 ![]() |
Nu shito ma jau muteriite kkad bija teikusi, bet man liekas ka tomeer buutu labaak ja vinja filmeetos visaas filmaas../.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
ai,tikai nevajag,filmeesies protams
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.05 ![]() |
mošk tas vnk ir fufelis.kkāda preses pīle un cauri.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
CITĀTS man īstenībā po... Nespēju ... nespēju neko citu... kā tikai piekrist. CITĀTS Nēēēēēēē!!! Redklifs nepametīs filmēšanos!!! Man nāksies viņu paciest vēl veselās 3 filmās.... Dalīta bēda - pusbēda. Es arī sēroju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Izskatās peč kārtējās Preses pīles. Galu galā arī žurnālisti ir cilvēki un viņiem gribas ēst. Un, ja nav nekādas jaunas- interesantas informācijas tad sāk sagudrot visādas muļķības. Neticu nevienam vārdam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 21:53 |