![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Grāmatu par Hariju Poteru autores Džoannas Ketlīnas Roulingas mājaslapā parādījies jauns ikmēneša burvis - šajā decembrī tā ir Laurencija Fletvoka.
Laurencija Fletvoka (dz. 1947) ir pazīstama spārnoto zirgu audzētāja un sacīkšu dalībniece. Ir cīnījusies par stingrākiem ierobežojumiem slotaskātu lietošanā. Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 11.06.2007 13:59 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Es, godīgi sakot, no tiem ikm''eneša burvjiem neredzu jēgu. tie varētu būt nedaudz pazīstamāki un ar zināmu zemtekstu, bet šis man liekas tīrā bezjēdzība...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.11.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
ja ta godigi ikmenesa burvim neredzu jegu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
kāds vēl ikmēneša burvis.kāpēc tai ir jābūt kautkādai laurencijai.
Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 11.06.2007 14:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
man tas liekas uzjautrinoši. šādi sīkumi liek justies tā, it kā Roulingas radītā pasaule būtu mums daudz tuvāk, reālāka. šādas informācijas drusciņas ļauj domāt par to, ka burvju pasaule nesastāv tikai no Harijam pazīstamajiem tēliem. un galu galā šis ir ''Dienas pareģis''. kāpēc gan lai šeit nebūtu info par mēneša burvi/raganu?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 08:28 |