![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Man fascinē skaitlis 666 un man mazliet vairāk gribas kaut ko par to uzzināt.
Es zinu, ka šī kombinācija tiek saistīta ar sātanu, jo 7 ir Dieva skaitlis un 777 ir dievišķais skaitlis, tādēļ 666 ir "mazāks kā Dieva". (tulk. no ang. val. "less then a good".) Šis skaitlis ir atrodams arī uz jebkura svītru koda, jo kā jau jūs noteikti esat pamanījuši, uz katra svītru koda starp cipariem (pirms skaitļu virtnes, tieši pa vidu un aiz visiem skaitļiem) ir tādi kā 3 izvirzījumi. (Nezinu, kā, lai tos īsti nosauc. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ) Varat minēt 3 reizes, kas par skaitļiem tie ir, (laikam jau nebūs pārāk grūti uzminēt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) jā, tieši tā! 666. Vēl pie tam katru reizi kad jūs uzrakstat www. ......, lai ietu uz kādu adresi, jūs īstenībā uzrakstat 666, jo v seno romiešu vai grieķu alfabētā ir bijis trešais burts. (3x2 3x2 3x2 = www (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Un interesanta lieta ir arī tāda, ka šogad mēs kā nekā piedzīvojām 06.06.06. un visi zinām, ko dižais Nostradāmus bija pareģojis. Un protams visi bijām mazliet vīlušies, ka nekas īpaš nenotika. Bet vai tiešām? Viens no ziņu materiāliem (starp citu, šis materiāls tika parādīts pilnībā visās ziņu pāraidēs, kuras redzēju todien!!!) ir materiāls par kādu puisīti, kurš piedzima Japānā. Miniet kas bija ar šo! Viņam bija trīs rokas! (Noteikti neuzminējāt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Un neskatoties uz to, ka mūsdienās vairs nav tādi paši uzskati kā Viduslaikos. (Kad tu piedzimstot ar šādu vai kādu citu līdzīgu problēmu, tiki uzskatīts par sātana izdzimumu.) Nu varat izteikt arī savas domas un pastāstīt vēl kaut ko, ko jūs zinat par šo skaitli - 666. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Jāatzīst, ka tā bija ļoti laba informācija. Diezgan interesanti!
Bet pati gan neesmu par to interesējusies.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.08 ![]() |
Man fascinē skaitlis 666 un man mazliet vairāk gribas kaut ko par to uzzināt. Es zinu, ka šī kombinācija tiek saistīta ar sātanu, jo 7 ir Dieva skaitlis un 777 ir dievišķais skaitlis, tādēļ 666 ir "mazāks kā Dieva". (tulk. no ang. val. "less then a good".) Šis skaitlis ir atrodams arī uz jebkura svītru koda, jo kā jau jūs noteikti esat pamanījuši, uz katra svītru koda starp cipariem (pirms skaitļu virtnes, tieši pa vidu un aiz visiem skaitļiem) ir tādi kā 3 izvirzījumi. (Nezinu, kā, lai tos īsti nosauc. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ) Varat minēt 3 reizes, kas par skaitļiem tie ir, (laikam jau nebūs pārāk grūti uzminēt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) jā, tieši tā! 666. Vēl pie tam katru reizi kad jūs uzrakstat www. ......, lai ietu uz kādu adresi, jūs īstenībā uzrakstat 666, jo v seno romiešu vai grieķu alfabētā ir bijis trešais burts. (3x2 3x2 3x2 = www (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Dieva skaitlis ir - 1 Jo ir tikai viens Dievs, kas radījis debesis un zemi, un tikai Dievu vien cilvēkam ir atļauts pielūgt. Par skaitli 666 Diskusijas autors ir diezgan daudz par to pateicis. Tikai mazliet piebildīšu, ka tie trīs `www` ir ebreju alfabēta burti. Saistība ar svītrkodu tiešām arī ir. Jo ir rakstīts: kas nebūs pieņēmis zvēru un viņa skaitli nevarēs ne pirkt ne pārdot. Vēl bībelē ir norāde ka 666 ir zelta un naudas skaitlis. Šis skaitlis sevī iever jebkādu pieķeršanos iznīcīgajai mantai. Tas ir Mamona, jeb naudas elka skaitlis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Dieva skaitlis ir - 1 Kāds pamats uzskatīt, ka Dieva skaitlis ir 1? Tikpat labi tas var būt trīs jo Dievs ir svētā trīsvienība vai arī 10 jo ir 10 baušļi u.t.t. Es domāju, ka tu vienkāŗsi izmanto prastu manipulāciju ar skaitļiem, kam nav nekāda sakara, ka tas ir Dieva skaitlis vai nav. Es domāju, ka Dievam nav nekāds skaitlis kas viņu īpaši rakturotu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.07 Kur: Latvija. ![]() |
Read my words - MUĻĶĪBAS.
Nevēlos likties kategoriska, bet, ja ticēt tagad kaut kādiem maģiskiem, sātaniskiem vai dievišķiem skaitļiem, tad tikpat labi sākam uzskatīt, ka galds ir Sātana videokamera. Mēs to vienkārši nezinām, bet tā ir! Viņš ar to palīdzību mūs novēro! Jā, jā! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Es par to kristīgo mācību un sātansimu rokā. Bija reiz tāda grāmatiņa 'Viņi grib tavu dvēseli"- par rokmūziku. Mēs ar draudzeni aiz smiekliem vārtījāmies pa dīvanu, to lasīdamas - tādas muļķības ir spējīgs sarakstīt tikai cilvēks, kurš par rokmūziku nezina nekā un kuram prāta vietā ir reliģiskas dogmas. Droši iven tādi pat cilvēki, ieraugot skaitli 666, ķer pie sirds un sāk vēcināt svēto ūdeni un krustu.
latviešiem ,tieksim, pilnības skaitlis bija 3 un 9. 7 ienāca līdz ar kistietību. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
viens no iemesliek, kāpēc man nepatīk kristietība, jo viņi saka, tas ir slikts, šis ir slikts... saucot pentagrammas un 666 par sātana zīmēm. es nu uzskatu ka tas ir bullsh..ts ...
izlasot zisus te apcerētās sazvērestības teorijas, man jau galva galīgi dulla. uzskatu ka 666 ir tikai cipari, kuriem it kā ir iedota kaut kāda nozīme... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Tādi nu mees esam. 666, nav nekas iipašs. 333 - luuk tas ir kaut kas! Jo Aiz Trejdeviņiem kalniem un trejdeviņām jūrām dziivoja teevs kam bija triis deeli. Un ķeeniņam bija triis meitas, no kuraam trešaa bija visskastaakaa. Bet teevam trešais dēls bija pamuļķis. Un kad tēva trešais dēls(trešais pēc kārtas no dēliem pametot maajas) devās glaabt ķēniņa 3. un jaunaako meitu, viņš ar trešo meginaajumu to izglaaba un nonesa no stikla kalna savaa dimanta zirgaa, ko bija atsaucis ar savu trešo(dimanta) no triis stabuliiteem. Stabuliiti viņš tika dabuujis sargaadams teeva zaarku 3 naktis. Un trešajaa naktiik teevs no zaarka pieceelaas un iedeva trešo stabuliiti(dimanta. Pirmaa bija no sudraba, bet otraa no zelta) Staasts turpinaas taa, ka trešais teeva deels sakautreejas un aizbeeg maajaas pie maates. Karaļa sulaiņi šo meklē 3 dienas liidz atrod. Un tad 3. teeva deels aprec 3.ķēniņmeitu, un kaazas abi svin 3 dienas. Un ķēniņš 3. teeva deelam uzdaavina trešdaļu karaļvalsts. un tas nav vieniigais "mistiskais" staasts! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Es to saucu par latviešu bāleliņu sazvērestiibu (īsāk - par LBS) oouu-u-u!!!! biiistietiessssss.....sazveerestiiba! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) |
|
|
Viesis_Raimis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
[quote name='Roviela' date='20.09.2006 07:34' post='1039273']
Vai Tu, lūdzu, nebūtu tik laipns uz neuzrakstītu, no kurienes šito rāvi? Bībelē nav tāda apgalvojuma. Bībeles zinātnieki (gan ticīgie, gan neticīgie) un vēsturnieki uzskata, ka ar šo numeroloģijas apzīmējumu ir domāts viens no imperatoriem (vai valdniekiem), kura laikā notika kristiešu vajāšanas, jo teksta autors nepārprotami runā par cilvēku, nevis pārdabisku būtni. Citāts bez konteksta ir visai nevērtīgs. Tikai, diemžēl, numeroloģijas šifrēšanas metodes ir dažādas, tāpēc šo 666 var atšifrēt dažādi. Jaunāku laiku izdomājumus daudz vari nepieminēt. Es zinu, ka notika tāda identificēšana, bet tas bija krietni vēlāk. Es par sākotnējo izpratni runāju. Vispar jau bibelē ir minēts ,,kas būs gudrs tas sapratīs šo skaitli,jo tas ir cilvēka skaitlis,,mēs minam un nezinām,tātad pie gudrajiem neesam. |
|
|
Viesis_Raimis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Man fascinē skaitlis 666 un man mazliet vairāk gribas kaut ko par to uzzināt. Es zinu, ka šī kombinācija tiek saistīta ar sātanu, jo 7 ir Dieva skaitlis un 777 ir dievišķais skaitlis, tādēļ 666 ir "mazāks kā Dieva". (tulk. no ang. val. "less then a good".) Šis skaitlis ir atrodams arī uz jebkura svītru koda, jo kā jau jūs noteikti esat pamanījuši, uz katra svītru koda starp cipariem (pirms skaitļu virtnes, tieši pa vidu un aiz visiem skaitļiem) ir tādi kā 3 izvirzījumi. (Nezinu, kā, lai tos īsti nosauc. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ) Varat minēt 3 reizes, kas par skaitļiem tie ir, (laikam jau nebūs pārāk grūti uzminēt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) jā, tieši tā! 666. Vēl pie tam katru reizi kad jūs uzrakstat www. ......, lai ietu uz kādu adresi, jūs īstenībā uzrakstat 666, jo v seno romiešu vai grieķu alfabētā ir bijis trešais burts. (3x2 3x2 3x2 = www (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Un interesanta lieta ir arī tāda, ka šogad mēs kā nekā piedzīvojām 06.06.06. un visi zinām, ko dižais Nostradāmus bija pareģojis. Un protams visi bijām mazliet vīlušies, ka nekas īpaš nenotika. Bet vai tiešām? Viens no ziņu materiāliem (starp citu, šis materiāls tika parādīts pilnībā visās ziņu pāraidēs, kuras redzēju todien!!!) ir materiāls par kādu puisīti, kurš piedzima Japānā. Miniet kas bija ar šo! Viņam bija trīs rokas! (Noteikti neuzminējāt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Un neskatoties uz to, ka mūsdienās vairs nav tādi paši uzskati kā Viduslaikos. (Kad tu piedzimstot ar šādu vai kādu citu līdzīgu problēmu, tiki uzskatīts par sātana izdzimumu.) Nu varat izteikt arī savas domas un pastāstīt vēl kaut ko, ko jūs zinat par šo skaitli - 666. Nesatraucieties bībelē tas ir norādīts tikai kā numurs, maģiska spēka tur nav,sātans nav numurēts mums viņš nav jāuzvar jo Jēzus to izdarīja.Bet Dieva dēlam gan vajag pievērsties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nebūtu bībeles, šis skaitlis visiem būtu pie vienas vietas.
Liekas, ka Bībelē ir tikai divas vietas, kur masveidā minēti pravietojumi par zvēriem. Daniēla grāmata un Altklāsmes grāmata. Daniēla grāmatā ir Spārnota lauva, Lācis ar ribām zobos, Pantera ar četrām galvām un četriem spārniem, briesmīgs zvērs ar desmit ragiem, dzelzs zobiem un vara nagiem... Atklāsmes grāmatā ir pūķis ar septiņām galvām, septiņiem kroņiem un desmit ragiem (nez kā vizuāli sanāk... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ), zvērs, līdzīgs pardelim (kas tas tāds? Pantera vai?) ar tikpat daudz galvām, kroņiem un ragiem, vēl kāds pūķim līdzīgs zvērs ar diviem ragiem. Liekas, ka vairāk nebija... vēl tur bija krupji vai vardes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nu, Daniēla grāmatā ar zvēriem domātas ir valstis. Viens zvērs uzveic otru zvēru - simboliski nozīmē kā viena valsts uzveic otru valsti. Tā kā arī tur bija ragi daudzi ragi, kas arī ko simbolizēja, var vilkt paralēles. Zvērs ir cilvēku valsts - briesmīga valsts, nepilnīga, Dieva ienadniece, kas runā melus, tās tēlainais simbols ir 666 - trīškārša nepilnība. Žēl, ka PSRS sabruka, citādi es teiktu, ka ar savu karojošo atesimu, killerošanu un tirānisko valdīšanu ļoti piemērota Zvēra lomai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
Ja cilveeks labi grib, vinjsh visaa atradiis visu. Nevajag meegjinaat, vajag vienkaarshi baudiit (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet rast kaut ko kaut kamaa ir interesanti, ja ir briivs vakars (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Es zinu, ka visi domā, ka 666 ir sātana skaitlis, patiesībā 616, pēc visādiem nostāstiem.
Bet, lai nu kā, neticu tam visam, tik pat labi 70 ir mans skaitlis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.08 ![]() |
14/88
1 - A 4 - H Adolf Hitler 88 - Sieg Heil |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Nedaudz neprecīzi
18-Adolfs Hitlers 88-Heil Hitler!(8-H) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
neticu ka ar 666 saistās kaut kas tiešām ļauns, ja cilvēkam notiek kaut kas slikts viņš vienmēr dažreiz speciāli meklēs attaisnojumus, tādēļ arī 666 ir tik parocīgs skaitlis...
Interesants fakts : man dzimšanas diena pagājušo gadu iekrita 06.06.06, tādēļ man nešķiet 666 kaut kas slikts, tas pats ir ar skaitli 13, man tas ir laimīgs skaitlis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Ko tu murgo? 14 ir fourteen words. H = 8, nevis 4 ( kas būtu D ), vienkārša matemātika.
888! Heil Herr Hitler [ , yo! ] Apdeits: šausmiņ, tev citos gados dzimšanas diena iekrīt citos datumos? Teiksim, aizpagājušajā bija 4. augusts, pirms tam 5. jūlijs, šogad būs 9. martā... Šo rakstu rediģēja Shadowstalker: 17.02.2008 13:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Es arī sākumā to pašu padomāju.
NU viņa tipa domāj tā, ka pagāšgad bija 06.06.06, bet šogad būs 06.06.08 tā laikam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Apdeits: šausmiņ, tev citos gados dzimšanas diena iekrīt citos datumos? Teiksim, aizpagājušajā bija 4. augusts, pirms tam 5. jūlijs, šogad būs 9. martā... He he! Lasīt šo: Acīgais mods (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) 666 - tas ir domāts svētdienas sātanistiem. Nn vajag simbolus -piecstaru zvaigznes pentagramma, dzīvniekus - āzis ar ragiem, cepures - āža vai auna galvaskauss, vajag arī skaitli - 666. A bet doma, ka 666 ir ļaunas, draudīgas valsts simbols nav nemaz tik peļama. Vienīgais kaut cik reālais skaidrojums, kas ir Atklāsmes Zvērs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
NU viņa tipa domāj tā, ka pagāšgad bija 06.06.06, bet šogad būs 06.06.08 tā laikam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nu principā pagāšgad bija 2007. gads, tādēļ man ir ļoti labs pamats apgalvot, ka viņai ir īpaši mainīgs dzimšanas dienas datums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.04 Kur: The grim darkness of the far future Dīvainākais forumietis 2010 ![]() |
Man vienalga. Vienīgi, katru reizi, kad ieraugu kādu, kas staipās ar 666 apkārt, roka pati sniedzas pēc āmura.
Inquisition prevails. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 04:38 |