![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Es ceru, ka neesmu pa otrai kārtai iesākusi pavedienu par I. Ziedoni. Varbūt, kas tāds jau ir bijis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Ko jūs domājat par viņa dzeju un epifānijām? kā obligātā literatūra tā īsti nav, bet literatūras grāmatās ir sastopams. Es personīgi varu viņu nosaukt mar manu iemīļotāko dzejnieku. Ir ļoti maz tādu viņa dzejoļu, kas man nepatīk. Ļoti īpatnēji un savdabīgi viņam sanāk. Es nezinu kā jums, bet man viņš ir ģēnijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Bittersweet: 08.09.2006 18:17 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.10.04 Kur: Necro zeme ![]() |
Ziedonis ir mans mīļākais dzejnieks. Pārējie viņa darbi arī ir vienkārši burvīgi. Ziedoņa dzeja man stāv norakstīta kladē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Mani viņa dzeja ļoti aizrauj un aizkustina... Viņš ir interesants dzejnieks pēc manām domām! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Viņš nav tikai dzejnieks.
Man labāk patīk O.Vācieša dzejoli. Bet I.Ziedonim ir vienkārši dievīgas epifānijas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Mūsu literatūras skolotāja domāja, ka viņš ir ģēnijs, bet neviens no mūsu klases tam nepiekrita, es arī ne.
|
|
|
Viesis_Anželika_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Nekad nebiju domājusi, ka dzeja un šāda veida īsproza kā epfānijas mani varētu aizraut. Bet Imants Ziedonis tiešām ir īpašs cilvēks. Kā var uzrakstīt kaut ko tik neparasti skaistu un tajā pašā brīdī tik dziļdomīgu? (runāju tieši par viņa epifānijām). Bet arī dzeja, manuprāt, ir laba. Tajā jaušama ironija par sabiedrībā pastāvošo kārtību, godbijība pret māti, mudinājums cilvēkam būt "lielam" savos darbos utt.
"Visbriesmīgāk ir, kad otram sāp, Un tu nezini, kā lai palīdz." ".. nekāpt cita cilvēka dvēselē, bet iet tuvu līdzās, apiet apkārt, palikt tuvu." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
No skolas laikiem vienīgais, kas no I. Ziedoņa daiļrades palicis labās atmiņās ir krāsainās pasakas..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
viens no retajiem latviešu rakstniekiem, kas mna tiešām patīk (vēl jau ir azspazija un tā...), bet visas tās rēcīgās un nesakarīgās, bet tomēr foršās pasakas un vē, un vēl... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) baigi patīk!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 Kur: dejo rumbu meža vidū.. ![]() |
Nu man viņš likas tīri tā nekas. Ar dzejas lasīšanu īpaši neaizraujos, bet šo kādreiz var palasīt...
vai kāds nezin vai un kur internetā var atrast viņa krāsainās pasakas? Vajag ļoti, bet mana grāmata ir laukos... Šo rakstu rediģēja Aksa_lemon: 11.04.2008 16:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
Imant!
Tu jau man trešo vai ceturto reizi šodien! nezinu kā skaitīt nezinu ko domāt vai tas knišļu tīkls tiešām ir saslēdzies? nesakās laukā tas ko gribu pateikt, tas ne dzejā man ne prozā, ir domāts varbūt jau par daudz, var vairs nu tikai just jā un varētu teikt- kaut kas tur miglā kūņojas kust dieviņ! nekas cits neatliks tev būs man atkal jāpalīdz viena balta kaija, liepu aleja un dzejnieks sirms ak jā un senču ozols Kaivē visi no tās pašas laivas nāk ........... es vairāk baidos teikt Šo rakstu rediģēja kaiva: 11.04.2008 21:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 17:45 |