![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Harijs Poters ir galīgs ļaunums apslēpta "tumsas valdnieka, sātana zīme" liecina Vatikāna galvenais dēmonu slepkavotājs.
Tēvs Gabriels Amorts, kurš ir pāvesta Benedikta XVI vecākais eksorcists, apliecina, ka britu autores Dž. K. Roulingas grāmatas, vispasaules hīti, satur neskaitāmas pozitīvas norādes uz maģiju, kas ir "sātana māksla". "Aiz Harija Potera slēpjas tumsas valdnieka, sātana zīme", viņš stāsta Vatikāna radio, un, pievienojoties Londonas avīzei Daily Mail, viņš piebilst, ka grāmatas rada maldīgu pieņēmumu, ka eksistē atšķirība starp melno un balto maģiju, tāpēc ka ir fakts atšķirības nav, "maģija vienmēr nāk no sātana". Amorts ir Starptautiskās Sātana izdzinēju asociācijas (The International Association of Exorcists) prezidents, un viņš arī pastāstīja, ka Ādolfs Hitlers un kādreizējais krievu līderis Josifs Staļins bija sātana apsēsti, un pāvests Pijs XII esot mēģinājis veikt sātana izdzīšanu no attāluma Hitleram. "Es esmu pārliecināts, ka visi nacisti bija apsēsti. Jums tikai vajag atcerēties, ko Hitlers, un arī Staļins, ir darījuši. Pilnīgi noteikti viņiem bija jābūt velna apsēstiem. Par to jūs varat spriest pēc viņu uzvedības un pēc viņu akcijām, pēc šausmu lietām, ko viņi pastrādāja, un pēc viņu zvērībām. Tieši tāpēc mums ir jāaizsargā sabiedrība no dēmoniem." Daily Mail ziņoja, ka saskaņā ar publicētajiem, līdz šim slepenajiem Vatikāna dokumentiem kara laikā pāvests Pijs XII veica sātana izdzīšanas rituālu Hitleram no "liela attāluma", taču tam nebija nekāda efekta. Amorts sacīja: "Ļoti reti gadās, ka lūgšanas un eksorcisma mēģinājums no attāluma nostrādā. Protams, jūs varat lūgt par kādu no attāluma, taču šajā gadījumā tas nenostrādāja." 2006. gada 1. septembrī raksta Daily Telegraph. Manuprāt, galvenā kristīgās reliģijas nepatika pret Poteru slēpjas apstāklī, ka tās pārstāvji uzskata, ka Harijs, cīnoties pret velnu Voldemortu (ne vienkārši cīnoties, bet cīnoties kā Izredzētais), lasītāju acīs it kā ieņem Kristus vietu, nobīdot pēdējo malā. Vai Poters man liek mazāk ticēt Dievam? Nē, nekādā ziņā! Nekas taču nav dzirdēts par to, ka Poters kaut kur tiktu pielūgts kā Dievs! Vai tad kāds gatavojas dibināt Potera baznīcu? Tas būtu smieklīgi! Vai tad var nopietni izturēties pret maskarādi, ko reizēm sarīko Potera fani? Taču ortodoksālai kristietībai tāpat neko neiestāstīsi. Žēl, iepriekšējais pāvests Jānis Pāvils II nebija tik negatīvs savos spriedumos! (ila piezīme.) Šo rakstu rediģēja eyedam: 11.09.2006 20:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Āha, visi ir apsēsti, utt. Jājautā pats viņš nav bišķ pa daudz apsēsts?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://www.saint-mike.org/QA/SW/ViewAnswer.asp?QID=248
Ja jums vajag izsaukt sātana izdzinēju, tad variet griezties pie tuvākā bīskapa vai zvanīt uz adresē minēto telefona numuru, kur saņemsiet paskaidrojumus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Ziniet es saprotu ka var kaut kur iebilst par to ja tur būtu kaut kas tieši sasitīts ar sātanu. Nu bet tas jau sāk līdzināties viduslaikiem, vai ziniet, tādā gadījumā jājautā ko viņi domā par Dž R R Tolkīna kungu? ņemot vērā ka viņš ir radījis atsevišķu pasauli. Tie vienkārši ir kārtējie aizspriedumi. Un es gatavs derēt uz savām biksēm ka viņi to rāmatu nemaz nav lasījuši līdzīgi kā Da Vinči Kodu.
P.S. Varbūt tomēr izsaukt kādu reizi izdzinēju? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Man liekas vienīgo izdzinēju vajag viņam pašam. Tieši šīs grāmatas dēļ miljoniem bērnu ir atsākuši tādu lietu kā grāmatu lasīšanu, bet viņš te ņem un sāk muldēt par savu sātanu. Kā viņi var nesaprast, ka pasaule jau sen negriežas ap baznīcu un, ka katra jaunā doma vai darbs nav izdomāts, lai ieriebtu baznīcai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
he,man tie večuki vienkārši uzjautrina. Laikam katrs kristīgais uzskata par savu pienākumu pamuldēt par Poteru,cik tas ir slikts un ļauns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
piedodiet, bet ats ir vislielaakajaa meera lielaakais sviests, ko no dievticiigajiem es esmu dzirdejis... taa tak ir graamata, nevis Biibeli, vai veel kas cits.. un kur tas idiots njeemis, ka Poters buutu Dievs, kas ta apa hunju?! kkaads drusku salietojies dzeks... bet vispaar, runaajot par religjjiju, kaa atadu, ticeet tam, ko tu pats savaam aciim neesi redzeejis, vai vismaz ka tam buutu kaadi pieraadiijumi(Biibele nav pietiekams pieraadiijums, jo taas ir 1000 reizhu parraxtiita un un patiesiibas, tur ir maz palicis, kas senlaikos bija taada, kaada vinjai ir jaabuut, bet protams augstie cilveeki tur visu nomainiija, lai nebuutu kaada veests, ko muusu eeraa cilveeks vareetu paarprast.. es atvainojos tiem cilveekiem, kas patiesi bez sava gala tic Dievam, bet shii paaraak lielaa ticeeshana, ka gan jau Dievs kkaa paliidzees, vnk var slikti beigties.. taapeec, es ticu pats saviem speekiem, nevis taadiem, ko man nav naacies redzeet..
P.S. piedodiet, bet es par sho visu sviestu nevaru nereekt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Daniels_Redclifs: 08.09.2006 20:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
CITĀTS pāvests Pijs XII esot mēģinājis veikt sātana izdzīšanu no attāluma Hitleram. Ah soo, tad to viņš darīja. Man gan vairāk izskatījās ka viņš salutēja Hitleram kā fīreram. Tomēr jautrs lasāmgabals Šo rakstu rediģēja Overlord: 08.09.2006 20:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Ak jel, kā es ar mammu pārsmējos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
kristieši ir stulbi.
un roulinga arī ir stulba, nejau netīšām viņai sanāca tik slaidi viņiem uzbraukt ar visām tām cūku atsaucēm un lāstiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
šitas tiešām bija rēcīgs gabals. cik gan reižu nav pārspriests tas, ka patiesībā Harijs Poters ir pat visai audzinošs lasāmgabals, jo tajā taču galvenais uzsvars ir uz tādām vērtībām kā draudzība, drošsirdība, mīlestība galu galā. un vēlmi imteresēties par/nodarboties ar maģiju poteriāde rosina tikai tajos cilvēkos, kuri paši uz to sliecas.
hmm, gribētos redzēt pašai savām acīm nelabā izdzīšanas rituālu. varbūt uzsūtū kādu bīskapu kaimiņu ļaunajai vecenei? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Njā. ATKAL jau nostājušies pret poteru. Kāpēc gan maģija nevarētu būt arī laba? Ir taču daudz pasaku grāmatu, kuras ir pilnas ar maģiju, un to lasa bērniem. Kāpēc izvēlējās uzbrukt HP???
Tas taču ir absurdi. Harijs poters ir labais varonis, kurš cīnās pret Voldemortu, jeb pret ļauno. Kas tur nosodāms? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Tas bija kā BOOOM, BOOOM, BOOM manai galvai!
CITĀTS(ils @ 08.09.2006 11:49) [snapback]1033666[/snapback] Tēvs Gabriels Amorts, kurš ir pāvesta Benedikta XVI vecākais eksorcists Ak, šausmas - pāvestam ir vajadzīgs ļauno garu izdzinējs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Ārprāts, kas par murgiem! Nez ar ko tad nodarbojas eksorcisti? Tā pati maģija jau vien ir, tikai nedaudz vairāk lūgšanas un citi ērmi, bet rituāls paliek rituāls! Un tas, ka uzbrūk Harijam Poteram... Es nevaru izturēt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Nu ko var ņemties? Ja tik daudziem bērniņiem Harijs Poters ir kā iedvesmas avots centībai, drosmei un draudzības atrašanai un uzturēšanai (man ir konkrēti dzīvi piemēri!) tad kāds tur sātans! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Drīzāk jau ar šādu lietu paziņošanu radio tiek raidītas daudz vairāk negācijas cilvēces virzienā, nekā ar HP grāmatām! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Šo rakstu rediģēja Minki: 09.09.2006 11:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
tā būs laiku laikos,ne? baigi varenie. ja nav pēc viņu prāta un likumiem, kas ir bieži vien vienkārši muļķīgi, tad viss ir slikts, sātana apsēsts, jādedzina uz sārta. kā tad! pēc visām tām izderībām ar raganu dedzināšanu man pieleca, ka lielākā daļa šo debīlo uzskatu ir nosacīti stulbi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Ja viņi uzskata, ka Poters ir sātana iemiesojums, kas tad ir Kristus? Arī viņam piemita zināmas "maģiskās" dotības, kā piemēram, staigāšana pa ūdens virsmu, ūdens pārvēršana vīnā, cilvēku dziedēšana un tā joprojām.
Man liekas, ka baznīca baidās zaudēt savu autoritāti pasaulē. Cita iemesla nav! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
CITĀTS Man liekas, ka baznīca baidās zaudēt savu autoritāti pasaulē. Cita iemesla nav! bet tieši tā jau arī ir, kaķurēgs. manuprāt mums, ka ''nenoliekam'' maģiju vienkārši vajadzētu ignorēt tāda tipa paziņojumus, nevis atbildēt tam ar naidu/dusmām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
tā taču ir tikai grāmata,un bērni,kas to visu ņem par pilnu ir jociiginji (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ,kaapee nevar lasīt Poteru??? muljkiigi tach,nekaa nosodama tur naw,nekaadi meesli tur iekshaa naw saraxtiiti,lai pashi palasa,mosh iepatixies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
par to jau iet taa runa, ka HP ir tak pasak, ne jau kaads iists notikums, bet Vatikaans, HP par taadu paarveers.. jesus crist, taa tak ir graamata.. sho cilveeku buutuiiba uz shis zemes ir laikam, taapeec, lai pateiktu, ka visaas graamataas kur ir magjija ir velna pilnas etc.. un protams, ar shaadu pazinjojumu, HP pasaulei(faniem un citiem liidzsekotaajiem) shaada zinja rada tikai negaacijas pret paavestu un kaa ticiibu vispaar.. ar shaadiem vaardiem nevajadzeetu nevienam svaidiities apkaart, nav vinjam lemt, kas kuraa graamaata velns vai veel kas, bet taa, kaa tas tiek izpausts kaa taa izdzineeja viedoklis, tad pienjemu, ka vinsh vienkaarshi uz dazhu saanu pasists... nu piedodiet, mees gjimenee izrunaajaam sho teemu, un visi tak saka:"taa tak ir tikai gramata, nevis kkaads patiesiibas avots. Graamata ir lai attiistiitu berna/cilveeka izteeli, sprashanos ar draugiem, miilestiibu, atrast labo, kur tas maz saredzams utt utt" taa var turpinaat un turpinaat.. vnk man nekas shaads nav pienjemams, un tas vien liecina par gariigaas pasaules stulbumu, iesleegshanos seevii, un to, ka paavests negrib zaudeet varu, paar tiem kas tic liidz kapa malai Dievam, kaa radiitaajam, kaa dziiviibas sakumam etc.. bet piedodiet, manaam ausiim shii zinja, bija kaa pilniigs aarpraats, par ko taadu varu ielikt Tvaika ielaa(tratjenee)... bet taa kaa, kaa jau teicu, tas ir viedoklis, ta lai jau izsakaas, un taa Vatikaana vaaraas savaa sulaa, taapat vinji ar to neko nepanaaks.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ticiet man....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 Kur: Balvi ![]() |
ak dievs kads murgs!!! vins pats ir apsests ar demoniem un velnu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tiešām murgs.
Pilnīgi nesaprotams. Tad jau vajadzētu celt viņiem troksni par Pulmana "Tumšajām matērijām", kuru autors namaz neslēpj, ka ir ateists un, ka šī triloģija ir izteikti antikristietiska. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 00:51 |