![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Tātad daži cilvēki izteikuši vēlmi iegūt savā īpašumā būfus. Es domāju sarīkot kolektīvu ieroču taisīšanu-semināru jūsu padevīā kalpa dārzā Ikšķiles pilsētā. Ar darba sadalījumu (viens placina trubas, cits taisa šķēršus, cits līmē polsterējumu). vajadzīgos materiālus es iepirktu pats, bet interesenti varētu samest piķi par izlietotajiem materiāliem (nekas liels tur nebūs) un dabūt ieroci par pašizmaksu (un darbu).
Man tagad ir atvaļinājums (kekekekeke) tāpēc teorētiski var sarunāt gandrīz jebkurā laikā, kad ir gatavi savākties gana daudz cilvēki. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
labprāt arī izmantotu iespēju aprīt desas, izdzert alu un tikt pie sakarīga zobena.
tikai man galīgi nav naudas un rokas aug no ````as. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) es ceru, ka līdz svētdienai pāries |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem ![]() |
Pusotrrocīgais zobins un cenas tik tiešām ir okei. (atvainošanās par nepaziņošanu ātrāk).
Tā arī svētdiena ir okei, jo sestdienai šādi tādi plāni jau pakārtoti. Alu nedzeršu, jo uz antibiotikām vēl sēžu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.04 Kur: Rīga ![]() |
buusu, es gribu 1,5 roci.
a kaa tur(kur?) nokljuut? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
ar autobusu vai vilcienu līdz Ikšķilei.
ar vilcienu manuprātmbija tuvāk un lētāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) gna jau var sarunāt ka kāds atnāk pretīm |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem ![]() |
Hmmm, kāds, kas rīt brauc no Rīgas centra un zin kur braukt atrastos?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Vilcienu saraksts:
http://sirius.ldz.lv/sari/tables/elek_lv.html Sadaļā Rīga - Aizkraukle var atrast laikus vilcieniem uz Ikšķili. No Rīgas sanāk braukt 36 minūtes. Ikšķile ir 10. pietura no Rīgas. Vari man piezvanīt, kad esi uz vietas: 26382229, ja nevienu ceļabiedru neatrodi, kurš varētu parādīt ceļu. Taisīšanas vieta vispār ir 5 minūšu gājiena attālumā no stacijas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
pasākums bija vienkārši buvīgs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
iztikām gan bez desiņām, bet tik un tā bija nežēlīgi stilīgi. tik tiešām milzīgs paldies Ernam par šo ideju un tās realizāciju, un kā aivvv zteicās, tad ar tiem būfiem ko esam sataisījuši, varētu mierīgi apgādāk veselu komandu. kaut kur, kaut kad, arī jāparādās bildēm ar mūsus darinājumiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 13:44 |