![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Tātad daži cilvēki izteikuši vēlmi iegūt savā īpašumā būfus. Es domāju sarīkot kolektīvu ieroču taisīšanu-semināru jūsu padevīā kalpa dārzā Ikšķiles pilsētā. Ar darba sadalījumu (viens placina trubas, cits taisa šķēršus, cits līmē polsterējumu). vajadzīgos materiālus es iepirktu pats, bet interesenti varētu samest piķi par izlietotajiem materiāliem (nekas liels tur nebūs) un dabūt ieroci par pašizmaksu (un darbu).
Man tagad ir atvaļinājums (kekekekeke) tāpēc teorētiski var sarunāt gandrīz jebkurā laikā, kad ir gatavi savākties gana daudz cilvēki. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: otherside ![]() |
90% patiesības, ka būšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tiem, kas grasās nākt, būtu labi izdomāt, kādu zobenu grib. Piedāvāju šādus variantus
1)1rocis ar šķersi 2)1.5 rocis ar šķērsi 3)1rocis ar grozveida rokas aizsardzību 4) parasta mačete bez rokas aizsardzības |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Laikam, ka pieskriešu.
Varbūt paķeršu vēl pāris būfu tīkotājus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.04 Kur: Rīga ![]() |
Kaadi materiaali jaanem liidzi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nekādi. Materiālus mēs ar andžu gādāsim. Pēc tam visi sametīsies. Var paņemt metinātāja cimdus, ja kādam ir.
Vispār labi būtu, ja vis, kas taisās piedalīties. Pateiktu, ko un cik viņi grib, lai es sapirktu gana daudz materiālu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
1.5 rocīgo zobinu ar šķērsli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Datumu noskaidrojām (10.septembris, svētdiena), kā būtu ar mazliet precīzāku laiku, cikos ievelties pie Svivena?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
hmmm es gribu....
...alu un desinnas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (pakkerssu arii pats liidzi....) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
es tagad nesaprotu
workshop ir 6dien vai 7dien un no cikiem drīkst ievelties pie Jums un ja es tīkoju pec vienroku zobena ar parasto, tradicionālo gardu man līdzi var būt būs vēl kādi 2 cilvēki |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Personīgi ES gan ieteiktu jums sākt sestdien. Un tad all night long. Un svētdien pabeigt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
NW piedāvātais variants man liekas tīri tīkams
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
ideja jau bija par svētdienu, kas man pašai ļoti patika, jo ir zināms, kā ir ar to darīšanu nakts laikā, un man bail, ka sanāks tikai desiņas ar alu. svētdien es pati varu būt pirms 14.00 (tas nozīmē, ka neātrāk, kā 13.00).
man 1.5 ar šķērsli un mačeti. Šo rakstu rediģēja Žanete: 05.09.2006 20:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Ja vakarā normāli sāk, tad pa nakti var tikpat labi rauties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Studentu pierādīta likumsakarība, doh. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jautājums ir vainu sestdien pa dienu, vai svētdien pa dienu. Naktī es strādāt netaisos. Es to pat studiju gados nekad nedariju. Svētdienas variants man patīk labāk. Varētu sākt ap 10:00 vai 11:00. Bet es domāju spriežot pēc gribētšju skaita divos mēs vel nebūsim tikuši ar visu galā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Ja grib workshopu, kuru veido taisīšana - cīkstēšanās - alus/desas nobeigumā, tad svētdiena nav pārāk foršs variants. Daudziem pēc tam tomēr skola, studijas etc.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
taisīšana 80%, kaušanās 19%, desas und alus 1%
rite? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.09.04 Kur: Rīga ![]() |
nu kā var jau arī tā, ka sestdien vakarā sākam kko darīties(kaut vai jau pacīkstēties), pa nakti desiņas ar alu un tad nakošajā dienā ķerties riktīgi vērsim pie ragiem uzkožot desiņas ar alu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Viking: 06.09.2006 20:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sestdien no rīta var iet uz būfu treniņu Ziepniekkalnā. Sesdien vakarā es dodos uz Skaņu Mežu (avangarda mūzikas un kino festivāls). Svētdien no rīta taisam stafu.
Tālāk par izmaksām. nebūtu godīgi prasīt no jums naudu par visiem materiāliem, jo viss varbūt nemaz netiks izlietots. Tāpēc es izdomāju (samērā based on nothing, jo aprēķināt viena zobena izmaksas ir neiespējami (kā lai aprēķina cik daļas skoča rituļa tiek izmantots)) šadu tarifu. mačete 2 Ls vienrocis ar šķērsi 3 Ls vienrocis ar baskethiltu 4 Ls Pusotrrocis 4 Ls Tas apmēram nosegs izmantoto materiālu cenu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.04 ![]() |
Cenas ir ok.
Man labāk patīk svētdienas variants. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Jā, svētdien labāk, tāpat arī cenas ok.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 13:44 |