![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Šeit:
1) Jautājumi, kas attiecas uz spēli kopumā 2) Ārpus personas jautājumi un sarunas |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jā, mums no rīta vajadzētu redzēt, ir Konrāds ar mums vai nemaz nav. Vai vajag uztraukties vai nevajag?
Kā pašlaik darīt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
vargr, es briesmīgi atvainojos par to rumataino (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Godātie spēlētāji, sakarā ar personīgas dabas lietām reālajā dzīvē, nākošais apdeits, vai, kā man patīk teikt, "GM gājiens", notiks sestdienas vakarā.
Paldies, ka ar mani spēlējaties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 ![]() |
Jeeeeez, viena vienīga vilšanās ne GM gājiens. Tā jau rūdītās spēlētājas manu cinismu te reti pamana, un tagad vēl man atņem iespēju IG apspriest dzīva Konrāda pamešanu likteņa varā.
Un vispār... [ok, izdzēsu, zinu to GM sajūtu, kad nevar vien sagaidīt stāsta turpinājumu izgāzt uz spēlētājiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ] Šo rakstu rediģēja vargr: 25.09.2006 23:28 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Paga paga! Mēs vēl minūti kā esam pazudušas! Bišku piebremzējiet ar promiešanu, es nedomāju, ka mēs kavēsimies tik ļoti ilgi, lai jūs paspētu kaut kur sapakoties un nozust miglā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(Roviela @ 26.09.2006 15:59) [snapback]1042763[/snapback] Paga paga! Mēs vēl minūti kā esam pazudušas! Bišku piebremzējiet ar promiešanu, es nedomāju, ka mēs kavēsimies tik ļoti ilgi, lai jūs paspētu kaut kur sapakoties un nozust miglā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Točna zini? KAut kā mazliet ir pazudusi laika izjūta. GM, mums vajag sasinhronizēties! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, vienkārši GM ar mums pašlaik nerunā, tāpēc mums tikai minūte pagājusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 ![]() |
Manis pēc varam piebremzēt, un ļaut jums ar GM pavilkt savu laiku uz priekšu, vai ko nu tur viņš jums saplānojis.
(Ēēē... ja bija cerēts, ka pārējie sekos, Zeno, dari to zināmu, ok? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Atradīsim veidu, kā domas mainīt.) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, nē, viss normāli. Vienīgais, kas man nepatīk, ir laika starpība starp Valto un pārējiem. Pašlaik ir stulba situācija, kuras būtība ir tā, ka Valto rīkojas pseidonākotnē - nav jau zināms, ko pasāks pārējie laikā kad Valto dzīvo (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Man ir jāizdomā kaut kas, lai sasinhronizētu abu grupu laikus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Valto vajag piebremzēt, kamēr mēs tiekam tajā laikā, vai arī jāpatin mūsu laiks vairāk uz priekšu, ja rodas tāda iespēja, kad varoņu lēmumi nav tik svarīgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
OMG!
Re, pie kā noved sapringta darba diena. Paredzēts jau bija, ka zilganās lodītes strādās tikai vienu reizi. Bet kad beidzot bija laiks iebrovzēt, viss jau izrādījās noticis. Nu, nekas. Gan jau kaut ko izdomāšu, notikušajā izmainīt neko nevajag. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ai! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Ja godīgi, man bija tādas aizdomas, jo mūžīgas lodītes - tas izklausās pārlieku labi. Bet tā kā teikts nekas nebija, tad... Toties Hevrins ar veseliem zobiem ir elfiem patīkamāks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Un mums katrai ir pa vienai lodītei, ja? Nevis katrai viena sauja ar tām? Gan jau tās dzirkstelītes dziest pamazām vai vēl kaut kas tāds. Vēl jau tikai diviem vajag palīdzību, cik pēc OOC informācijas var nojaust. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
*Uzsit ar kausu pa galdu un pieceļas kājās. Nesagaidījis kliedzienus "Runu! Runu!", izskatās vīlies bet sāk tāpat*
Labās! Jūs bišku nepārspīlējat ar tiem programmīgajiem if/then/else? Pirmkārt jūs šādi pazeminat GM no stāstnieka par kauliņmetēju (ticiet man, viņš nemet). Otrkārt liedzat sev galveno LS phuni pieņemt lēmumus un rēķināties ar sekām, skaidri zinot, ka IRL par to nekas nebūs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es varu rakstīt mazāk ja, labi, sarunāts! Bet tad man vajag ātri to infu, kuras man trūkst (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Piemēram - pat tām plaisām. Viņas ir redzamas, vismaz es tā sapratu. Tikai tāda sīkuma nav - cik lielas? Tā ir pasaules, tātad GM darīšana, kaut kā negribas to tīri izgudrot. Viens tāds ja ar diviem variantiem pēc tam, saīsina stāstu vismaz par vienu rakstu, kurā sanāktu tīši vilkt laiku par lietu, kurai uz to brīdi tēlam vajadzētu būt zināmai. Pašlaik lēmums ir vienkāršs - mukt prom, tikko ir manāms, kur ir izeja. Pa vējam vai pret vēju vai pa strauta plaisām. Vienīgi ne atpakaļ. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Vienkārši negribas kaut ko galīgi stulbu izdarīt, tāds wannabe pagudrs tēls. Bet nu jā. Ko tur. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ja mums tik traki jāsteidzas, varbūt lai GM izmet mums pret skillu "pabeigt kvestu un dzīvot ever after"? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Infa būs. Vēlākais šovakar. Vai rīt, ja GM gribēs brīvu piektdienas vakaru. Kur jāsteidzas? Pieņem lēmumu! Izgudro! Pasaule/GM atbildēs. Bet nevajag sevi aplaupīt (un mūs, pārējos arī, GM ieskaitot), "saīsinot laiku" un rakstot apmēram ja reiz es tur esmu, tad izdaru kaut ko maksimāli efektīvu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Grūti gaidīt, līdz vakaram ir tālu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Pie tam... bieži sanāk, ka tad, kad vakarā tiek uzrakstīts garākais teksts, un varētu sākties darbība, es vairs neesmu pie datora (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Man bieži šis vakars pārvēršas par rītu, bet tas gan jau ir ilgi. Šo rakstu rediģēja Roviela: 29.09.2006 10:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
hehehe, Elizabete klasiķos nokļuvusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.05 Kur: Starp sākumu un beigām. ![]() |
Es jau neko (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Es jau tikai to mutulīti gribēju redzēt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Verba volant, scripta manent.
Var jau citēt tikai to, kas uzrakstīts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Par maģiju: Ja kāda no burt pratējām (vai pratējiem) burās, lūdzams gājiena tekstā attēlot tikai to, kā viņa (viņš) to dara, un OOC vai ar PZ man to, kam būtu jāsanāk. PZ, ja patiešām gribat, lai neviens neuzzinātu to, ko burat, kāmēr nav laiks. Es protu glabāt noslēpumus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja zenofeX: 10.10.2006 18:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 14:51 |