Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Atšķirīgais "Fēnikss"
ils
iesūtīt 22.08.2006 15:23
Raksts #1

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Mid-Day publicējuši interviju ar Fēniksa ordeņa režisoru Deividu Jeitsu, Potera aktieri Denu Redklifu un Čo Čangas tēlotāju Ketiju Leungu. Te mēs uzzinām, kā Jeits ir sācis režisēt filmu, kā veidojās skūpsta aina starp Denu un Ketiju, un vēl daudz ko citu. Izvilkums no raksta:

Cik atšķirīgs ir šis Poters?

Ļoti atšķirīgs – šī loma ir pati savādākā no visām, kuras esmu tēlojis līdz šim. Ne jau fiziski, bet tieši tēlojuma ziņā, to ir darīt smagāk, nekā citas. Un tad vēl arī strādāt ar Deividu ir savādāk, viņam ir ļoti klusa balss un runā viņš maigi.

Arī šī filma ir atšķirīga, jo vidū bija liels pārtraukums, mēs uz pusotru mēnesi pārtaucām filmēšanu, jo bija skolas eksāmeni un citas lietas. Tā nu ražošana apstājās pusceļā, un tas bija ļoti dīvaini, jo tā vēl nekad nebija noticis.

Šo rakstu rediģēja eyedam: 22.08.2006 18:11
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V   1 2 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 19)
Laurīcija
iesūtīt 22.08.2006 19:18
Raksts #2

Attīsta savu iekšējo Aci

Grupa: Biedri
Pievienojās: 06.01.06

izlasot interviju, varam secināt, ka filmā, ainā, kur viņi dodas uz ministriju, lai tur cīnītos ar Voldemortu un nāvēžiem, nepiedalās Džinnija, kaut grāmatā arī viņa tur ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
bet intervija diezgan interesanta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Ellija
iesūtīt 22.08.2006 20:34
Raksts #3

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 07.03.06

ak,ja viens es zinātu angļu valodu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
spāre
iesūtīt 22.08.2006 21:35
Raksts #4

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 07.05.05
Kur: kaut kur tepat

CITĀTS(Laurīcija @ 22.08.2006 20:18) [snapback]1025748[/snapback]

izlasot interviju, varam secināt, ka filmā, ainā, kur viņi dodas uz ministriju, lai tur cīnītos ar Voldemortu un nāvēžiem, nepiedalās Džinnija, kaut grāmatā arī viņa tur ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

tā intervija vispār kaut kāda savāda, nez, vai tur pieminētā Jenny bija domāta kā Džinnija, vai arī es esmu pilnīgi aizmirsusi kādu svarīgu personāžu.

+Citēt rakstu
Laurīcija
iesūtīt 22.08.2006 21:40
Raksts #5

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 06.01.06

varbūt Jenny tiešām ir domāta Džinnija, kaut gan tur, kur tika nosaukti aktieru uzvārdi, kas šajā ainā piedalās, arī viņa nebija pieminēta.

+Citēt rakstu
Hikari
iesūtīt 22.08.2006 22:52
Raksts #6

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Aw, gribas pēc iespējas ātrāk redzēt kkādus prewiew no šitās filmas, lai gan līdz tādiem ilgi jāgaida un stulbi, ka Džinija nepiedalīsies tajā ainā, liekas pat muļķīgi viņu neiekļaut. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Daniels_Redclifs
iesūtīt 23.08.2006 00:05
Raksts #7

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 28.10.05
Kur: Viduszeme

interesanta intervija... cerams, buus laba filma... 4 nebija tik laba, cik biju cereejis...

+Citēt rakstu
Saiva
iesūtīt 23.08.2006 10:02
Raksts #8

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 13.06.06
Kur: Pasaules mala

Gatavais murgs, ko tik vinji neizdomaa, lai samazinaatu izdevumus, bet taa tiiri normaala!

+Citēt rakstu
manpatīksuņi
iesūtīt 23.08.2006 10:51
Raksts #9

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 16.08.06

Man šķiet, ka es baigi stresošu tajā Čo un Harija ainā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
spāre
iesūtīt 23.08.2006 12:39
Raksts #10

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 07.05.05
Kur: kaut kur tepat

CITĀTS(manpatīksuņi @ 23.08.2006 11:51) [snapback]1025959[/snapback]

Man šķiet, ka es baigi stresošu tajā Čo un Harija ainā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

es arī!!
bet man liekas, ka es baigi stresošu visu filmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
sanny
iesūtīt 24.08.2006 13:19
Raksts #11

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 10.08.05

yap...5 filminja buus mazliet baisaaka par pārējām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) nu ko,būs jāvērtē un jāgaida leģendārais skūpsts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Zhachhiic
iesūtīt 24.08.2006 13:55
Raksts #12

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 11.12.05

CITĀTS
izlasot interviju, varam secināt, ka filmā, ainā, kur viņi dodas uz ministriju, lai tur cīnītos ar Voldemortu un nāvēžiem, nepiedalās Džinnija, kaut grāmatā arī viņa tur ir

tas man liekas galīgi stulbi neiekļaut tajā ainā visus aktierus....kas ir grāmatā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
bet tāpatās gaidu 5filmu ar nepacietību.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)

+Citēt rakstu
Krisy
iesūtīt 25.08.2006 10:30
Raksts #13

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 14.07.06
Kur: tepat

piekriitu tam ka vajadzeeja iekljaut filmaa visus aktierus un piekriitu tam ka ilma buus baisa.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
ricis
iesūtīt 27.08.2006 09:54
Raksts #14

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 02.03.06
Kur: Balvi

«Harija Potera» zvaigznei Danielam Redklifam esot vajadzējis uzņemt 30 dublus sava pirmā ekrāna skūpsta epizodei. 17 gadu vecais aktieris skūpstījis 18 gadu veco Keitiju Lengu, kas filmā «Harijs Poters un Fēniksa ordenis» atveido Čo Čangu.

Daniels pastāstījis: «Viss izdevās tikai pie trīsdesmitā piegājiena. Tas bija jautri. Mēs abi sākumā jutāmies neērti un satraukti, bet beigās viss bija labi.»

Arī Redklifa ekrāna partnere labi pavadījusi laiku. Keitija stāsta: «Daniels prot labi skūpstīties. Man patika. Viņš ir enerģisks un ļauj man justies brīvai. Viņš visu laiku runā un lūdz man neuztraukties, man patīk ar viņu strādāt.»

Abi pusaudži svarīgās epizodes laikā piesaistījuši milzīgu skatītāju pūli. Režisors Deivids Jeits pastāstījis: «Skūpsta dienā pie režisora monitora savācās vesels pūlis ziņkārīgo. Mums bija daudz dublu, toties beigu beigās skūpsts sanāca maigs un mīļš, tāds kādam tam jābūt pirmajā reizē.»

Piektā filma par Hariju Poteru uz ekrāniem gaidāma nākamā gada jūlijā.

Ziņo apollo.lv

+Citēt rakstu
Ellija
iesūtīt 27.08.2006 14:17
Raksts #15

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 07.03.06

vai tad pirmais ekrāna skūpsts nebija citā filmā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

CITĀTS
Tas bija jautri.

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) varu saderēt!!!

+Citēt rakstu
Dacy
iesūtīt 27.08.2006 14:22
Raksts #16

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 27.08.06

Redklifam sanāk otrais, jo pirmais bija "Decembra zēnos".

Šo rakstu rediģēja Dacy: 27.08.2006 14:23

+Citēt rakstu
Sarkanais Krūštu...
iesūtīt 27.08.2006 14:30
Raksts #17

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 28.06.06
Veļasgabals 2012

He,he...
Ak šie aktieri... Veselus 30 dublus dēļ viena skūpta... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
He,he...
Aktieri... Nekad,neko nevar ar pirmo piegājienu izdarīt pareizi. Ja dzīve būtu tāda kā filmas,ja kaut kas neizdodas,tad taisi nākamo dubli...

+Citēt rakstu
Zhachhiic
iesūtīt 27.08.2006 14:46
Raksts #18

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 11.12.05

CITĀTS
Viss izdevās tikai pie trīsdesmitā piegājiena

nu neko neteikšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
baigi gribu redzēt kā tad viņi abi divi tur skūpstīsies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Mākoņkaķis Aurēl...
iesūtīt 28.08.2006 10:40
Raksts #19

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 15.03.05
Kur: Jaukā vietiņā.

Viņs varēs saviem bērniem teikt, ka pirmo reizi skūpstīja ekrāna zvaigni. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
versache
iesūtīt 28.08.2006 10:44
Raksts #20

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 05.07.05
Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā......

Nebūs protams tas pats kas grāmatā.Bet tomer gribās redzēt.... Kāds tas izskatīsies uz lielā ekrāna....(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu

2 Lapas V   1 2 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 09.06.2025 20:33