![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Mid-Day publicējuši interviju ar Fēniksa ordeņa režisoru Deividu Jeitsu, Potera aktieri Denu Redklifu un Čo Čangas tēlotāju Ketiju Leungu. Te mēs uzzinām, kā Jeits ir sācis režisēt filmu, kā veidojās skūpsta aina starp Denu un Ketiju, un vēl daudz ko citu. Izvilkums no raksta:
Cik atšķirīgs ir šis Poters? Ļoti atšķirīgs šī loma ir pati savādākā no visām, kuras esmu tēlojis līdz šim. Ne jau fiziski, bet tieši tēlojuma ziņā, to ir darīt smagāk, nekā citas. Un tad vēl arī strādāt ar Deividu ir savādāk, viņam ir ļoti klusa balss un runā viņš maigi. Arī šī filma ir atšķirīga, jo vidū bija liels pārtraukums, mēs uz pusotru mēnesi pārtaucām filmēšanu, jo bija skolas eksāmeni un citas lietas. Tā nu ražošana apstājās pusceļā, un tas bija ļoti dīvaini, jo tā vēl nekad nebija noticis. Šo rakstu rediģēja eyedam: 22.08.2006 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
izlasot interviju, varam secināt, ka filmā, ainā, kur viņi dodas uz ministriju, lai tur cīnītos ar Voldemortu un nāvēžiem, nepiedalās Džinnija, kaut grāmatā arī viņa tur ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
bet intervija diezgan interesanta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
ak,ja viens es zinātu angļu valodu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: kaut kur tepat ![]() |
CITĀTS(Laurīcija @ 22.08.2006 20:18) [snapback]1025748[/snapback] izlasot interviju, varam secināt, ka filmā, ainā, kur viņi dodas uz ministriju, lai tur cīnītos ar Voldemortu un nāvēžiem, nepiedalās Džinnija, kaut grāmatā arī viņa tur ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) tā intervija vispār kaut kāda savāda, nez, vai tur pieminētā Jenny bija domāta kā Džinnija, vai arī es esmu pilnīgi aizmirsusi kādu svarīgu personāžu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
varbūt Jenny tiešām ir domāta Džinnija, kaut gan tur, kur tika nosaukti aktieru uzvārdi, kas šajā ainā piedalās, arī viņa nebija pieminēta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Aw, gribas pēc iespējas ātrāk redzēt kkādus prewiew no šitās filmas, lai gan līdz tādiem ilgi jāgaida un stulbi, ka Džinija nepiedalīsies tajā ainā, liekas pat muļķīgi viņu neiekļaut. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
interesanta intervija... cerams, buus laba filma... 4 nebija tik laba, cik biju cereejis...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Pasaules mala ![]() |
Gatavais murgs, ko tik vinji neizdomaa, lai samazinaatu izdevumus, bet taa tiiri normaala!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.06 ![]() |
Man šķiet, ka es baigi stresošu tajā Čo un Harija ainā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: kaut kur tepat ![]() |
CITĀTS(manpatīksuņi @ 23.08.2006 11:51) [snapback]1025959[/snapback] Man šķiet, ka es baigi stresošu tajā Čo un Harija ainā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) es arī!! bet man liekas, ka es baigi stresošu visu filmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
yap...5 filminja buus mazliet baisaaka par pārējām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) nu ko,būs jāvērtē un jāgaida leģendārais skūpsts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS izlasot interviju, varam secināt, ka filmā, ainā, kur viņi dodas uz ministriju, lai tur cīnītos ar Voldemortu un nāvēžiem, nepiedalās Džinnija, kaut grāmatā arī viņa tur ir tas man liekas galīgi stulbi neiekļaut tajā ainā visus aktierus....kas ir grāmatā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) bet tāpatās gaidu 5filmu ar nepacietību.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
piekriitu tam ka vajadzeeja iekljaut filmaa visus aktierus un piekriitu tam ka ilma buus baisa.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 Kur: Balvi ![]() |
«Harija Potera» zvaigznei Danielam Redklifam esot vajadzējis uzņemt 30 dublus sava pirmā ekrāna skūpsta epizodei. 17 gadu vecais aktieris skūpstījis 18 gadu veco Keitiju Lengu, kas filmā «Harijs Poters un Fēniksa ordenis» atveido Čo Čangu.
Daniels pastāstījis: «Viss izdevās tikai pie trīsdesmitā piegājiena. Tas bija jautri. Mēs abi sākumā jutāmies neērti un satraukti, bet beigās viss bija labi.» Arī Redklifa ekrāna partnere labi pavadījusi laiku. Keitija stāsta: «Daniels prot labi skūpstīties. Man patika. Viņš ir enerģisks un ļauj man justies brīvai. Viņš visu laiku runā un lūdz man neuztraukties, man patīk ar viņu strādāt.» Abi pusaudži svarīgās epizodes laikā piesaistījuši milzīgu skatītāju pūli. Režisors Deivids Jeits pastāstījis: «Skūpsta dienā pie režisora monitora savācās vesels pūlis ziņkārīgo. Mums bija daudz dublu, toties beigu beigās skūpsts sanāca maigs un mīļš, tāds kādam tam jābūt pirmajā reizē.» Piektā filma par Hariju Poteru uz ekrāniem gaidāma nākamā gada jūlijā. Ziņo apollo.lv |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
vai tad pirmais ekrāna skūpsts nebija citā filmā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
CITĀTS Tas bija jautri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) varu saderēt!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 ![]() |
Redklifam sanāk otrais, jo pirmais bija "Decembra zēnos".
Šo rakstu rediģēja Dacy: 27.08.2006 14:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
He,he...
Ak šie aktieri... Veselus 30 dublus dēļ viena skūpta... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) He,he... Aktieri... Nekad,neko nevar ar pirmo piegājienu izdarīt pareizi. Ja dzīve būtu tāda kā filmas,ja kaut kas neizdodas,tad taisi nākamo dubli... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS Viss izdevās tikai pie trīsdesmitā piegājiena nu neko neteikšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) baigi gribu redzēt kā tad viņi abi divi tur skūpstīsies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Viņs varēs saviem bērniem teikt, ka pirmo reizi skūpstīja ekrāna zvaigni. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
Nebūs protams tas pats kas grāmatā.Bet tomer gribās redzēt.... Kāds tas izskatīsies uz lielā ekrāna....(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 20:33 |