![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
Tātad spēle- Saderība! Tev ir jānovērē iepriekšējā postotāja avatars un paraxts 10 baļļu sistēma! (cik ļoti labi tie sader kopā!) pieraxti arī komentāru, kas tev patik kas nē! (tu nevari piedalīties, ja tev nav paraksts un/vai avatars)
*Ceru, ka sapratāt! Nu tad sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Oi, sorry, tur tomēr bija "piespied!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (neņem personiski, man vnk nepatīk reklāmas)
Btw - mana īstā paraksta lielums neatbilst foruma noteikumiem, tādēļ paņēmu citu parakstu, ar īsto avataru un ir pilnīgi saprotams, ka tēma neatbilst. Pārbaudīju, vai objektīvi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Yep, es savas domas nemainīšu. 6. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Tiešām nav iespēju, lai samazinātu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Es mainīšu? Nē. Seši. Šo rakstu rediģēja NorthSee: 11.06.2007 14:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Nez, man slinkums to darīt vienkārši.
Davai, noņem to "piespied!" un es ielikšu 8 (kamēr man vēl procenti nav uzlikti). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) Aha, aha! EDIT: solījums jāpilda - 8. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja zūm.: 11.06.2007 14:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Es jau to "piespied" noņēmu pirms tava otrā posta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Seši ar plusu. Lai prieks. Nebūtu man slinkuma un būtu vecais labais programmu daraugs pie šamējā datōra - samazinātu, bet še tev! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
tev nav paraksta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
n/v (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja unciz: 15.06.2007 22:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.07.06 Kur: mainīga ![]() |
škjiet ka vareetu likt 9/10!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
4/5
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
ir jau ir, bet man kaut kā nepatīk es nezinu kāpēc. 9
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
8. suckers in the avatar ((IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ), though not enough what i should lay my eye on in the signature.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
7. labais paraksta teksts... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: Jelgava ![]() |
7. isti nesaprotu kas avatara bet ok (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
6. Viena doma abiem. Man liekas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Šo rakstu rediģēja Burbulīšu princese.: 23.06.2007 21:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
8 . manuprāt ir visai saderīgi..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
8. sader labi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
Patīk. Doma un krāsas, manuprāt, saskan. Tātad... 8. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Mayhem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.04 Kur: stoned GP eksperts 2007 ![]() |
Doma saskan, vienģii tas tuvu jūrai ar to avataru kautkā ne pārāk. 8, jou.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
9, jo sader labi, lai gan nav īsti manā gaumē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu īstu saderību jau es tur neredzu, bet tā kā avatars ir tumšs tad 8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
8...Diezgan saderīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) , bet nav manā gaumē...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
6, manuprāt nesaderīgi, ka viena bildīte kustās un otra nē. mhm.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 19:31 |