![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
Tātad spēle- Saderība! Tev ir jānovērē iepriekšējā postotāja avatars un paraxts 10 baļļu sistēma! (cik ļoti labi tie sader kopā!) pieraxti arī komentāru, kas tev patik kas nē! (tu nevari piedalīties, ja tev nav paraksts un/vai avatars)
*Ceru, ka sapratāt! Nu tad sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Nepatīk, un saderības naffff!!!! 2, ko vēl lai piebilst... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
6, melnais visu izglaabj... bet man patiik...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Drusku labāk ir, bet saderība gan, nu ne tā labākā! 8, jo krāsas 'sapass'. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.06 Kur: somewhere else ![]() |
ēm. nu itkā sader, varbūt tikai tās zvaigznes liec vidū. astoņi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pag, pag! KO nozīmē vidū?! Piedod, man ļooooti patīk Tavs avs; bezgala skaists, smaidīt gribas cik mīlš, bet paraksts visu nomāc. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Nāksies likt 6, lai gan itin nemaz negribas!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
atkal zvaigznītes.
īpaši skaņots nav. 7- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
ja mes runajam par pliku saksanjoshanos, tad 9. ziniet, tur melna krasinja trukst, jusu paraxta. yap, girl pasaule nomirs delj ta vien.
Šo rakstu rediģēja resella: 27.07.2006 03:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
8, jo vienādi, tikai kārtējo reizi skumji... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
7
Tie rozīgie toņi ir tie, kas satuvina to parakstu ar avu, bet visādi citādi paraksts ir pārāk smagā pretstatā avam, kurš ir visnotaļ smalkāk veidots. Par masīvu bik, lai saderētu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nezinu, nekādu dižo sakritību neredzu, 6. Sorry...
Bet runājot par manu - varbūt labi redzemā zvaigznīte Avā un firmas logo sader?! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.02.05 Kur: Lietuviešu tipa dzīvoklis, kur vienā nelielā istabā ir iebāztas 9 lielas un 6 mazas mēbeles un vēl atliek pietiekami daudz vietas ![]() |
Kādi 7, zvaigznītes uz kedām un parakstā sasaucas, un tieši tas paraksta smagums un vienkāršums to ansambli padara cilvēcīgu, bet manuprāt rozā galīgi nav kedām piemērota krāsa... Esmu par melnajām Ls 1.90 kedām!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
9/10.
Būtībā jau ļoti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
9.6. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) jo teksts samērā saskaņots un krāsas . (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Namoo the Jellyfish @ 31.07.2006 12:58) [snapback]1014902[/snapback] Esmu par melnajām Ls 1.90 kedām! He, he! Labs joks!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ********* Sader. Ļoti labi, pie tam! Avrila avā, Avrila parakstā. Skaisti! 10!!! (Tādēļ vien, ka Converse iekš paraksta!!!) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.02.05 Kur: te. ![]() |
7 - jo pārāk nesader. Krāsas gan ir, bet ne pa tēmai abi attēli, manuprāt. Acīs jau "nelec", nav tik kliedzoša ta nesaderība, bet...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu nezinu... Arī šis diez ko 'acī nelec!' Saderība? - vai tā maz te ir?! Par smukiem krāsu toņiem labas atzīmes nelik!!! 6. Tā man liekas... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
man patiesībā patīk....8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zinu, mans avs nav pārāk skaidrs!!!
Saderība, nu nez, ja nebūtu tās asņojošās (???) asaras, varbūt liktu augstāk, bet tā te visu nojauc! Manuprāt, nesader. 6 . Paraksts forš, es arī mīlu kurpes!!! Lūdzu precīzāk iztulkosi: "I love MY FERRET ? " Šo rakstu rediģēja zzz: 01.08.2006 15:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
es tev neteikšu , kāda man ir attieksme pret šo te krāsu [spoiler] rozā !!! wii !!! doh [/spoiler]
neliekas, ka tikai tas , ka zvaigzne ir gan uz kurpes, un zvaigzne ir parakstaa vinjus dara tik sasodiiti saderiigus, ka pilniiigi rodas veeleshanaas redzeet tos paarojamies. 4 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vuiiii, ku' barga!!! Kas Tev???!!! Tavējie jau nu ar' neiceļas ar saderību! Teksts. Ir, kam nepatīk lasīt... Diemžēl... 6 (Tavs iepriekšēais bija labāks. Daudz labāks...) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 01:52 |