![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
Tātad spēle- Saderība! Tev ir jānovērē iepriekšējā postotāja avatars un paraxts 10 baļļu sistēma! (cik ļoti labi tie sader kopā!) pieraxti arī komentāru, kas tev patik kas nē! (tu nevari piedalīties, ja tev nav paraksts un/vai avatars)
*Ceru, ka sapratāt! Nu tad sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Manuprāt, saskan ļoti labi! 8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
...7
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 ![]() |
7
normāli, nekas īpašs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
5... neko īpašu nesaskatu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
9 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) patīk avatara saderība ar parakstu, un animācija parakstā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
6 nepatīk kā izskatās krāsu salikums avā un signā... pārāk atšķirīgu bildi pataisa... turklāt textam slikta kvalitāte...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
8
Nesalasāmi burti paraksta bildē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Nepārāk - 5
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Kaut kas neštimē.
Manuprāt, ''Narcisa līgava'' ir galīgi nevietā.. 6 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hmmm... es nezinu... labi, lieku 7
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.06.06 ![]() |
9.. ljoti patīk avatars.. tikai niks liekas nesakarīgs.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Maashuk, to niku es liku pagaišgad... drīz nomainīšu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Lieku... emmm.... 7. patīk avatars, niks.... man nu tā, paraksts ar.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.06.06 ![]() |
wila -> es arī liku pagāšgad.. arī domāju nomainīt..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nekādu saderību starp avataru un parakstu nesaskatu...bet paraksts atgādina manu mīļāko dziesmu - 6
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Ne visai. Avs smukāks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) 8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sader jau, bet man iepriekšējās bildes patika daudz labāk (tās oranžās) - 6
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
9 (ups nokavēju, tas Liliyai)
9... again Šo rakstu rediģēja Veela: 27.10.2006 15:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sader labi. Avatars ne tik ļoti patīk, bet paraksts ir dievīgs!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tāpēc - 9
P.S. Iepriekš man ieliki 9. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Nu bet es jau saprotu, garastāvokļi mainās. Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 27.10.2006 15:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
[Nu, kamēr pārtaisu vienu citu bildi uzliku šito. Un man pašai jau gan tīri patik.]
Again- 8 Šo rakstu rediģēja Liliya: 27.10.2006 15:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 07:01 |