![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
Tātad spēle- Saderība! Tev ir jānovērē iepriekšējā postotāja avatars un paraxts 10 baļļu sistēma! (cik ļoti labi tie sader kopā!) pieraxti arī komentāru, kas tev patik kas nē! (tu nevari piedalīties, ja tev nav paraksts un/vai avatars)
*Ceru, ka sapratāt! Nu tad sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Mmm. Man patīk. 9. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
krāsas saskan (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) patīk. 9
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.04 ![]() |
Smuki - 9 ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
ir ok. 8.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Tātad, Laurīcija...
Nūū, es liktu 8. Ja parakstā būtu pieskaņota bilde, tad viss būtu labāk - un avs man atgādina Kellijas Klārksones klipu dziesmai "Behind These Hazel Eyes". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja lilZii: 18.08.2006 14:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
nu... bikucīt savādāk noformētu [es], bet... 9.
Drako? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
CITĀTS(RavenBlack.Denija @ 18.08.2006 16:38) [snapback]1023994[/snapback] nu... bikucīt savādāk noformētu [es], bet... 9. Drako? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Nūū, jāā. Kas vainas Drako? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ko tad TU mainītu [man interesē]? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Tātad, es pavērtēšu... Hmm... Netipiski man [kas tekstus parakstu vietā parasti neņem galvā], bet paraksta ar avu saskan. Lieku, ēēm. Deviņi [9]. Apmierināta? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
9 ar pusi. trešās jautājuma zīmes trūks un avatarm melnu maliņu gribētos. esmu piekasīga. Drako es noteikti nemainītu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
[centrēts mmm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) tā jau ir labāk.] (jā, esmu.) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
9. paraksts jauks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Ah, nu, labi. 6
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
Ēēeeeeeee.... Man liekas ka nesader!!!
4\5 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
nu īsti tā kā nav 5
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Paraxtu derēja mazliet gaišāku, bet tā - deviņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
*īmō man patiktu labāk* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Nē, nu visp jau ES gribu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) nu, bet bučas ir, tāpēc - 9. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
8, peec visa spriezot saskan...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
6, krāsas it kā saskan, bet man ne pārāk patīk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
6. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
5/6 Kaut kā..nevisai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.08.06 Kur: .starp debesīm un zemi. ![]() |
ļoti patīk, jo gan parakstā, gan avatarā ir dzeltenā un melnā krāsa... liels liels 10 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 19:36 |