![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
Tātad spēle- Saderība! Tev ir jānovērē iepriekšējā postotāja avatars un paraxts 10 baļļu sistēma! (cik ļoti labi tie sader kopā!) pieraxti arī komentāru, kas tev patik kas nē! (tu nevari piedalīties, ja tev nav paraksts un/vai avatars)
*Ceru, ka sapratāt! Nu tad sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.10.08 ![]() |
cukurvate- rijamā kults ir iedarbināts.
4. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
7 gaumīgi bet drūmi.
un cukurvatei varu piebilst ka tas ēdienu prikols lūka no laukiem iespaidā, tāda biezpienīga LS |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.07 Kur: Cēsis ![]() |
7
feja un reklama?????????? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.12.08 Kur: skapītis. ;DD ![]() |
5.
Hm, pirmais dzejolis - jauks, patīk. Tas par ēšanu, nu, jā. ;D Principā jau loģika ir. ;D Nu, tad - 6. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) [ esmu ķerta uz krāsainību, sry. ] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
atbilstība - 7,5 (vai pat varētu 8)
krāsaini, jautri baloni kā ballīte, lellīte (mantiņa) kā pagājusī bērnība |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
6,8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.07 Kur: Cēsis ![]() |
ja butu niku-parakstu saderība es liktu 9, bet taka nav mani aprekini ir sadi:
bilde(5)+paraxts(1)=7 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.08 ![]() |
Vispār jau neliekas saderīgi
4 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
bilde neradas... nju nez... 6
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
vienīgi krāsa un tāda aplam izvērsta un sapiņķerēta saistība ar notiekošo attēlā- 4
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
visādā ziņā ļoti saderīgi un jauki (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) 10
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.09 Kur: Iedomu draugu pūlkā. ![]() |
Šo to varētu mainīt, bet nebūsim sīkumaini.
Man jau patīk: 9 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) 10 dot nevaru- KRĪZE. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Nū, es lieku 9 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Nezinu kādēļ - 10 tā kā par daudz, bet 8 par maz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.09 Kur: Dzīve uz Plutona. ![]() |
10 tā kā būtu par daudz. Kaut kas tomēr pietrūkst līdz ideālam. 9.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
10.
Prieks par tevi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
3 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
nu atvaino, bet es nesaskatu nekādu saderību. ne vizuālā, ne saturiskā ziņā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
8
gribētos bildē ko maķenīt taurenīgāku |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.09 ![]() |
4
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
3 - Poters/Redklifs... galīgi nesaskan ar parakstu. Manuprāt. ;D Nu mazliet, ja iedziļinās... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.08 Kur: In Your Heart,In Your Love ![]() |
10.
dabaskats. ja nemaldos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 11:31 |