![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
Tātad spēle- Saderība! Tev ir jānovērē iepriekšējā postotāja avatars un paraxts 10 baļļu sistēma! (cik ļoti labi tie sader kopā!) pieraxti arī komentāru, kas tev patik kas nē! (tu nevari piedalīties, ja tev nav paraksts un/vai avatars)
*Ceru, ka sapratāt! Nu tad sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Patīk gan avs gan paraksts, bet saderību gan es nesaskatu, tāpēc 6
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Krāsas saskaņotas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Vienīgi avatara noskaņa kaut kā ļoti neasociējas ar tekstu, kuru es būtu likusi divās, nevis četrās rindiņās. Enīveij, ir ok, izskatās glīti - 8. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Paraksta pirmā rindiņa neatbilst avam īsti, toties otrā ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) un arī krāsas ir ir saskaņotas.
deviņi. Jo man ļoti patīk the second line of sig. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Tiem, kas zina dziesmu atradīs saderību. Nu vismaz atbilst dziesmai. (ja es protams neko nejaucu)
8 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Paraksts sader ar avu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) , tapēc 9.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nu... garīgā līmenī varbūt sakarību var atrast starp šūplēm, mīlestību un krišanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Tomēr laikam tā būtu spekulācija. Bet tik un tā - manas domas - 7 Šo rakstu rediģēja Elony: 31.07.2008 11:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu zvaigznes ir gan avaratā, gan parakstā... 8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
7
Viss ir labi un smuki, bet man neliekas, ka doma ir viena un tā pati gan avatarā, gan parakstā |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jauki un saskanīgi. Rada patīkamu noskaņu, tikai es parakstam būtu likusi vienā rindiņā. 9
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Aptuvenā ideja skaidra. 7
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Man liekas saderība ir laba, lieku 9
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
pirmajā acumirklī neliekas diezko saderīgi. 5
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
O, jā. Es redzu saderību.
Ļoti patīk/ 9 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.03.08 Kur: tev blakus. ![]() |
jaukiii. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
lieku 8. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Glīti, pat ļoti - krāsiņas un pats teksts parakstā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
neskopošos - 10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
lol 8
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
neko īpašu nesaskatu... 6
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
krāsa,un ja padomā tad arī ideja,teksta novietojums līdzinās bildes kompozīcijai-10 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.06 Kur: somewhere else ![]() |
nezinu kāpēc black stones pie blast, bet smuki - 9.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nesaskatu lielu saderību, bet tomēr glīti 7
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 13:00 |