Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Priekšskate

Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.

> Nāves ieleja, kā teica Atlantic Velvet., 7. grāmatā no dzīvo kaudzītes mirs vēl divi.
Aptauja.
Tu nevari redzēt aptaujas rezultātu, kamēr neesi nobalsojis. Lūdzu, piesakies un nobalso, lai redzētu šīs aptaujas rezultātu.
Kopā balsis: 63
Viesi nevar balsot. 
Mauvaise Mademoi...
iesūtīt 30.06.2006 11:13
Raksts #1

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 10.08.05

Nāvīga aptauja.
Tas mani interesē, jo vēlos uzzināt kopējo ainu - kuri tad varētu būt tie vis , vis beigtākie . (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Saprotams, ka bezsmadzeņu radījumi var atzīmēt divus vienādus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Uz priekšu.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V  < 1 2  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 29)
dawg-
iesūtīt 25.07.2006 23:35
Raksts #21

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 28.12.05
Kur: Luksemburga.

peec aptaujas voldemorts nomirs tad vinju atdziivinaas un atkal nomirs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) es balsoju ka vispirms harijs nomirs un tad voldemorts un visi buutu laimiigi.

+Citēt rakstu
ligaanna
iesūtīt 10.08.2006 21:17
Raksts #22

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 01.08.05
Kur: Turpat, kur parasti!

Man patīk, ka skatoties pēc balsojumu skaita, tad gan kā pirmais, gan kā otrais bojā ies Voldemorts! Slaktēsim viņu divas reizes! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
Ok, es nobalsoju par Ronu pirmajā reizē, jo man likās, ka bojā jāiet kādam Harijam tuvam cilvēkam, bet kā par otro upuri nobalsoju par pašu Hariju. Joprojām domāju, ka Voldemorts tā arī neies bojā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Nesitiet! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Alissera
iesūtīt 26.10.2006 16:54
Raksts #23

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 27.09.06
Kur: Rīga, Latvija

Es pirmaam kaartaam par Voldiju, jo esmu par lamiigaam beigaam, jo ja Voldijs paliks dziivs tad JAU PAAR PASAULI VALDIIS LAUNUMS UN TAS JAU BUUTU BEEDIIGI... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

un otrais buutu Dziinija jo esmu kka neuzkriitosi pamanijusi ka Rolingai baigi patiik atnemt Hrijam tos milos un tuvos cilveecinus. Bet iisteniibaa sajaa sakaraa tad jau vareetu buut arii Rons, Hermione, kaads cits Vizlijs, Vilksons vai jebkurs, jo Hrijam jau visi vini ir miili. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)

+Citēt rakstu
Krisy
iesūtīt 18.11.2006 13:05
Raksts #24

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 14.07.06
Kur: tepat

man nez kapeec liekas ka pirmais buus kaads naveedis un otrais hermione.

+Citēt rakstu
ievuks
iesūtīt 18.11.2006 13:29
Raksts #25

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 06.04.06

Man šķiet ka Tārpastim būs kāda loma. Vai Dumidors neteica, ka izglābjot Tārpastim
dzīvību viņš paliek Harijam dzīvību parādā savu dzīvību? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Christina
iesūtīt 18.11.2006 13:47
Raksts #26

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 13.06.06
Kur: Kedās, atsaldē kājas.

Domāju,ka mirs Harijs un Drako, par Voldiju šaubos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Rydelhouse
iesūtīt 27.12.2006 14:34
Raksts #27

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 10.10.06
Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators!

es domaaju ka viens kas mirs buus harijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (protams es to neveelos, pat ljoti ljoti neveelos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) )
un otrs kas mirs buus :::::::Voldemorts:::::::: (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mace.gif)

+Citēt rakstu
negative
iesūtīt 27.12.2006 14:54
Raksts #28

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 09.02.06
Kur: merkurs

hm. it kā jau mirs Voldemorts, bet kas vēl (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) varbūt kāds skolotājs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
kas to lai zin, redzēsim.

+Citēt rakstu
Charlotte
iesūtīt 27.12.2006 15:55
Raksts #29

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 14.12.06
Kur: kaut kur virs galvas...

domāju pirmai būs kāds no dvīņiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) ...
bet otrai varētu būt Voldemorts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mace.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mace.gif)

+Citēt rakstu
(sun)
iesūtīt 29.12.2006 18:22
Raksts #30

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 08.09.06
Dzejnieks 2009

Wolijjs+hariJJs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu

2 Lapas V  < 1 2
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 22.06.2025 07:37