![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Frānsisa Hodžsone Bērneta. Princesīte. (IMG:http://www.jr.lv/objs/shop/9789984179056.jpg) Frānsisa Hodžsone Bērneta (1849-1924) - dzimusi Anglijas pilsētā Mančesterām, bet 1865. gadā kopā ar ģimeni emigrēja uz Ameriku. Tur viņa turpināja jau Anglijā aizsākto - rakstīja stāstiņus dažādiem žurnāliem, bet 1886. gadā tika publicēta viņas slavenā grāmata ,,Mazais lords Fontlerojs'' Frānsisa Hodžsone Bērneta uzrakstījusi ap 40 grāmatu, bet tikai dažas no tām ir joprojām populāras. Tāda arī ir grāmata ,,Princesīte'' - stāsts par bagātībā augušu meitenīti Sāru, kurai pēc tēva nāves jāiepazīst trūkums un smags darbs. Tomēr par spīti pazemojumiem un nabadzībai Sāra savā sirdī un rīcībā arvien paliek tā pati cēlā un līdzicetīgā princesīte, kāda viņa bija savā bagātības spožumā. ----------- Man patika grāmata. Diez gan jauka. Šo rakstu rediģēja eyedam: 19.10.2008 19:14 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.04 Kur: Cēsis Janvāra fotogrāfs ![]() |
Lasīju dažus gadus atpakaļ. Esmu lasījusi vairākas reizes un ļoti patika.
Ir arī filma pēc šīs grāmatas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
esmu lasījusi pāris reizes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) patika. tāda aizkustinoša un visp ļōti jauka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
ljoti jauka graamatinja...kas var palepoties ar savu titulu-5_reizlasiitaa graamata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Mums ksolā, 5.klasē vajadzēja rakstīt par veinu grāmatu pārspriedumu, un mani šī grāmata tā bija iespaidojusi, ka es uzrakstīju un dabūju 9! Tiešām rakstīju no sirds, jo man bija žēl šīs meitenītes, grāmata ir ļoti emocionāla, bet tiešam laba!
|
|
|
Viesis_Viesis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
esmu lasiijusi to graamatu.
patieshaam laba. un es esmu izveeliiga. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Esmu lasījusi. Diezgan nesen. Vispār nav īsti maniem gadiem, bet man patika. Arī filma tāda ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) diezgan interesanta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
CITĀTS(emily @ 19.06.2006 20:50) [snapback]657993[/snapback] Lasīju dažus gadus atpakaļ. Esmu lasījusi vairākas reizes un ļoti patika. Ir arī filma pēc šīs grāmatas. O (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pat filma ir. Es pat nezinināju. Gribētu noskatīties, jo arī grāmata tāda tīri tā neko. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
CITĀTS O Pat filma ir. Es pat nezinināju. Gribētu noskatīties, jo arī grāmata tāda tīri tā neko. Jā, kaut kad vēl pa LNT viņu rādīja. Šķiet tikai nosaukums bija savādāks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
CITĀTS O Pat filma ir. Es pat nezinināju. Gribētu noskatīties, jo arī grāmata tāda tīri tā neko. Es arī nezināju, ka ir filma!!! Eu ja uzzināt nosuakumu pasakiet mēģināsu no DC izvilkt!!! |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Nju es neesmu lasījusi grāmatu, bet tikai redzējusi skolas bibliotēkas plauktā.
Taču esmu redzējusi filmu. Tā mani ļoti iespaidoja. Un saprotams, ka es raudāju. Grāmatu noteikti kādreiz palasīšu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Ak, šausmas. Esmu lasījusi, jā, jā, jā. Bet galīgi visu esmu aizmirsusi, ja vien neskaita to, ka tas ir par mazu meitenīti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Bet cik atceros, tad tas bija aizkustinošs stāsts.
Šo rakstu rediģēja Fijusska: 16.09.2006 20:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
es esmu gan lasījusi, gan redzējusi filmu! man arī patika! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: Cēsu rajonā ![]() |
Nēesmu lasījusi šo grāmatu diemžēl, bet filmu redzēju gan. Man patika, pat ļoti. Aizkustinoša un psiholoģiski laba. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
P.S. Pirmdien aizčāpošu uz tuvējo bibliotēku pēc šīs grāmatas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.05 Kur: Sudraba dvēselē vēju auž... ![]() |
Šī man ir ļoti mīļa grāmatiņa, patiešām - viena no vistuvākajām. Es nezinu, cik reizes esmu to pārlasījusi. Četras vismaz. Ļoti jauka, emocionāla. Tiešām brīnišķīga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.05 ![]() |
Brīnišķīga, emocionāla grāmata. Laba filma
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
Ja nemaldos no šīs grāmatas motīviem ir uzņemta filma.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Bērnišķīga grāmata gan, bet es reizēm pārlasu Vinniju Pūku, un tas visu izsaka. Patika,ļoti. Nebiju stāvā sajūsmā, bet ļoti sirsnīga un emociānāa grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.05.05 Kur: Drūmkaktē ![]() |
Man ši grāmata ļoti patika, kaut gan likās nedaudz skumja.Tā ir patiešām aizkustinoša.Filmu gan neesmu redzējusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 Kur: Transilvānijas mežos pie ugunskura un kūpinot siļķi ![]() |
Kaut kad riktīgi sen ir izlasīts, principā grāmatas saturu atceros diezgan labi, patika, jo bija mīļa grāmata.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 05:59 |