![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
Žaklīna Vilsone dzīvo Anglijā. Darba gaitas sākusi izdevniecībā; pirms sekmīgās rakstnieces karjeras uzsākšanas divus gadus rakstījusi žurnālam.
Kopš 1990. gada Žaklīna Vilsone ražīgi raksta jauniešiem. Viņai piešķirtas daudzas literatūras balvas: Winner of the Smarties Prize, Winner of the Guardian Children`s Fiction Prize, Winner of the Children`s Book Award, Highly commended for the Carnegie Medal. Nu,ko jūs sakāt par šo rakstnieci? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Manuprāt ļoti laba. Viņa raksta tieši tā un tieši par to,kā bērni vēlas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ļoti patika grāmata `Miskastes Bērns` [šķiet,zināmākā], `Labākās draudzenes`, `Vikija - eņģelis`. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Gribētu izlasīt `Sliktās meitenes`,kāds ir lasījis? Ko sakāt? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Jā, ''Mistkastes bērns'' bija diez gan iespaidīga grāmata, bet tomēr man labāk patika ''Lola Rouza''
Grāmatiņas tādas plānas, bet kopumā aizraujošas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
man vislabāk patika "Vikija-eņģelis". tik aizkustinoši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Izlasīju "Miskastes bērnu" Patika man, mammai, vecmammai un vecmammai divi. Izlasīju "Enģeli" Patika. Izlasīju "Noslēpumus". Patika. Izlasīju "The Dare Game". Patika, bet nu jau gaudos, kas par vienveidību. Izlasīju Lolu Rouzu, un sāku prātot - nez, vai pašai Vilsonei bija dzērāju tētis un nebija māmiņas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
"Miskastes bērns" vienīgā grāmata ko no šīs rakstnieces esmu izlasījusi.
Bija normāla, bet pārāk neaizrāva mani. Ir lasītas gan labākas, gan sliktākas grāmatas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.04 ![]() |
Esmu izlasījusi "Miskastes Bērns", un "Vikija- Enģelis" & "Sliktās Meitenes.", Vislabāk patika "Vikija- Enģelis", pasmaga grāmat, lai gan šai rakstniecei tādas ir vairāk vai mazāk visas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
nu esmu lasījusi "saki vai dari", "vikija-enģelis". "sliktās meitenes" un "mistkastes bērns" tiešām visas šīs grāmatas nav bezpersoniskas, ar savu jēgu.tikko izlasījuy "vikija-enģelis" super grāmata.aizkustinoši un pamācoši.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Kaud kad sen esmu izlasījusi viņas grāmatu Miskastes bērns un Vikija- eņģeļis un abas patika. Jo īpaši pirmā, likās tāda pilna tās meitenes pārdzīvojumu un patiesi tuva grāmata. Laba rakstniece! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
loti labas.lasiju Lolu Rouzu, Vikija-enģelis un labakas draudzens. Lola Rouza loti patiika, bet parejas abas ta nevisai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Man ļoti patikās tās rakstnieces darbs '' Miskates bērns'' Žēl, ka viņa beigās nesatika, ko vēlējās, bet vismaz atrada kādu citu..
Es lasīju arī ''Vikija - Eņģelis'Neizlasiju līdz glam tikai sākumu. Izklausījās interesanti.. Man patikas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
esmu izlasiijusi 5 graamatas...taatad visas iznjemot ''sliktaas meitenes''...bet no izlasiitajaam...kuru lai izveelas?laikam jau miljakaa bija ''lola rouza'',taadeelj ka visgaraakaa taa bija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
ziniet daļa te tā slavē to grāmatu "vikija - eņģelis" domāju nu ka jau tik laba paņemšu izlasīšu, bet man nepatīk. tiku līdz 7. nodaļai un man apreibās. kas tur tik labs vispār ir?! man viņa liekas dikti murgaina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Esmu lasījusi "Miskastes bērnu", "Vikija enģelis" un vēl dažas, manuprāt. Un vai tik tai pašai rakstniecei arī nebija kaut kāda grāmata par spēli saki vai dari? Kaut kā tā arī tā grāmata saucās, bet tjip tur bij par diviem zēniem un biškiņ traku meiteni. Ja godīgi, tad visas tās grāmatas ir nedaudz dīvainas. Un nedaudz līdzīgas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
Lasiiju "Miskastes beernu". Laba jau graamata, bet...bet kautkaa vienkaarshi neaizraava, nesniedza paliekoshas emocijas, paardziivojumu. Atminaa palika kaa vienkaarshi lasiita graamata, kas bija tiiri cieshama.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
Esmu lasijusi "Miskastes bērns", "Vikija-Enģelis", "Sliktās meitenes", "Saki vai dari" ...un tuvakaja laikaa skiet ari izlasiishu "Lolu Rouzu"...
Par pashām grāmatām...ļoti patika kaut gan"Miskastes bērns", Un 'Vikija-Enģelis" mani piesaistiija visvairak.... Godiigi sakot jauniešu romaani man tieshām nepatiik, tapeec vel jo vairak cienu autori, ka viņai ir izzdevies uzrakstiit shāadas grāmatinas, kas ir nevis karteejais pusaudžu miilas stāsts, bet gan liek lasiitajam (vismaz man) aizdomaaties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
Esmu lasījusi tikai ''Mistkastes bērnu '' . Bija interesanti , bet baigā sajūsma neradās , un citus darbus neesmu mēģinājusi lasīt .
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.05.05 Kur: Drūmkaktē ![]() |
Es lasīju ''Miskastes bērnu'' un ''Vikija enģelis''un vēl arī dažas citas.Man jau patika.Aizkustinošas un interesantas, manuprāt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Man personiigi ljoti patika miskastes beerns....Tik ljoti sirsniigu graamatu sen nebiju rokaas tureejis....
Ja kaadam ir datorrakstaa,tad luudzu aizsuutiet man uz kulibali@gmail.com (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.12.06 ![]() |
es pašlaik lasu lolu rouzu, nepārāk
man šķet stulba, es nezinu kapēc (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/glare.gif) es kā kuram cilvēkam noslēpumi ir manuprāt interesantāka jūsu izvēle un jūsu domas vai man nepiekrist (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Lola Rouza lasīta, tīri laba. Bet ,,Miskastes bērns" patika labāk. Viņas grāmatas atšķiras, ar to, ka to varoņiem, gluži tāpat kā dzīvē cilvēkiem, ir daudzas sliktas īpašības, nevis tikai tādi enģelīši kā citās grāmatās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 23:01 |