![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.06 Kur: Tur kur mani gaida...bet dzīvesvieta- Bauska ![]() |
Kuru tu izvēlējies? Vai tu gribētu lai tava draudzene ir kāda no šīm dāmām...vai piemēram draugs- spoks... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es piemēram noslēpumainā vietā atstātu zīmīti...ja nu paveicas un atbild? Tad lai tik saturas un man kaut ko izdara...mēnesi no vietas rādīsies murgi, un Baltā dāma... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Es muktu un kliegtu ka spoku ieraudzījis.Lai gan tas ir spoks.
Vai arī pārbaudītu kokaīna līmeni smadzenēs...Ko var zināt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
sekotu, jo pats esmu spoks! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Laikam jau es apvaicātos ekskursijas vadītājam, ja nebūtu pārbijusies... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Neviens no variantiem. Es kārtējo reizi sev teiktu:"Iedomas, iedomas!!" Un aši ietu prom.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Kāda jēga atstāt zīmīti, ja nu kaut kādi maniakāli slepkavas sāk uzmākties? Un diez vai Dāma noņemtos ar kādām zīmītēm, viņai taču sava dzīve nevis kaut kādiem sīkajiem ar lapiņām jāizdabā.
Un ja ieraudzītu Dāmu, jebkādu. Nu lai jau viņa tur ir. Es netraucēju viņai, viņa netraucē man. Visi laimīgi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
Man sanāca nopietna rēka par šo pavedienu, bet what the hell.
Drošvien nodomātu, ka vainīgas atkal tās halogēnās sēnes. Moš pajautātu gidei vai tāda šai pilī eksistētu. Ja būtu vēlme, moš paietos viņai pakaļ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Godīgi, es nobītos. tad pavaicātu, kas tas par monstru tikko bija. un ja neviens man to nepateiktu, iedomātos, ka tā bijusi tikai halucinācija. bet vsp riktīgi pārbītos..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.06 ![]() |
Tā kā vadu eskursjas ,pa Cēsu pilī naktī un dienā , parsītu pats sev - Cēsīs baltajai da'mai jau noligums iesta'jies nerādās , bet vispār ok . (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Izprātoties jau var nezin ko - ja būtu burvis īstenībā - tad ne štrunta nebaidītos - iesaistītos sarunā, bet, ja reālajā dzīvē...nē, uz sarunām "mani nevilktu "- būtu ļoti baisi un neomulīgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Atstātu zīmīti ar savu adresi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Lai Baltā dāma atnāktu pie manis ciemos? Varbūt vēl tēju iedzertu kopā? Tas taču ir spoks, rēgs vai sauc kā gribi, bet ar viņu vienkārši nevar kopā "ietusēt"!!!! [manā izpratnē]
Kur nu vēl sekot viņai, lai iepazītos!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Tā tiešām būtu veiksme! Redzēt spoku! Es vienkārši nobītos. [ja godīgi] Un stāvētu kā mēma! Šo rakstu rediģēja Samāra.: 18.11.2007 19:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
Labrātāk gan ieraudzītu pīķa dāmu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Nu, es nevienu no tiem neizvēlējos.
Es būtu vienkārši skatījusies un būtu tā kā "paralizēta", un pēc tam bēgtu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Es droši vien pievērstu vēl kāda uzmanību (lai man nepiesienas pie halucinācijām) un apprasītos tiem, kas zina, kas tā par parādību. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Un, ja tā pakavētos, droši vien pamēģinātu nofotografēt. Šai ziņā esmu parasts, mietpilsonisks tūrists. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.07 Kur: otrā pusē ![]() |
ķertu trieku un droši vien noģībtu. ;DD
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
Brīdi pastāvētu un laistos. Kāpēc tik maz variantu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.08 ![]() |
Kāpēc nav varianta, ka es viņu neieraudzītu, jo zinu, ka tādas Baltās dāmas nav? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 27.05.2025 23:27 |