![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/modlijs.jpg)
Pēc agrāk dzirdētajām baumām, nu ir apstiprināts, ka nākamajā Harija Potera filmā Hagrida pusbrāli Grūpu tēlos Tonijs Modslijs. Vēl nav zināms, vai aktierim vairāk nāksies darboties aiz kadra, līdzīgi kā tas bija ar Endiju Serkisu Golluma lomā, vai arī viņu "palielinās" kā Hagridu. Šo rakstu rediģēja eyedam: 29.04.2006 22:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
bilde jau labaa, nu redzeesim, kaa shis teelos ... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: Cēsu rajonā ![]() |
Jā šis aktieris tiešām izskatās ideāls Grūpa attēlotajai lomai perfekts aktieris.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Vsmaz izkatīsies viņi līdzīgi. Ceru, ka viņš tēlos labi
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) nuu nez, jaaskataas kaa teelos!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 ![]() |
Izskatās pietiekami mežonīgs, bārda arī labā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.05.05 Kur: Drūmkaktē ![]() |
Jā...Tieši kā Hagrida radinieks.Galvenais - lai labi tēlo!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
labais...man patīk! nu riktīgs Grūpītis!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: vasaras apreibinaata ![]() |
Tiiri liidziigs, bet tai lomaij, tieshaam jaaprot labi teelot, kaut vinjam veiktos!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
nu, gan jau viņam arī veiksies tēlošanā!
ne jau nu neprašas ņemtu filmēties! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pašlaik šeit :) ![]() |
nu, ja nogrieztu vinam bardu un matus, tad varetu but lidzigs Hagrida "mazajam" bralitim. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.04.06 Kur: pie loga veerojot saulleektu... ![]() |
iisteniibaa diezgan liidziigs tam, ko biju izteelojusies... visu cienju... :]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.04.06 ![]() |
es ari biju Grūpu apmēram tādu iztēlojusies! varētu būt labs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
njaa tik vinjsh vareeetu izskatiities bikinj...mezhoniigaaaaaks.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) njaa... es vinju izteejolos mazliet sawaadaaku nu taadu liidziigu mazliet paaraugusham kartupeljgalvim vai kaut kaa taa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) bet nu ja vinju maziet paargrimmees,tad buus ok
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
nu nezinu, man viņš šķiet varētu būt nedaudz savādāks, bet viņam gan jau uzmeistaros ka visi zobi nav vietā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.06 ![]() |
Tam aktierim gan veicas! Es tā gribētu nofilmēties kādā HP filmā, kaut vai kā viena no fona cilvēkiem. Ar to prieku man pietiktu daudziem gadiem!
Btw, es Gūpīti biju iedomājos mazliet bezzobaināku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Es biju izēlojusies savādāku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
nuu es viņu biju iedomajusies tadu jaunaku...
Bet palielinats viņš drošvien izskatisies diezgan labi...(nu kaa Grūpīts...) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 13:47 |