Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Dumidora armija, [ATD] [HP] [BP]
Margo
iesūtīt 25.04.2006 18:09
Raksts #1

Knakts autobusa konduktors

Grupa: Biedri
Pievienojās: 02.03.06

Apraksts

Harijs, Hermione un Rons ir devušies projām no mājām. Neviens tikai nezina uz kurieni. (Skatīt pēdējo nodaļu grāmatā "Jauktasiņu princis".)
Luna, Džinija un Nevils grib palīdzēt draugiem. Tikai kā? Neviens nezina kurp viņi visi devušies. Vienīgā iespēja kā viņiem palīdzēt ir atsākt DA nodarbības. Bet kur?
Skolu Burvestību ministrija ir slēgusi ar spīti jauno burju vecāku un Maksūras pūliņiem. Vajadzību istabā vairs iekļūt nevarēs, taču Džinijai ir kāda ideja. Freda un Džordža veikaliņš Diagonalejā.
Par spīti mātes brīdinājumiem dvīņi nepātauc sava veikaliņa darbību, kaut arī bizness nesokas īpaši labi. Vecākiem dvīņi neko neteiktu un veikala noliktava ir kā zelta ādare lai trenētos.
Lielākā daļa veco biedru ir izceļojuši kopā ar ģimenēm, jo pēc Dumidora nāves neviens vairs nejūtas droši. Vienīgā iesēja ir savākt jaunus DA spēkus.
Luna , Nevils un Džinija izsūta vairākas vēstules dažiem pietā, sestā un septītā gada audzēkņiem, kas palikuši mājās un viņi piekrīt palīdzēt viņiem.

Darbības vieta

Darbība risinās burvju pasaulē. Vairāk gan Diagonalejā. Šad un tad darbības apstākļi risinās rī vientiešu pasaulē, taču galvenokārt spēles dalībnieki uzturas savās mājš un Vīzliju veikaliņā.
Arī tev tiek dota iespēja iesaistīties DA nodarbībās un palīdzēt Harijam. Vai tu to darīsi?

Anketa
  • Vārds, uzvārds;
  • Skolas gadas;
  • Tornis(šoreiz: Kraukļnags, Elšpūtis ai Grifidors);
  • Raksturs;
  • Izskata apraksts;
  • Neliels apraksts par dzīvesvietu;
  • Neliela informācija par ģimeni;
  • Kura draugs esi (Lunas, Džinijas vai Nevila);
  • Neliels pagātnes apraksts;
  • Un nodoms ar kādu nāk uz DA nodarbībām.

Džinija, Nevils un una cer uz tavu palīdzību!

Slēgta pēc autores lūguma!

Šo rakstu rediģēja Goldberry: 03.01.2007 09:12
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
6 Lapas V  < 1 2 3 4 5 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (40 - 59)
Mākoņkaķis Aurēl...
iesūtīt 04.05.2006 11:34
Raksts #41

Pievienojās: 15.03.05
Kur: Jaukā vietiņā.

Aurēlija bija gaidījusi Pirmdienu. Un arī sagaidījusi.
Sagaidījusi paizdevīgāku brīdi, kad mātes nebija klāt, meitene uzscribilēja zīmīti un piesprauda ar magnētiņu pie ledusskapja.
"Mamm, es aizbraucu uz tikšanos ar draudzeni. Neuztraucies, viņa nav sliktais onkulis. Tiksimies vēlāk!
Aura.
"
Izskrējusi ārā, Aurēlija palūkojās visapkārt. Parasti vientieši gāja uz veikaliem, izklaidējās, un neviena aizdomīga tipa nebija. Tiesa gan, viņu bija tā pamaz. Aizgājusi aiz stūra, vietā kur lielākoties bija tikai grausti un klaidoņi kaķi, bet neviena cilvēka, viņa pastiepa roku pēc Knakts autobusa.
Kad tas piestājā, Aurēliju pārsteidza jaunais konduktors. Nu bet protams... Šanpaiks taču ir arestēts. Pēlēki pasveicinot jauno meiteni, viņa iegāja iekšā un apsēdās uz viena no krēsliem.
Kad autobuss piestāja (un Aurēlijaināca vēmiens), viņa streipuļodama izskāpa, samaksādama par braucienu.
-P...paldies...-
Un tad taisni devās uz priekšu, un Vīzliju veikaliņu, kurā Aurai vajadzēja sastapt Džinniju.

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 04.05.2006 13:40
Raksts #42

Vispirms... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Aur, tavs posts ir paraizajā vietā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (Aizsūtīšu Aur' PZ)

CITĀTS(Albuss @ 04.05.2006 09:53) [snapback]624187[/snapback]

Bija pirmdiena, Iversons pamodās agri. Un galvā doma bija tikai viena ātrāk tikt uz Diagonaleju.Apģērbies, viņš nogāja lejā uz virtuvi pabrokastot.Pēc kāda brīža, taisīdamies iet prom viņš tikai ātri uzskribilēja zīmīti.Kurā bija teikts, "Mammu es aizeju uz Diagonaleju, mājās būšu vakarā".Pēc tam paņemot jaku viņš izgāja ārā.Bija saulauna un patīkama diena.Gaidot Knakts autobusu Iversons sāka domāt, ...

Es jau rakstīju, ka vecākiem nekas netiek teikts!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
(skatīt iepriekšējos postus!)
Lūdzu, izdomā, Albuss, kā labot šo kļūdu. Piemēram, ka esi netīšām iebāzis zīmīti kabatā, vai kaut ko tamlīdzīgu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Mr Bl@ck jau ir kļuvis par šīs LS detektīvu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)

+Citēt rakstu
Mākoņkaķis Aurēl...
iesūtīt 05.05.2006 14:11
Raksts #43

Pievienojās: 15.03.05
Kur: Jaukā vietiņā.

Ak vai... *pokes her head*
Esmu stulba. Un aizmāršīga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Šis jau 4x raksts nepareizajā vietā...

Un es jau viņiem neteicu, uz kurieni tieši es eju! xD Diagonaleja ir liela....

+Citēt rakstu
Tējas Tantiņa
iesūtīt 06.05.2006 22:02
Raksts #44

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 23.11.05
Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos.

emm... ja nu kādu tas izbrīna-Emmai ir 16, starp 30.sept. un 1. okt. viņai palix 17, un viņa būs pilngadīga. kāpēc beigusi 5. gadu, ja ir 16, jūs jautāsiet? k-kur lasīju ka Cūkkārpā var sākt iet tikai tad ja ir 11... nu... tas tikai ja kādam ir jautājumi.

Šo rakstu rediģēja Potera_fane=): 06.05.2006 22:02

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 07.05.2006 12:20
Raksts #45

Aura.Sizal. top piedots! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Teksti, kas teksti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

Šo rakstu rediģēja North_see: 07.05.2006 12:27

+Citēt rakstu
versache
iesūtīt 07.05.2006 14:17
Raksts #46

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 05.07.05
Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā......

Ok vairs tādas kļūdas neielaidīšu.Mr Bl@ck tas ir labi ka viņš ir LS detektīvs viņam labi padodas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
versache
iesūtīt 07.05.2006 15:27
Raksts #47

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 05.07.05
Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā......

Soory par dubultpostu, North_see , tas ko teicu zimite ir izlabots. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Ragana
iesūtīt 12.05.2006 13:07
Raksts #48

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 23.09.05
Kur: in world of dreams

eXplode, man par to nevajadzēt neko teikt, bet es, lasot spēli, pamanīju, ka tavos postos ir tikai daudzpunktes...
Ļoti atvainojos, es saprotu, ka tev ir tāds stils, bet mazliet savādi izskatās, kad nav neviena punkta, izsaukuma vai jautājuma zīmes. Un ... ir tur, kur tās nepavisam nevajag.

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 12.05.2006 15:10
Raksts #49

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 01.01.06
Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām*

Jā, jau jā! Zinu, ka tas nav pareizi, bet man tā ir iegājies un ieradumus aizmest man ir tā pagrūti. Centīšos vairāk likt parastas pieturzīmes, bet neko nesolu, jo ieradums ir pārāk liels.

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 12.05.2006 20:32
Raksts #50

Paldies par loabojumiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Man arī bija šāds ieradums,un vēl tagad ir... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Taču tagad viss ir noskaidrots.

Es dodu atļauju abiem pārējiem GM ķerties pie darba un viņas abas tagad var brīvi, pēc savām fantāzijām, sākt gatavot un iepostot piedzīvojumus... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 12.05.2006 22:20
Raksts #51

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

2 artinja

Ja tu esi Grifidorā tad tavam tēlam jāpazīst mans viņi galu galā macās vienā gadā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 12.05.2006 22:20

+Citēt rakstu
artinja
iesūtīt 12.05.2006 22:26
Raksts #52

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 09.01.06
Kur: Cēsu rajonā

sorry..... mana kļūda izlabošu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

Nu tā izlaboju savu postu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

vēl vienreiz atvainojos!!!!

+Citēt rakstu
Ragana
iesūtīt 14.05.2006 11:35
Raksts #53

Pag, tad, kad es saņemu sarakstu, man tajā jānobalso, vai kaut kā tā???

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 14.05.2006 15:59
Raksts #54

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 28.12.04
Kur: Apburošo prinču izpārdošanā.

Vendijai nodeva sarakstu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 14.05.2006 19:38
Raksts #55

Nekas nav jābalso! Freds un Džordžs vienkārši atdeva sarakstu.Viņiem pašiem, tas nebūs vajadzīgs, bet jums varbūt noder. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Ragana
iesūtīt 15.05.2006 16:02
Raksts #56

Labi, sapratu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 22.05.2006 12:31
Raksts #57

Paziņoms Renīnai un Darkai!

Šo nedēlu nebūšu uz vietas (abas varat lasīt Miglā tītās virsotnes noslēpumā), tāpēc jūsu uzdevums ir parūpētes, par to, lai šeit būtu interesanti. Sūtiet PZ savā starpā. Viss ir jūsu rokās. Jūsu piedzīvojumi. man neko neprasīt.
Vienīgi varētu kāds izsekot tos slīdeņus, vienīgais lūgums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)

Liels paldies!

+Citēt rakstu
Tējas Tantiņa
iesūtīt 27.05.2006 18:23
Raksts #58

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 23.11.05
Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos.

visi laikam jau aizklīduši, tad jau laikam tos slīdeņus neviens neizsekos. vismaz dažs labs to aizliedza... un vēl kas-kāpēc nekas nenotiek?

+Citēt rakstu
rudo lapu vilcēn...
iesūtīt 27.05.2006 18:25
Raksts #59

Lecina seskus

Pievienojās: 17.02.05
Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu
Niks 2006

Pacietību, pacietību.
Labs nāk ar gaidīšanu.

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 05.06.2006 11:51
Raksts #60

Nu tā, mani mīļie spēlētāji!

Esmu atpakaļ un jau iepostiju, lai jumsim pa vasaras brīvlaiku nav garlaicīgi. (Laikam biš papluinīju Renīnas plānus... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) )

Tad tātad:
  • Paldies tiem, kas izseko četrus slīdeņus! Vasarai nodarbe garantēta. Tikai lūgums pārējiem. Izsekošanas tūrē piedalās tikai 3 spēlētāji: Renīna; Albuss un Frozen Cherry.
  • Arī vaikalniekiem būs neliels trādirīdis... Abi pārējie slīdeņi par to parūpēsies.
  • Droši vien, rodas jautājiens, kas ir Rits, manā iepriekšējā postā? Tas lai paliek intrigai...
  • Pārējie, neraizējieties. Lūdzu, spēlējiet tālāk un gan jau arī pa šo laiku, līdz nākamajai DA nodarbībai k-kas interesants notiks...

Liels paldies!
Visus jautājumus un ieteikumus-seit-ATD pavedienā.

Renīna un Darka! Lūdzu Atsūtīt man PZ par datumu un laiku, kad būsiet i-netā! Kopīga virtuālā satikšanās noderētu.

Paldies!

+Citēt rakstu

6 Lapas V  < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 09.06.2025 20:42