![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Džoanna Roulinga, izlasījusi interviju ar kādu jaunu modeli, laikrakstā Daily Telegraph dusmojas par pārlieku kārnajām modelēm un slavenībām.
"Viņa var runāt par to, kā daudz ēd, ir ļoti aizņemta un lepojas ar ātrāko vielmaiņu pasaulē, līdz viņai mēle nokrīt (urā! vēl pāris gramu mazāk!). Bet viņas ieliektais vēders, uz āru izspiedušās ribas un rokas kā sērkociņi stāsta ko citu. Šai meitenei vajadzīga palīdzība, bet tā vietā, kā jau šajā pasaulē notiek, viņa tiek likta uz žurnālu vākiem." Roulinga min arī par kādu savu draudzeni balvas pasniegšanas ceremonijā: "Viņa pateica, ka es esot zaudējusi daudz svara, kopš pēdējoreiz mani redzējusi. Es atbildēju, ka man nesen piedzimis bērniņš, bet tas, ko es gribēju teikt, bija: "Kopš tevi pēdējoreiz redzēju, man ir piedzimis trešais bērns un esmu laidusi klajā savu sesto romānu. Vai šīs lietas nav svarīgākas, interesantākas nekā mans izmērs?" Bet nē mans viduklis kļuvis tievāks! Aizmirstiet bērnu un grāmatu beidzot kaut kas, ko nosvinēt! Man ir divas meitas, kurām būs jādzīvo šajā kārnuma apsēstajā pasaulē, un tas mani uztrauc, jo es nevēlos, lai viņas ir ar sevi pārņemti, izdēdējuši kloni ar tukšām galvām. Es labāk gribētu, lai viņas ir patstāvīgas, interesantas, ideālistiskas, jaukas, pašpārliecinātas, oriģinālas, jautras jebkuras no tūkstoš īpašībām, pirms nonākam līdz tievumam. Lai manas meitas būtu kā Hermiones, nevis kā Pansijas Pārkinsones, lai viņas nekad nebūtu muļķās meitenes. Lādēšanās beigas." Raksts no Digital Spy. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Nu, bļa, pameta resnajām, neglītajām un nedabūjušajām ēsmu...
Šajā pavedienā aizdomīgi bieži vīd tādi vārdu savienojumi kā "bezsmadzeņu smukulītes" un "kārnulītes - bezsmadzenītes". Tievo meiteņu virzienā tiek raidītas tādas frāzes kā "kārnās viņas ir debīlas un stūlbas, visus komandē u.t.t. man viņas riebjās" Pievērsiet uzmanību šī teikuma gramatikai... Te visas tagad par savu riebumu bļauj vien aiz baltas skaudības. Patiesībā meiteņu izskatam nav nekāda sakara ar prāta spējām. Stulbo īpatsvars starp neglītajām un resnajām ir tāds pats kā starp skaistajām un tievajām (jā, jā, ne visas tievās ir skaistas, tiesa, skaistu resnuli vēl neesmu redzējis). Tiesa, stulbums meiteņu vidū ir tik drausmīgi izplatīta parādība, ka visai viegli var rasties iespaids, ka stulbas ir visas. Galu galā katrs puisis grib sev skaistu un gudru meiteni (ar atsevišķiem izņēmumiem, kam vajag vienkārši mauku par brīvu). Gudrību uz aci noteikt nevar, tādēļ visi tēmē uz skaistajām. Aplaužas vienreiz pret stulbu, otrreiz, trešoreiz... varbūt kaut kad atradīs kādu skaistu, gudru un vēl brīvu. Bet neglītās tikmēr forumos bļaus par to cik ļoti viņām riebjas skaistās un stulbās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
vo Roulinga ir malacis, pareizi vinja pateica !!! par taam multjajaam, bija labs, taas ir domaatas blondiines ... es nezinu vai lielaakaa dalja meitenju, kuras ir blondiines vai arii citu matu kraasaa, ir tik stulbas jau no piedzimshanas vai vinjas teelo savu stulbmu?! tas dazhreiz vnk saak besiit aaraa
|
|
|
Viesis_Viesis_Raven_*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Piekrītu Arianai! Kā Roulinga var tā teikt! Ne jau visas kārnās ir stulbas. Daudzi pat no tā cieš, ka ir tievi. Es arī esmu tieva un to nevaru mainīt. Par stulbu mani nevar nosaukt. No šī brīža man par Roulingu ir pilnīgi citas domas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Viņa varēja vismaz neapvainot visas!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Man pat nedaudz gribas piekrist Good ol' Grimam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Nē, nu tas jau ir katra paša viedoklis protams, kas viņam patīk un kas nē, un ko darīt ar savu dzīvīti un kādam izskatīties.
Un ja runājam par Roulingu, tad viņa pati nekāda pārākā skaistule arī nav, tāpēc, ja viņa būtu baigā skaistule, tad šitā neizrunātos. Nē, nu var jau būt, ka kļūdos, bet tomēr reizēm tāds iespaids rodas. Bet vispār ieteiktu likt cilvēkus mierā ar šito. Mums visapkārt ir dažādi cilvēki. (tālāk man bija vēl viena doma par to, ka mēs nezinām, kādi cilvēki mums ir apkārt, vai kaut kā tā, bet man neveicās ar viņas uzlikšanu uz 'papīra') |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Viesis_Raven_* @ 11.04.2006 18:45) [snapback]607870[/snapback] Piekrītu Arianai! Kā Roulinga var tā teikt! Ne jau visas kārnās ir stulbas. Daudzi pat no tā cieš, ka ir tievi. Es arī esmu tieva un to nevaru mainīt. Par stulbu mani nevar nosaukt. No šī brīža man par Roulingu ir pilnīgi citas domas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Viņa varēja vismaz neapvainot visas! Ja Tu esi slima ar anoreksiju, tad tas, ko viņa saka, attiecas uz Tevi, ja nē, tad tā tagad esi Tu, kas bez iemesla uzbrauc Roulingai. Viņa runā tikai par tām, kas ir slimas. Un tām, kas ne par ko citu nedomā, kā par savu tievumu, un tur no slimības vairs tālu nav, tāpat kā par īpašu gudrību to saukt nevar. To, ka visas kārnās ir stulbas, esi izdomājusi Tu pati! Tas ir tik ļoti vienkārši - pierakstīt otram savas domas un pēc tām tās "nolikt". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Nav ne visas kārnās stulbas, ne arī visas apaļās gudras. Kārnums nav sinonīms skaistumam, tāpat kā resns nav obligāti neglīts. Seksuālā pievilcība var piemist gan vienām, gan otrām. Un tas gan nav tas pats, kas skaists vai neglīts. Esmu dzīvē sastapusi vismaz vienu "bumbulīti", kurai pilnīgi neviens nevarēja vienaldzīgi paiet garām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Cilvēki ļoti šķiro, ko viņi vēlas - izklaidi vai kaut ko nopietnu. Izklaidei, dabiski, noskata pašas fifīgākās un bezsmadzenīgākās. Bet jaunībā arī ne par ko citu kā izklaidi nedomā! Kad rodas doma par ģimeni (ja rodas, protams), tad noskata pavisam citus cilvēkus. Padomajiet paši sev atbildes uz diviem jautājumiem - "es gribu ar viņu pārgulēt" vai "es gribu viņu par sava bērna māti/tēvu". Vai tie būs vieni un tie paši cilvēki? Un te pat vēl nav ne domas par ilgstošu dzīvošanu kopā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pašlaik šeit :) ![]() |
Savā ziņā pierītu Roulingai, par to neveselīgumu un to, ka pasaule ir kā traka uz to tievēšanu. Esmu normāla meitene ar apaļumiem īstajās vietās, bet lielākajā daļā veikalu drēbju manam izmēram nav.
Bet par puišiem varu teikt: "Vīrieši nav suņi - uz kauliem nekrīt!" Protams ir arī izņēmumi. Bet vairumā gadījumu ne jau izskats izšķir, vai būs pāris vai nē, jo iemīlas nevis izskatā, bet personībā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
ohoo.... good ol' grim nu gan te ''uzbrauca'' , bet iisteniibaa-daljai no taam , kuru virzienaa tas bija raidiits-tas bija visai nepareizi un nepamatoti. es , piemeeram, nebuut neesmu nosaucama par resnu.. kur nu!!!! just perfectly normal girl (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
shajaa reizee[kaa jau esmu te neskaitaamas reizes mineejusi] runaaju par taam anoreksijas apseestajaam un shaadaa gadiijumaa tik tieshaam-bezsmadzenju smukuliiteem. taadaam, kuraam praataa tikai kosmetika, badoshanaas, ka tik neapeedu kaut ko par daudz, kosmeetika, tievums, badoshanaas un ak jaa...vai jau piemineeju frazi-vai tik nav kaada lieka kalorija??? tieshi shitaas dzhekeniites es shoreiz pieminu.un taapeec , good ol' grim, tavs uzbrauciens[ja nu es neko nepaarpratu] bija daljeeji nepamatots, jo ne jau visas, kas sheit rakstiija ir ''resniites''. LJOTI shaubos.... Šo rakstu rediģēja BlueberryAnima: 11.04.2006 22:13 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
CITĀTS(BlueberryAnima @ 11.04.2006 23:12) [snapback]608316[/snapback] good ol' grim, tavs uzbrauciens[ja nu es neko nepaarpratu] bija daljeeji nepamatots, jo ne jau visas, kas sheit rakstiija ir ''resniites''. LJOTI shaubos.... Visas jau nekad nevarēs vienā katlā mest, un komentāri te ir dažādi, taču fakts, ka krietnai daļai klātesošo (tevi ieskaitot) skauž, ir acīmredzams. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
Good ol' Grim labi teikts ko lai saka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) )
Bet Roulingai ir taisnība.Kārnās it kā ir tās skaistākās.Bet ja tā labi padomā kas tur skaists.Vieni kauli un āda.Nekas vairāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.04 Kur: Ledus valstība ![]() |
Uz skaistiem cilvēkiem ir patīkamāk skatīties. Bet kā jau te minēts ne tikai kauli kas spiežas cauri ādai ir skaisti. Skaista meitene minisvārkos, ja neizturas stulbi nav nekas smādējams. Vispār skaists var teikt par gandrīz jebkuru sakoptu cilvēku. Protams, ir atšķirība starp ne īpaši tievu un resnu. Domāju, ja cilvēks ir resns tas tikai norāda uz to: kaut kas nav kārtībā. Piemēram, ēd bez mēra, citi no liela stresa sāk vairāk ēst, nepietiekami kustas, nekustas atbilstoši tam kā vajadzētu tik apēdod. Tas, ka cilvēks nav resns norāda uz to, ka neatstāj sevi novārtā. Galu galā liekais svars taču nav nekas atbalstāms un tas ir nu noteikti nav labi. Man liekas, ka Rolingas rakstu daudzi pārpratīs. Es arī nedomāju, ka izskats nosaka to vai tu esi vai neesi gudrs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Pilnīgi jūtu, ka būs jāatgādina - "skaists"/"neglīts" ir tikpat pakļauts modei, kā viss pārējais (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tas attiecas arī uz cilvēku izskatu. Pašlaik modē ir kārnās, bet šī mode nupat iet uz galu, jo tālāk attīstīties vairs nav kur - cilvēks nevar izskatīties pēc ar adu apvilkta skeleta. Nav veselīgi.
Bez tam visi to nekādi nevar - ir cilvēki, tā saucamie pikniki, kuri nevar būt tievi, nu nav viņi tādi, un viss. Tāda vielumaiņa. Noteikti esat tādus redzējuši - bumbulīši ar smalkiem pirkstiem. Viņi fiziski nevar notievēt - nomirs badā, bet tievi nebūs nekad. Viņu gadījumā tam nav nekāda sakara ar resnumu no pārliekas ēšanas un lieko svaru. Bet es nedomāju, ka uzreiz atgriezīsies mode uz Rubensa stila skaistulēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vai uz dienvidsalu salinieku dievinātajām resnulēm. Tur meitene vispār nevar apprecēties, ja viņa nav galīgi un pilnīgi resna. Eksotisks gadījums, protams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Man šķiet, drīzumā meitenes atkal izskatīsies pēc meitenēm, nevis plakaniem veļas dēļiem. Ak, un jā, vēl viena abeces patiesība - katram cilvēkam ir viņa paša ideālais svars un izskats. Būs tievāks -parādīsies iekrituši vaigi un ribas, uz kurām var trenēties klavierspēlē, vārdu sakot, nesmuki, būs resnāks - atkal būs slikti un nesmuki. Neaizmirstiet paskatīties spogulī, vārdu sakot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 17:10 |