![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Tā, nu es ceru, ka tādas spēles vēl nav... Es meklēju, bet neatradu.
Tātad noteikumi - pavisam vienkārši - jums jāuzraksta, ar kuru dziesmu jums asocējas iepriekšējā raksta autors. varbūt arī kāpēc tieši ar to dziesmu. pirmais raksta ar kuru dziesmu viņam asocējos es - tātad SĀKAM!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
AFI - Killing Light
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Tokio hotel - "Ich bin nich' ich"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
H.I.M. - Buried Alive By Love
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Pink Panther sountraks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Šo rakstu rediģēja Kalevale: 19.07.2006 16:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Royksopp - What Else Is There
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
kaut kas no NAIGHTWIŠ =)~~~
visticamāk, ka dziesma būtu 'the siren', bet tas tā, jo viņiem jau visas dziesmas vienāds =)**~*!*~*~***89o7929826 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
Remy Zero - Save
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
evanescence - my imortal
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Ozols - rajons (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Placebo - Every You And Every Me
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Us5 - Say La La La La
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
CITĀTS(Meitene no Priekšpilsētas @ 19.07.2006 21:34) [snapback]1010375[/snapback] evanescence - my immortal |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Astro'n'out - Daļa Rīgas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Mūlenrūžas saundtraki (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
Britney Spears - I love rock n roll
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Reamon - Supergirl (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
(es tiešām asociējos ar spīrsu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Ville Valo, Lauri Ylonen ft. Apocalyptica- bittersweet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
CITĀTS(Bittersweet @ 19.07.2006 22:45) [snapback]1010468[/snapback] Reamon - Supergirl (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (es tiešām asociējos ar spīrsu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) Nē, tas bija par Deniju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) eXplode - Alice's Inferno - The Letter |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Pink -who knew
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Placebo - Twenty Years
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.06.2025 08:51 |