![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Tā, nu es ceru, ka tādas spēles vēl nav... Es meklēju, bet neatradu.
Tātad noteikumi - pavisam vienkārši - jums jāuzraksta, ar kuru dziesmu jums asocējas iepriekšējā raksta autors. varbūt arī kāpēc tieši ar to dziesmu. pirmais raksta ar kuru dziesmu viņam asocējos es - tātad SĀKAM!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Simply red-sunrise
Šo rakstu rediģēja Maple: 04.07.2006 13:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 ![]() |
John Lenon - Imagine
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
Paul Maccartney - Ebony and Ivory ! laba dziesma !!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
njez man pirmais kas ienaaca praataa paskatosties uz avu-bob marley - get up (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Šo rakstu rediģēja kmn: 05.07.2006 21:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Detlefs - 4 dienas!! (Vienkārši, bet stilīgi un ausīs, acīs, atmiņā paliekoši!!!) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Avril Lavigne - Complicated.
btw - Detlef dziesma, man šķiet ir četras sienas, nevis dienas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Šo rakstu rediģēja Kalevale: 05.07.2006 21:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
neatceros, kas dzied, bet dziesma ar vārdiem` tuvu, tuvu, tuvāk vēl. ko vēl var vēlēties? vēl var vēlēties tuvāk būt...`
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Ai, Kalevale, es jauarī to domāju, bet tie burtiņi S un D jau tā kā blakus un es tā kā sajaucu!!! Sorry, bet nu tā sanāca... ...Bet _nenuiala_ man asociējas ar 'Es redzēju sapnī kā Zālamans...' A.Mielavas u.tt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 ![]() |
Sisteema - Psyho
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Good Charlotte - The Chronicles Of Life and Death
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
Darkthrone-Blackwinged. ^^ nika dēļ.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
The Beatles - blackbird
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Eminem - Mockingbird.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Goo goo dolls - Iris
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nightwish - Angels fall wirst
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
System Of A Down - B.Y.O.B.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.06 Kur: somewhere else ![]() |
Michael Jackson.
You`re not alone. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es nezinu vai tāda dziesma maz ir, bet vienā reklāmā dzirdēju - 'Saulainas dienas mūsu bērniem...' U.tt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
Something Corporate - As You Sleep
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Emlia - Big Big World
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.06.2025 05:58 |