![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Tā, nu es ceru, ka tādas spēles vēl nav... Es meklēju, bet neatradu.
Tātad noteikumi - pavisam vienkārši - jums jāuzraksta, ar kuru dziesmu jums asocējas iepriekšējā raksta autors. varbūt arī kāpēc tieši ar to dziesmu. pirmais raksta ar kuru dziesmu viņam asocējos es - tātad SĀKAM!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.04.06 ![]() |
Metallica - Unforgiven (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Hronicles of life and death. es īsti nezinu, kas izpilda.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nav gadiijumaa Good Charlotte tie, kas to izpilda?
GhettoZloba - Kam Man |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Green Day - Wake Me Up When September Ends
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nana - Lonley (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Beatles -strawberry
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Līvi - Piedod man.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
Līvi - Dzimtā Valoda.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gain Fast - Brīži
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.04 Kur: ceturtdaļgrams! ![]() |
Labi Guns'n'Roses vairs neaiztiksim.
Varbūt kkas no grupas Novembers doom. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Bjork - Venus as a boy. Priekš tevis ideāls gabals. Ielādē. xD ... un izlasi lirikus. xD (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
PV - Es Gribu [viennozīmīgi] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.02.05 Kur: te. ![]() |
PV. Lidmašīnas
vai PV Čiekuri |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Kaut kas no Manowar vai Battlelore
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nightwish - Lord Of The Rings
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Hilerijai - Polina Gagarina - Kolibeljnaja . (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Nenuialai - PV - Draugs :woot; |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
PV - Es Gribu. [Nez kāpēc...]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Green Day - At The Library
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Līvi
Ar tevi kopā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
G.Kalninsh un Marijs Nuamova/Baltaasd debesis
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.06.2025 01:55 |