![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Lai iepriecinātu visus Potera fanus, Dž. K. Roulinga vakar ir izdarījusi jaunu ierakstu savā dienasgrāmatā, kas atrodas viņas oficiālajā mājas lapā.
Viņa ziņo, ka noslēdzošā grāmata rakstās labi un ar humoru apraksta savus piedzīvojumus, 45 minūtes meklējot Edinburgā normālu rakstāmpapīru. Viņa ir arī viesojusies Leavesden Studios, kur saskrējusies ar dažiem no filmēšanas grupas dalībniekiem. Viņa piebilst cik gan ļoti viņi ir izauguši kopš pēdējās tikšanās reizes! Džo arī piebilst, ka viņai ir bijis ilgs čats ar Evannu Linču (Luna) un vienīgais, ko Roulinga par viņu varot teikt ir - perfekta. Visu tekstu var aplūkot šeit. Šo rakstu rediģēja nitro: 06.04.2006 16:58 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Es jau biju pamanījusi, tākā es tur eju bieži. Viņa tur nu gan bija daudz sarakstījusi. Bija interesanti lasīt. Es nekad nebūtu meklējusi tik ilgi papīru uz kā rakstīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.04.06 Kur: Bauska ![]() |
Priecājos, ka Roulinga tik ļoti cenšas, lai mēs jau ātrāk varētu to sākt lasīt! Un vienīgais ko es varu teikt Roulingai ir RESPECT! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: R-Ī-G-A ![]() |
es biju tik bēdīga kad izlasīju 6. grāmatu jo zināju ,ka līdz nākošajai vēl ilgi jāgaida, bet tagad jau ir cerības stariņš
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 ![]() |
Tas tik tiesām ir forsi, tikai vienīgā problēma, ka tā ir pēdējā grāmata un vairāk nebūs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 13:23 |