![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Gribu sākt jaunu LS. Nezinu kā sanāks, bet lai nu būtu...
Darbība norisinās kalnos, vietā kuru sauc par Elvīriju (ja kādam ainteresē - sakrustoju vārdus "elfs" un "vīrs"). Laiks - agrie viduslaiki Apraksts - Vietā, kur slejas pasaules augstākie kalni, ir ciemats - Elvīrija. To pazīst tuvu un tālu, jo no turienes nāk pasaules slavenākie brīnumdari. Jūs esat šeit lai mācītos un iegūtu augsto "Brīnumdara" godu. Veidi, kā iegūt jaunus spēkus, līdz beidzot iziet spēli, būs dažādi. Sākot ar mīklām/teorētiskiem uzdevumiem u beidzot ar dueļiem savā starpā. Tas īsumā būtu viss. Jums jānorāda: Vārds Dzimums Rase (šajā gadījumā cilvēks, elfs, jauktenis) Vecums (no 12(cilvēkam) līdz 60 (elfam)) Stāvoklis (augstmanis, zemnieks u.tml.) Ģimene (priekš bērniem jūs būtu mazliet par jaunu, taču draudzene var būt. kā arī norādiet par citiem radurakstiem) Īpaši talanti (2 vai 3. Ņemiet vērā, ka jūs tikai mācāties) Ieroči (šajā gadījumā kāds amulets, vai kas tamlīdzīgs) Ārējais izskats (apraksts vai bilde, bet idēli būtu, ja ir abi) Raksturojums (mēģiniet neizplūst garās runās) Es būšu jūsu vadonis/sklotājs. Mans tēls: Vārds: Granvulfs Dzimums: vīrietis Rase: elfs ar drusciņu cilvēku asiņu (viens mans vecvectēvs) Vecums: 150(tā kā esmu skolotājs varu būt vecāks) Stāvoklis: Kā jau teicu, ciema burvis/skolotājs Ģimene: Vientuļnieks, visi radinieki(vismaz tuvākie) miruši Īpaši talanti: Pārvaldu visus 4 dabas elementus Ieroči: Gredzens, kura spēku zinu tikai es, zizlis, sveces Ārējais izskats: Gara auguma, gaiši mati, noslēpumains, caururbjošs skatiens, parasti tumšās drēbēs Raksturojums: Kluss, noslēpumains, kritisks Gaidu jūsu pieteikums. Ja uzskatāt par vajadzīgu, varat minēt vēl kaut ko... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
nezinu... tik tiešām nezinu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) redzēsim kāda būs nākošā mana spontānā rīcība
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Nu labi...Kāds nezin kur laiatrod smuku avataru? Esmu jau nojūgusies meklējot tādus pa googli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
photobucket.com tur ir ļoti daudz smuku avīšu... searchā uzraksti tēmu kādu gribi atrast protams angliski un atrodi, sliktākajā gadījumā es tev varu iedot pāris variantus tik pasaki kādu tēmu gribi.
Bet tu gaidi, man nawa ne jausmas ko Granvulfs ir iecerējis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Ziniet, kas mani patiešām pārsteidz? Neviens pat neizrāda interesi par to, ko dara Granvulfs. Labi Narcissu es vēl varu saprast, viņai pašai savas domas galvā...
Bet sirds, no maniem aprakstiem tu gan varji izspiest vairāk, kā vienu teikumu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Lūdzu pieliec vēl kadus paris teikumus. Es postošu tikai pēc tam... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Paldies. Lūkošu sameklēt sev avataru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
eXplode, pārsmējos par tavu pēdējo rakstu. Vislabāk man patika "kamēr putns dauzīja savu knābi pret viņas glvu" daļa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Šo rakstu rediģēja Melnais Akvareļu Vienradzis: 26.07.2006 14:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
es nespēju atturēties no tā teikuma... viņš man iesēdās galvā un man vajadzēja padauzīt taču savu ierūsējušo pauri... es esmu tāda mazlietiņ ar Sauli ausīs un par to piedodiet man, jo arī puķītes nāsīs man nav sveša lieta... [lol]
Ar cieņu, Lote. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Esmu atpakaļ no ceļojuma, no abiem, un kad paskatījos, kādas intrigas savērptas, gandrīz nojūdzos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tāka, lābāk sākšu gudrot ko darīt ar Amnēziju. Btw, sirds, es labrāt kaut ko izveidotu.... Kādu tēmu avam vēlies?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nekas īpašs jau tev nav jādara. Tikai jāizdomā, kurā brīdī tu paklausīji Granvulfam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) un nogāji lejā...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nezinu, nezinu. Man pašlaik taisni gribās tikt pie very smuka avatara i-cūkkārpā. Bet vēljoprojām domāju kā samazināt avu līdz vajadzīgajam izmēram. Vienradzis jau man teica kā tas jādara un varbūt, ja padomāšu ar galvu sapratīšu ar kā tur tas viss taisās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 Kur: Riga ![]() |
khem khem... nevaretu izdomat,ka,laj es iejaucos ls un varbut varu pietiekties spelet ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai gribi būt mācekle vai tev ir idejas par kādiem citiem tēliem? Cik tālu esi izlasījusi spēles gaitu? Vispār nenāktu par ļaunu, kāds papildtēls, ņemot vērā, ka Northsea nebūs visu vasaru un Snorkes Jaunkundze ir aizgājusi uz neatgriešanos. Man radās ideja, ka tu varētu paņemt Darinu (Snorke), kuru (kā rādās) kāds ir nolaupījis. Pašu tēlu vari veidot pati, izmaiņas norakstot uz pārdzīvoto. Atstāt vajadzētu tikai vārdu, bio (ar jaunākajam ziņām) un kautkāda iezīmes izskatā. Arī tur pieļaujamas nelielas izmaiņas, kas norakstāmas uz pārdzīvoto... Ja nesaproti, par ko es te runāju, paskaties pedējās lapās - Snorkes Jaunkundzes pēdējais posts...
Ko tu par to saki? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Uuuuun.... esmu atpakaļ! Kā man pietrūka LS! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Tagad tik gribas drukāt un fantazēt, tikai...vēl vasaras saule uzdzen slinkumu...slinkumu lasīt visus postus... Vai es nevarētu uzzināt, kas notika pēc tam, kad mans tēls "nejauši" pārvērtās par gulbi? Paldies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es tevi aizteleportēju uz tavu istabu, tā kā tu droši vari tajā pamosties. Cilvēka vai dzīvnieka izskatā, tas atkaīgs no tevis pašas. Uz krūtīm tev vajadzētu atrast manu gredzenu...
Drīž mēģināšu tevi atkal iesaistīt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.11.04 Kur: Nezinu. Paņem mani līdzi. ![]() |
Nezinu, kur jūs atrodaties un ko darat, bet labprāt pievienotos.
Vai man jāizlasa iepriekš, vai arī es varu vnk iesaistīties kā tēls kurš tiešām neko par visu iepriekšējo nezina? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pirmkārt - vai tev ir vismaz aptuvena nojausma, kas te notiek?
Otrkārt - ja gribi būt māceklis, būs mazliet jāpalauza galva, lai izdomātu loģisku veidu, kā tev iesaistīties Treškārt - iesaku tev izlasīt, bet pašlaik tas nav obligāti... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Man vienīgai liekas, ka te nekā nenotiek? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Nē, bet nopietni...kas noticis ar spēli? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atvainojos visem par savu neaktīvumu, taču arī neviens cits nav izrādījis kādas es-gribu-šito-spēlēt pazīmes... vēl nesteigšos ar negatīvajām prognozēm... bet...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, beidz! Neslēgts tak ciet! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Vnk vajag biš kaut kādus notikumus, lai vismaz kāds ir aktīvs. Viss pārējais jau atkarīgs no mums. Vajag tikai dot pāris norādījumus un viss atkal aizies kā pa sviestu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
es ceru... tā... vajadzētu kaut ka ātri "piebeigt to sirsniņu, lai varam ķerties pie nākamajiem... tad arī mēģināsu tevi, jūriņ, iesaistīt spēlē...
p.s. ceru, ka neviens pārak neapvainojās par maniem sirsniņ, jūriņ u.c.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 07:58 |