![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Es vēlējos uzzināt par dažām biedru grupām...patiešām nezināju, kur lai atroda kādas atbildes, tāpēc nolēmu pajautāt šeit... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Biedri, Laupītāji, HPētnieki, Daiļdarbu pārziņi, Dienas Pareģis, Neuzbilstamie, Game Masters? Vai kāds man nevarētu paskaidrot, ko dara katrs no šīs grupas pārstāvjiem un kas vispār ir šīs "grupas"? Gaidu sapratni un atbildes... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja North_see: 18.03.2006 19:55 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 Kur: Jelgava ![]() |
Pirms tam jau varēja pameklēt ir vairāki pavedieni par grupām piemēram šis, bet centīšos palīdzēt.
Biedri - visi parastie biedri kuri par tādiem kļūst jau no piereģistrēānās brīža Laupītāji -modi, kuri uztur kārtību HP sadaļās HPētnieki - biedri kuri pēta HP tikai viņiem paredzētā sadaļā Daiļdarbu pārziņi - tie ir regulatori un atbild pa kārtību Daiļdarbu sadaļās Dienas Pareģis- biedri (arī es) kuri iesūta ziņas sākulapā par jaunāko saistībā ar HP Noslēpumu nodaļa - foruma administratori eyedam un Goldberry Game Masters - regulatori kuri rūpējas par sadaļu Lomu Spēlēs Ja vēl kas nesaprotams tad palīdzēs šis Mērijas raksts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Liels paldies, nitro! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tagad vismaz man ir kaut kāda skaidrība par grupām! Ņemšu vērā par esošo pavedienu meklēšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 03:32 |