![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Vēl vēlos piebilsts, ka Dērfildā ir tikai desmit guļbūves namiņi, kuros apmesties LS spēlētājiem individuāli vai kopā ar ģimeni, u.c. Tātad, kā noprotat spēlei var pieteikties ne vairāk kā 12 spēlētāji!!! (P.S. Vienā mājiņā var apmesties, piemēram, divi 17 gadus veci jaunieši! Tātad, jūs noteikti gribēsiet apskatīt arī anketu, kas jāiesūta man: Tēla vārds, uzvārds: Vecums ( 14-17): Izskata aprakts (būtu vēlams arī foto): Rakstura araksts: Intereses: Vispārēja informācija, ko spēles gaitā derētu ( kaut ko var paturēt arī noslēpumā) uzzināt pārējiem spēlētājiem: Kāpēc dodas pavadīt vasaru Derfildā: Mugursomā, koferī, u.c., līdzi paņemtās lietas (atceraties jūs tur esat visu vasaru!): Gaidu jūsu anketas!!! Kā jau teicu tās jāiesūta man!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Es nezinu, tāds stulbs iespaids par to Ītanu un, ja Ziemeļjūra būtu tik pat riebīga kā es, tad tā uztaisītu. *šeit laikam ierunājas mans raksturs.*
Es pati varu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Īstenībā...man nav ieplānots, ka tevi kāds glabj...Kalevale (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Tu pativisu nokārtosi, tikai nāksies cīnīties ar šādām tādām grūtībām. Spēle patiesi risinās Anglijā, tikai daba šajā spēlē ir nedudz neatbilstoša un Anglijā nav tāda Miglas kalna...vik an ināms, tāpēc par Angliju šo vietu īsti nevarētu nosaukt, bet nu darbība...risinās tieši tur... Kaut arī tur ir dzintars un kalni, kriem tur nemaz nevajadzētu būt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Aleluja. Ziemeļjūra nav tik ļauna, cik es būtu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Luv ya! Šo rakstu rediģēja Kalevale: 19.03.2006 19:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
* Ziemeļjūra atkal nosarkst... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) *
Ceru kapiedzīvojumi, kas tiko sākušies, jums labi iet pie sird, tāpēc uztaisīsim nelelu apauju. Sis aptaujas jautājums: Kā jums atīk līdzšinējie piedzīvojumi? Gaid abildes... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Opā, grūts jautājums. Man patīk šī LS, jo viņa nestāv uz vietas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Pagaidām aju nekādu piedzīvojumu nav bijis, gandrīz. Nogāšanās un kājas pārsiešana ir piedzīvojums? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Anyway, man patīk gan! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Tikai čūskai es netuvošos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) a, mums piedz'vojums, kāds būs arī visiem kopīgs? Un, kādēļ Sofiju nedrīkstēja atstāt vienu pašu pie pirts [pie ēdamgalda?] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atkal tu gribi pārāk daudz zināt... no sākuma bija domāts, ka tu pie elfiem nenokļūsi viena, bet nu tā sanāca... neko darīt...
Pēc neilga brīža Ziemeļjūrai jau atkal dzima jauns plāniņš... Paldies Kalevalai par komplimentu par manu LS...arī viņai viena liela buča... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
* (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) Šoreiz nosarksts Kalevale*
Tas nozīmē, ka uzdodu trāpīgus jautājumus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Man tas patīk. Tad sākumā, ai, nu, labi, vairāk nejautāju... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Rediģēts, ali nav tik daudz postu -> CITĀTS(North_see @ 19.03.2006 19:49) [snapback]584372[/snapback] Īstenībā...liels paldies tev, Kalevalīt, jo bez tevis es nebūtu visus piedzīvojumus ļoti labi izplānojusi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) O, jē. Vismaz kādam ir labums no manas muldēšanas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) * (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) * Šo rakstu rediģēja Kalevale: 19.03.2006 20:22 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Īstenībā...liels paldies tev, Kalevalīt, jo bez tevis es nebūtu visus piedzīvojumus ļoti labi izplānojusi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Bet pārēiem vēl joprojām paliek tas pats jautājums par līdzšinējiem piedzīvojumiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Un tā...es vēlreiz atkārtoju, kas katram spēlētājam darāms:
*Vēl jo projām staro priekā par to, ka Kalevalei patīk mana LS! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) * |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Pievienojos Kalevales teiktajam - spēle ir feina, jo viss iet uz priekšu. Kā arī bāka ir interesants pavērsiens spēles gaitā - spokaini, but I like it (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nespēju sagaidīt, kas notiks tālāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Metos klāt Darkai un Kalevalei... šitā spēle mani fascinē... jauki ļaudis interesanti notikumi... es gribu zināt kas notiks tālāk mani velniņš tirda uzzināt kas darbina bāku
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Ew apstājās spēle es gribu raxtīt tālāk bet visi kas ir bākā klusē labi kalle lai klusē bet Bastians? ok Ītans tikko piedalījās ar spokainajiem putniņiem... es ar riebumu pret putniem * tā tik tiešām ir es ienīstu putnus* tag dawai Bastian raxti kawko!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mana loma vispār dīvaina, aizved mani uz mežu... [samaitātā Kal`s daba ierunājās...]
Es bez Ziemeļjūras, vispār nevaru neko uzrakstīt un arī nezinu ko! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) *saķer galvu* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jūtu līdz kal... tew tiešām dīvaina loma khe elfu pazudusī princese (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) toč nevajadzēja tevi atstāt vienu kā jau ziemeļjūra teica (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Aha, būtu vismaz ar kādu parunāt, bet tagad apjukusi eju cauri kaut kādai arkai! Ja būtu bijusi pie daķa, tad būtu fiksi aizskrējusi jums pakaļ uz to... emmm... kur jūs tur esat? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Bāku! Tā kā nebiju, tad gāju mājās gulēt, še tev, nekādas gulēšanas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Elfu pazudusī princese... jo.ma.jo. A, aks būs, ja es izdomāšu par tādu kļūt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) Šo rakstu rediģēja Kalevale: 20.03.2006 15:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nez bet cik es nopratu pēc elfu vārdiem kad tā princese pazuda iedegās zaļā bākas gaisma tagad pēc trīsdesmit gadiem uzradies tu un atkal iedegās tā pati bākuguns!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
wow feini Sebastians mitinās vienā mājā ar princesi... Un nejau parastu, bet elfu princesi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
jap (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) tā sanāk... cik žēl ka pati Sofija to vēl nezin (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) *berzē plaukstas un ļauni smīn*
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Par to zaļo uguni es nebiju iedomājusies... ūūūū... es gribu visus no tās bākas izglābt! Gribu! Gribu! Un to stulbo Ītanua arī!
Sofija dzīvo vienā mājiņā ar Basitanu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Baigā dzīvošana! Tur ir tikai mūsu mantas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mūs wēl newajag glābt... dooh mēs wēl nekur nēesam iepinušies hmm... tikai iesprūduši... Kā war nebūt bijis iedomājies tas bija pirmais par ko aizdomājos izlasot Hermeja vārdus
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Es esmu cilvēks, akm lēni pielec, laikam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Man gan nedaleca, tad tādēļ viņš man piesējās! Bet, ja nu Ītans ir viņu princese? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Kādēļ viņi amni savāca? Parādīs visu, sapratīs, ka neesmu īstā un tad gribēs nogalināt, jo zinu pārak daudz! Tā ir vienmēr!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 22:22 |