![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Vēl vēlos piebilsts, ka Dērfildā ir tikai desmit guļbūves namiņi, kuros apmesties LS spēlētājiem individuāli vai kopā ar ģimeni, u.c. Tātad, kā noprotat spēlei var pieteikties ne vairāk kā 12 spēlētāji!!! (P.S. Vienā mājiņā var apmesties, piemēram, divi 17 gadus veci jaunieši! Tātad, jūs noteikti gribēsiet apskatīt arī anketu, kas jāiesūta man: Tēla vārds, uzvārds: Vecums ( 14-17): Izskata aprakts (būtu vēlams arī foto): Rakstura araksts: Intereses: Vispārēja informācija, ko spēles gaitā derētu ( kaut ko var paturēt arī noslēpumā) uzzināt pārējiem spēlētājiem: Kāpēc dodas pavadīt vasaru Derfildā: Mugursomā, koferī, u.c., līdzi paņemtās lietas (atceraties jūs tur esat visu vasaru!): Gaidu jūsu anketas!!! Kā jau teicu tās jāiesūta man!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Jau padarīts! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Laimīgu postošanu! Man rīt svarīga diena, tagad gan laižos. Zinas, kas darāms-POSTOJIET! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dubultposts, kas dubultposts, bet nevar tādu notikumu neatzīmēt:
Darka ir atpakaļ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Sākam visus darbus atkal pilnā sparā: Darka-atrodas pie nārām (vēl jo projām) un tagat viņas tēlam tiek rautas nost drēbes. Seila-dodas augšup pa klinšu sienu un izdzird Ītana balsi. Mazais Princis-dodas meklēt Ītanu, kas aizgāja pēc palīdzības. Pašlaik saņem dāvanu no knibiņa. Andžela-attopas alā. Tajā pašā, kurā jau bija bijusi. Rudens bērns Renīna-Ēnu karaļvalstī, kur pašlaik risina pārrunas par tēmu "Fantāzija". Hermija-atrodas tumšā iztabelē arī Ēnu karaļvalstī. North_see- atrodas tajā pašā zālē, kur Seilas tēls. Tratatatā...trūkst Hermijas postošanas. Sadzīšu viņu rokā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Mišelin. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Es nezinu, ko Sofijai darīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ej, tik, ej! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Priekšā jau tevi gaida pārsteigumiņš... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Ziemeļjūr, mani kādu brīdi nomoka jautājums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Vai neesmu iebraukusi pārāk dziļā purvā? Ja esmu, tad mēģināšu tikt laukā (ja izdosies).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Vajadzētu kaut kādas norādes. Es vairs nezinu, ko nu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
ALLELUJA!!!
Beidzot esmu atpakaļ!!! Mans dators "nolūza", taču tagad es centīšos savest spēli kārtībā. North_see ļoti nokaunas par savu rīcību un lūdz jums visem piedošanu par tādu nozušanu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Ziemeļjūra atpakaļ !!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Man liels prieks, ka sājā sp[ēlē drīz atgriezīsies dzīvība (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
North_see sēž un lasa spēlētāju skaistos postus un... opā...
Ziemeļjūra nonāk pie saviem pilnīgi, galīgi samurgotajiem tekstiem. Tā kā viss tiek atklāts tikai pamazām un pa nelielai daļiņai (un kā esat ievērojuši nevienā no dotajiem fragmentiem nav izcelts neviena spēlētāja vārds, lai jūs visi lasītu visus postus, jo ikkatrs posts ir saistīts ar jums visiem), taču k-kas ir nesaprotams. Tieši tur ir problēma... Un...tieši tamdēļ, North_see ienāca prātā kārtēja (ne tik) spīdošā ideja, ka vajadzētu uztaisīt nelielu Miglas kalna ABC, kurā tiktu apkopotas ziņas par visiem tā iedzīvotājiem. (Izskats; raksturīgas iezīmes, dzīvesvieta, neliela vēsture.) Tātad...vei pēc jūsu domām, šāda ABC būtu vajadzīga? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pēc manā, domām šāda ABC noderētu. Ja nu gadījumā aizmirstas kaut as un, lai nav jāmeklē pa visām n-tajām lapām kur tas bija rakstīts.
Protams katram spēlētājam būtu tādā gadījumā pašam jāizsver cik daudz viņa vadītais tēls zin/nezin. Tomēr papildus ino noderētu. Pavisam noteikti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Esmu par! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tātad...
Nākamais atlases jautājums: Kur ABC veidot? Šajā pašā pavedienā, vai zem citas (cita foruma) saites? Padlies Rudens bērns Renīna! Balsojums pieņemts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Domāju, ka būtu labāk ABC veidot šajā pašā pavedienā. Tikai nenātu par ļaunu, ja kāds no modiem to pēc tam varētu ievietot pirmajā rakstā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
arī es esmu par, domāju, ka vajadzētu taisīt še pat, tikai pamatīgi izceltu ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paldies par atsaucību balsojot... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Tātad es domāju, k vrētu pēc ziemas brīvlaika pabeigt darbu kopumā. Ies baigi ilgi, jo neesmu jum pusi tēlu vēl parādījusi... *svilpo* Jaunmus pavedienā varat gaidīt Jaunajā gadā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
ok, bet LS pavedienā kad? Tā kā daudzi iesprūduši uz vietas..[nevainīgi tirina kāju]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Paldies tikai cerams, ka spēles turpinājums, gan nebūs jāgaida tik ilgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Iepostošu, lai varat rakstīt spēlē.
Seilai gan nedaudz būs jāuzgaita. Pašlai esat divas. Mazo Princi nekādīgi nevaru dabūt rokā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja North_see: 22.12.2006 22:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Heh, nu pacietīšos, kur, gan es likšos? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Apsolos viņu dabūt rokā!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Vajag taču Z-svētku dāvanu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Interesanti kurai no mums tā būs ziemassvētku dāvana? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 17:09 |