![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Vēl vēlos piebilsts, ka Dērfildā ir tikai desmit guļbūves namiņi, kuros apmesties LS spēlētājiem individuāli vai kopā ar ģimeni, u.c. Tātad, kā noprotat spēlei var pieteikties ne vairāk kā 12 spēlētāji!!! (P.S. Vienā mājiņā var apmesties, piemēram, divi 17 gadus veci jaunieši! Tātad, jūs noteikti gribēsiet apskatīt arī anketu, kas jāiesūta man: Tēla vārds, uzvārds: Vecums ( 14-17): Izskata aprakts (būtu vēlams arī foto): Rakstura araksts: Intereses: Vispārēja informācija, ko spēles gaitā derētu ( kaut ko var paturēt arī noslēpumā) uzzināt pārējiem spēlētājiem: Kāpēc dodas pavadīt vasaru Derfildā: Mugursomā, koferī, u.c., līdzi paņemtās lietas (atceraties jūs tur esat visu vasaru!): Gaidu jūsu anketas!!! Kā jau teicu tās jāiesūta man!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
ES īsti nesapratu, kas tur bija tie, cilvēki, kas tur parādījās? Un kā viņus jāņem vērā? Pagaidām Sofija viņus neņem vērā, nemaz, maybe viņi paši par sevi varētu atgādināt!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Kal' tie taču ir Kalle un Andžela....kopā ar spoku jaunkundzi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Nu, jā, es sapratu, bet tu pasniedzi nedaudz dīvaini, turklāt, kādēļ viņi neko nedara? Mēs tur jau cik ilgi bļaujam viens uz otru!
Spoku jaunkundze vismaz kaut ko varētu izdarīt! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
OK...
Laboju situāciju... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, redzēju. Iepostoju. Bastians, šorīt guļ, laikam. Mēs tagad iesim uz to Miglas kalnu, cik noprotu. And, kas ir tā spocene? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tu vēl teiksi, ka princeses māte.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jap teikšu gan! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) That is Elf princess! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Es taču teicu, ka tam būs tīrākā saistība ar piedzīvojumu.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Sveiki. Esmu atpakaļ un esm šo dienu nolēmusi apvadīt spēlējot ls. Jāiet palasīt cik tālu esam tikuši un kas tagad notiek (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Šo rakstu rediģēja Renīna: 25.03.2006 11:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es arī esmu atpakaļ, bet diemžēl šodien ilgi nevarēšu palikt, tāpēc...postosim no visas sirds!
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
To es redzu! Tikko iepotoju, uzreiz jau atbilde. Tas nekas, ka es visus velku līdz? Nu, ja gaidītu viņus, tad baigi bremzīgi vilktos. Lēdija mūs pavadīs?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Spoku lēdija ir uz strīpas. Tu droši velc visus līdzi. Kā nekā jābēg taču ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Bastians negulēja, bet skatījās daiļslidošanu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tik aizraujoši un skaisti... Ko tad Sofijai tagad tuvāks palicis Ītans? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Esmu klāt!
Šodien ātrāk nesanāca, jo gulēju...vakar vēlu biju mājās... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Es beidzot esmu atpakaļ ienīstu pieaugušos i-neta vadiņu uz trim dienām bija atņēmuši...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Beidzot...esmu uzķērusi mirkli, kad manas spēles spēlētāji ir tiešsaistē! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Bet ne uz ilgu laiku...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nekas...vismaz esat te....tikko izlaboju postu, jo tu biji pirmā, kas iesūtīja...dabūju rediģēt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Jā es pamanīju - Sebastjans ir veikls puika (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) apsteidza Ītanu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) man tas pēdējais posts sajuka... Ītans saplēsa jaku, Sebastians domāja... maybe izlabo pēdējā teikumā kļūdas? Tā, lai arī man pielec! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Šo rakstu rediģēja Kalevale: 27.03.2006 19:45 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sebastians... Ītans nodomāja!!!!
Slinkums labot...tāpēc ierakstu tepat... Reģidēt dabūju, jo gribēju uztaisīt Ītanu par varoni Sofijas acīs, bet Darka piesteidzās priekšā ar savu postu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Kal' tas tev gan būtu paticis ne? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tad tu pa galvu dabūtu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Un es cerēju, ka Sofija varē iebakstīt tam pūķim to dēli acī... atkal nekā... *nopūšas*
Kas tālāk notiks? Darka, malacis! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) [pasteidzies priekšā!] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 00:35 |