Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Miglā Tītās virsotnes noslēpums, [PZP] [C]
Margo
iesūtīt 02.03.2006 22:00
Raksts #1

Knakts autobusa konduktors

Grupa: Biedri
Pievienojās: 02.03.06

Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

Vēl vēlos piebilsts, ka Dērfildā ir tikai desmit guļbūves namiņi, kuros apmesties LS spēlētājiem individuāli vai kopā ar ģimeni, u.c. Tātad, kā noprotat spēlei var pieteikties ne vairāk kā 12 spēlētāji!!! (P.S. Vienā mājiņā var apmesties, piemēram, divi 17 gadus veci jaunieši!

Tātad, jūs noteikti gribēsiet apskatīt arī anketu, kas jāiesūta man:

Tēla vārds, uzvārds:
Vecums ( 14-17):
Izskata aprakts (būtu vēlams arī foto):
Rakstura araksts:
Intereses:
Vispārēja informācija, ko spēles
gaitā derētu ( kaut ko var paturēt arī noslēpumā) uzzināt pārējiem spēlētājiem:
Kāpēc dodas pavadīt vasaru Derfildā:
Mugursomā, koferī, u.c., līdzi paņemtās lietas (atceraties jūs tur esat visu vasaru!):

Gaidu jūsu anketas!!! Kā jau teicu tās jāiesūta man!!!
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
21 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 159)
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 21.03.2006 14:51
Raksts #141

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 01.01.06
Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām*

nē tu mani pārprati vnk es esmu tāda kā Barbija man liekas ka tādās pilsētās kur naw alfas origo dominas vai stockmana es saietu sviestā lai gan arī tā būtu pilsēta nevis lauki...

+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 21.03.2006 14:55
Raksts #142

Lecina seskus

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 12.01.06
Kur: In a world, where good things happen to me.

Tieši tādēļ es nevēlos izeikties par tavu raksturu, jo amn ir radies savs viedoklis un es esmu pilnīgi pārliecināta, ka tas ir pareizs.
Kurš saka, ka Kal` tāda nav?Neviens nezin, kāda ir Kal`. Bez veikalu staigāšanas ir iespējams ļoti daudz. Dzīve ir jāiepazīst. Tas arī ir vienīgais teikums par tavu raksturu.

Un, lai nebūtu spams. [es nemēdzu spamot.]
Ziemeļjūra, kad tu būsi back, nevai nedaudz paātrināt visus notikumus, citādi viss sāk bremzēt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 21.03.2006 15:04
Raksts #143

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 01.01.06
Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām*

North šodien laikam cik sapratu nebūs un rīt ne tik...ja nu vienīgi šowakar un rīt no rīta.. :/

Kal' neuztwer to kā apvainojumu jo es tiešām nebiju tevi domājusi aizskart, tad kad tu raxtīji ka esmu iedomīga un neturu mēli aiz zobiem tur nu tew ir pilnīga taisniba es esmu totālākā egoiste, briesmīgi iedomīga un vēl pie tam narcissa... un tur nu es neko newaru darīt... lai gan es varu būt arī jauka un patiesībā esmu arī ļoti jautra mani waig iepazīt lai saprastu kāda esmu patiesībā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) no neta daudz ko izprast newar

+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 21.03.2006 15:08
Raksts #144

Lecina seskus

Kal` pateica galveno domu -> tev ir jāiepazīst dzīve.

Kad būsi izgājusi cauri tik pat daudzām lietām, cik esmu es, tad būsi iepazinusi, kaut gan šaubos, vai akut daļu no tā piedzīvosi.
Tajā spēlē, tas bija virspusējs apgalvojums. Cilvēkam var redzēt cauri, lai kur viņš atrastos. Es varu [man nepatīk tā teikt].
Kal` neapvainojas uz cilvēkiem, kuri nav iepazinuši dzīvi, dažreiz... neapvainojas...
Jūs jau pašas varējāt uztaisīt, ka ītans pēkšņi apstājās un jūs bijāt uzkāpuši! Ja jau Ziemeļjūras nav, tad jāiztiek bez viņas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)

Šo rakstu rediģēja Kalevale: 21.03.2006 15:08

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 21.03.2006 15:08
Raksts #145

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 28.12.04
Kur: Apburošo prinču izpārdošanā.

Es atvainojos, par savu kļūdu, galīgi to palaidu garām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet pieņemsim, ka Sebastians ir ar kaķa gēniem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 21.03.2006 19:03
Raksts #146

CITĀTS(Kalevale @ 21.03.2006 14:55) [snapback]586971[/snapback]

Tieši tādēļ es nevēlos izeikties par tavu raksturu, jo amn ir radies savs viedoklis un es esmu pilnīgi pārliecināta, ka tas ir pareizs.
Kurš saka, ka Kal` tāda nav?Neviens nezin, kāda ir Kal`. Bez veikalu staigāšanas ir iespējams ļoti daudz. Dzīve ir jāiepazīst. Tas arī ir vienīgais teikums par tavu raksturu.

Un, lai nebūtu spams. [es nemēdzu spamot.]
Ziemeļjūra, kad tu būsi back, nevai nedaudz paātrināt visus notikumus, citādi viss sāk bremzēt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Jau esmu klāt!

Piedodiet...par to, ka esmu tik ilgi prom. Un arī par to, ka spēle bremzējas. Nu tad tā...sovakar un rīt no rīta un arī vakarā...es centīšo cik vien varu. Par ceturdienu nerunāsim, jo viu dienu varēšu pavadīt pie kompja.

Par spēli...es tūdaļ pskatīšos, ko labu esat sadarījuši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 21.03.2006 19:42
Raksts #147

Es īsti neizprotu no kurienes tā gaisma plūst?

+Citēt rakstu
Hermija
iesūtīt 22.03.2006 09:09
Raksts #148

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 08.09.04
Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm...

Nu par mani vispār nerunāsim - esmu dikti atpalikusi no mūsdienām. Man jau galīgi apnikusi tā vazāšanās pa lielveikaliem un kur nu vēl puiši..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

Dzīve īstenībā ir tāda, kādu mēs to veidojam (ja vēl tā būtu arī ar mani, tad būtu ļoti happy.....) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

Sāk jau šķist, ka par mani visi aizmirsuši.... Ļaudis, es taču arī spēlēju, dodiet man ko darīt.....

+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 22.03.2006 11:08
Raksts #149

Lecina seskus

MAn nepieleca, tas par princesēm... anyway, man tagad tikai jāseko?
Skaista, skaista... vai tad es neuzrakstīju, ka viņa nav skaista? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) To, ka viņa tā domā, es noteikti uzrakstīju!

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 22.03.2006 19:05
Raksts #150

Piedodiet...es atkal jau pārāk ilgi biju projām.

Ziņa priekš Bastiana:

Gaisma plūst no bākas smailā torņa. Tā nespīd ne no kāda luktura. Tā ir viena no bākas dīvinajām īpašībām...vai laāk teikt vēl viena... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Ziņa Lizai:

Nimfa stāvēja meža malā un vēroja jampadraci. Arī viņu uztrauca zaļā gaisma no bākas, taču bēri viņai likās interesantāki.
Narinja stāvēja atspiedusies pret kāda alkšņa stumbru un uzmanīgi nopētīja pie galda palikušās meitenes.
Cilvēki ir tik interesanti! viņs noteica savā smalkajā balstiņā.
Vai viņi spēlēsies ar mani? vieglprātīgā driāda nodomāja.
Caurspīdīgi zaļā kletiņa nedaudz plīvoja un driādas zaļā ādas krāsa viņu labi maskēja uz meža fona. Mati, kas bija zaru pilni, bija nekārtīgi.
Driāda smalki iemējās, lai pieviliņātu meitenes tuvāk mežam, un tas viņai vareni labi izdevās, jo viņas smiekli tiešām piesaistīja abu jauniešu uzmanību.

Un vēl viena daļa manā pēdējajā ziņā. (ieprekšējais teksts ir nedaudz iepriekšējās lpp)

Vēstījums Sofijai:
Mēsjau dodamies uz pili un tad visu sapratīsi... Mūsu elfu ķēniņš tiko pateica kaut ko tādu, ka tu noteikti būsi apjukusi.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Nu tas ir...tavs tēls, jo tu pati jau to notekti būsi sagaidījusi.

+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 22.03.2006 19:10
Raksts #151

Lecina seskus

Es šobrīd, jau rakstu postu, tomēr man ir vēl kāds svarīgs jautājums -> Ja jau, tas ir elfu ķēniņs, vai karalis [kā tu viņu tur nosauci], tad, ja domāts, ka Sofija ir kaut kāda princese, tad sanāk, ka viņa [it kā] ir tā ķēniņa meita? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Nesakarīgs jautājums, bet svarīgs, cerams, ka tu saprati. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Iepostoju turpinājumu.
Tu man ļausi fotogrāfēt?

Šo rakstu rediģēja Kalevale: 22.03.2006 19:16

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 23.03.2006 08:41
Raksts #152

Nop...fočēt es tev neļaušu...bet nu tagad tas vairs nebūs no svara, jo Maresāra būs diezgan dusmīga, kad uzzinās, ka viņai ir konkurenti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (kas viņa ir uzzināsi pavisam drīz...)
Nu par to ķēniņu...īstanībā tu neesi viņa meita. Ja bāka pēdējo reizi bija mirdzējusi pirms 30 gadiem, tad nu...tev būtu krietni vairāk par 14-17 gadiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Tu sanāc, kā pazudušās princeses meita... tātad karaliene ir kaut kur pilī, bet princese pazuda pirms 30 gadiem... nu murgaini izteicos, bet nu...beigās izrādīsies, ka tu tāpat neesi īstā un tai meitenei uz mola būs vistīrākā saistība ar šo tavu piedzīvojumu...

+Citēt rakstu
Seila
iesūtīt 23.03.2006 10:04
Raksts #153

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 19.10.04
Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus
Tulks 2009

Vai es drīkstu savu tēlu tā smuki nogrūst kaut kur. Piemēram viņa aizmieg kaut kur namiņā un pamostas, pēc tam....Jo reāli laiks kaut ko ierakstīt man ir tikai no rītiem...jo pārējā diena ir aizņemta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 23.03.2006 10:51
Raksts #154

Lecina seskus

Nē, es gribēju zināt no tā elfu viedokļa, nevis no mana vai tava! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Atkal tieku kaut kur ievilkta. Lai tā būtu! Ēmmm... tad, kad mēs tiksim [visi] no turienes, ur [katrs] esam iesprūduši, mēs dosimies vēl kaut kur? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Un virsotni? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 23.03.2006 11:02
Raksts #155

Man ir sajūta, ka mēs netiksim laukā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Iedomājies esam kaut kādā pazemē un apkārt klaiņo spoki, driādas un elfi. Man pat paliek bail, ka pazemē uzradīsies vēl kāds zombijs vai vampīrs... Kaut gan ja tā padomā - vampīri ir feini (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 23.03.2006 11:08
Raksts #156

Lecina seskus

Man savā ziņā nepatīk tas, ka es aptuveni zinu, kas notiks. Kā es to zinu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

Dabistiski, es pieņemu, ka visi, vai vismaz lielākā daļa paliks dzīvi, jo LS, citādi nomirtu! Ēēē... laba doma, tu man atgādināji, bik jāparediģē mans posts, ceru, ka vēl var, jāiedomājas par Sebastianu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 23.03.2006 11:12
Raksts #157

Ah, ja vien Bastians zinātu, ka par viņu iedomājas Sofija, viņš būtu ļoti iepriecināts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 23.03.2006 11:15
Raksts #158

Lecina seskus

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Aha... Sofija jau skrien jūs glābt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Man nez, kādēļ liekas, ka, ja Sofija lūgtu palīdzību jūs no turienes izvilkt, elfu ķēniņš tikai noteiktu, ka tas nav iespējams un, ka jūs tur paliksiet un nomirsiet! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Kādā jēgā tās ceļasomas, ja viss palika mājiņā, turklāt, ja mājiņas netiek uzraudzītas, tā kā Pjērs guļ, tad jau dažas tur būs nodegušas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) [Ak, mana iztēle! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ]

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 23.03.2006 11:23
Raksts #159

Ak nē! Sadegs fotokamera, telefons, ko tā centās izglābt, drēbes, dēlis... Sebastians ar to netiks galā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Bet kā ar to tiks galā Andžela tur taču palika tā čūska. Ja dzīve Tev dāvā ceptu čūsku - pasauc draugus un paēdat! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 23.03.2006 11:32
Raksts #160

Lecina seskus

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Aha, šķiet, ka Andžela būtu vienīgā, kas pēc tās sērotu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Nu, labi, viņa mūsu vakariņās varētu nepiedalīties! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Kur palika Ziemeļjūra? Teicās, tūlīt būt atpakaļ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Es cerēju vēl vienu reizi iepostot, bet nu, jau amn arī būs jāiet! Ja nu vienīgi viņa tempā atskries un iepostos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)

A man fočiks kabatā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)

Šo rakstu rediģēja Kalevale: 23.03.2006 11:32

+Citēt rakstu

21 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 02:27