![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Vēl vēlos piebilsts, ka Dērfildā ir tikai desmit guļbūves namiņi, kuros apmesties LS spēlētājiem individuāli vai kopā ar ģimeni, u.c. Tātad, kā noprotat spēlei var pieteikties ne vairāk kā 12 spēlētāji!!! (P.S. Vienā mājiņā var apmesties, piemēram, divi 17 gadus veci jaunieši! Tātad, jūs noteikti gribēsiet apskatīt arī anketu, kas jāiesūta man: Tēla vārds, uzvārds: Vecums ( 14-17): Izskata aprakts (būtu vēlams arī foto): Rakstura araksts: Intereses: Vispārēja informācija, ko spēles gaitā derētu ( kaut ko var paturēt arī noslēpumā) uzzināt pārējiem spēlētājiem: Kāpēc dodas pavadīt vasaru Derfildā: Mugursomā, koferī, u.c., līdzi paņemtās lietas (atceraties jūs tur esat visu vasaru!): Gaidu jūsu anketas!!! Kā jau teicu tās jāiesūta man!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Vienīgā starp trīm foršiem puiešiem. Jā laba situācija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
jaa un es situaaciju waru iegroziit sew par labu..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nekaqunīgais skuķis, grib man nocelt Bastianu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Sarunāsim, maybe uz pusēm? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
man profilā bija raxtīts ka wiena no mīļākajām nodarbēm ir nocelt citām džekus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ak es... ar mani kompromisu nedabūsi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Sebastians ir feins puisis, bet viņa dēļ nevajag plēsties... Tomēr tas ir tikai džeks. Protams, satriecošs džeks, bet vienalga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Tad dabūsi karu KAut gan Sofijai viņu nemaz nevajag. Tikai kā labāko draugu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Tā, ka vari ņemt, piešuj kādai citai Bastianu un tad nocel! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Šo rakstu rediģēja Kalevale: 20.03.2006 17:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
es jau neko es tik pieturos pie sawa raxtura (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Andžela ir ķerta uz džeku nocelšanu un arī es esmu tāda pati
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
JA es tagad izteikšu, ko domāju, tad tu cilvēk mani ienīdīsi, jo tā parasti ir, tādēļ labāk paklusēšu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Runājiet tālāk, lai man ir ko lasīt, kaut gan nedaudz dīvaini, ka stāvot tādā bākā jūs pļāpājat par Havaju salām.
Sofija ir mana rakstura iemiesojums. Gandrīz. Es esmu nedaudz nekaunīgāka. Šo rakstu rediģēja Kalevale: 20.03.2006 17:47 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
es jau teicu ka es mazlietiņ piemirsos par to ka esmu bākā... un vari neklusēt es pārzinu wisas sawas sliktās īpašības un ienīst es nekad nevienu neienīstu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas nebūt nebūtu spriedums par tavām sliktajām īpašībām vai raksturu. Tas būtu spriedums par taviem vārdiem un vēl šo to. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es esmu cilvēks, kurš dīvainā veidā izprot citus un māk pateikt īstos vārdus, taču parasti neienam šie īstie vārdi nepatīk, jo viņi domā, ka ir tiem gatavi,taču patiesībā nav.
Spēle sāk virzīties uz priekšu lēni. Kur ir Ziemeļjūra? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Paklau, kur tie elfi mani ved, uz kaut kādu savu mītni? Ko viņi darīs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
CITĀTS(eXplode @ 20.03.2006 16:32) [snapback]585627[/snapback] gan jau kawkur tusē Jā es tusēju!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Un kāpēc lai arī GM nevarētu izbaudīt brīvlaiku? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Ja kāds grib zināt, tad asku kur biju...eidzot biju Rīgā uz Forum Cinemas! Tik sen tur nebiju bijusi!!! Vismaz bišķu izbaudu brīvlaiku, nevis sēžu visu dienu piedatora... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Iesaku jums a bišku atpūsties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Kalevale! Tu atkal kļūsti pārāk ziņkārīga...tad jau uzzināsi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tagad dodos skatīties, ko jūs ir izdarījuši ar Lomu Spēi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
mēs neko tikai Ītanu pakaitinājām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) es ar biju ārā rīt braukšu uz FC. north uz kādu filmu biji?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kal` netīk neko tagad rakstīt! Nekas šausmīgs jau arī nenotiks, ja uzrakstīšu rīt! tipat man neatbildēs, tā, ka! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Un es nemaz negribēju neko zināt, es tikai izteicu minējumus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Biju uz filmu "Brīnumainā Aukle"...ziniet patika...manjau patīk visas tās pasaku filmiņas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Minējumus ta minējumus, bet daži jau ta bija pareizi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Nu labi...es atkal šodien dodos projām...atkal jūs apbēdinu. Bet es paziņju šādus tādus šīkumus. Pirmdien, otrdien un trešdien; 20.; 21.; un 22.martā notiek atvijas valsts konkursa finās duetiem klavierspēlē. Vakar uzsatājās A grupa (mazie); šodien uzstājas B grupa (vidējie), bet rīt uzstāsies C grupa (lielie). Programmas visiem ansambļiem ir interesantas un dazādas, tā kā būs ko paklausīties. u es šodien braucu uz Rīgu (jau atkal!) uz mēģinājumu, jo mas konkurss ir rīt. Tā kā ja kāds grib, tad var atnākt un paklauīties. Piedalīsies dueti no visas Latvijas..nu būs jau interesanti... Tā bija tāda maza reklāmiņa. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
I am so far from Riga...
Ēēmm... tas jau vairs nav incanti. Tas ko es domāju tiešām nopietni, tiešām notiks, bet tas, ko nenopietni, tas arī tā paliks. Es savā galviņā jau esmu izdomājus visu, kas un kā notiks! Tad nu jāgaida, kā manas prognozes piepildīsies! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kad mēs beidzot uzkāpsim pa tām bākas kāpnēm? Tāda sajūt, ka tās ir bezgalīgas vai arī, ka mēs esam gliemji. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es dzīvoju Rīgā, dievinu dievinu, dievinu... Mūžīgas pastaigas pa lielveikaliem āh... dievinu, kino apmeklēšana džeku ķeršana.. Tā ir paradīze...
Es mēģinu izdomāt kas varētu notikt bākā pie bākuguns bet nekas nenāk prātā, un tik tiešām mēs esam paspējuši izrunāt tik daudz ka tāda sajūta ka mēs debessrāpī kāptu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Šo rakstu rediģēja eXplode: 21.03.2006 14:34 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
O, jē, Bastians arī mani atcerējās! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Eu, bet par to sejas krāsu! Bākā taču bija tumšs, kā viņš to sejas krāsu [sarkano] saskatīja? I love my city! Liepāja forever! Ienīstu daudzos veikalus! Šo rakstu rediģēja Kalevale: 21.03.2006 14:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tur bija tā eļļas lampa wēl pieņemsim ka mēs tikai tagad ienirām tumsā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es gan esmu īsta pilsētas kaza man lielveikali ir otrās mājas |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cilvēk, sorry, tas, ka man nepatīk vazāšanās pa veiklaiem un lieka laika izšķiešana, nenozīmē, ka es esmu lauciniece vai kaut kā tā!
Vajag cītīgāk lasīt [tas gan attiecināts uz Bastianu, jo vinš pamanīja to nosarkšanu!], lai enbūtu šādas vietas, jo Kal` vienmēr tādas uzskaita un uzskaitīs! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 15:46 |