![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.03 Kur: Avotu iela ..... ![]() |
"gramatu tarps"-cilveks kura milaka (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) nodarbe ir lasit gramatas, un to vien vins dara!!!
Šo rakstu rediģēja Roviela: 28.05.2004 11:46 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Mīlu grāmatas! varu atteikties no televizora un interneta, lai tikai varētu lasīt. bet visu laiku to nedaru, jo nav laika, tāpēc visu laiku izjūtu tādu kā grāmatu trūkumu. Noteikti esmu grāmatu tārps un ar to lepojos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.05 ![]() |
lasīšana ir viena no manām mīļākajām nodarbēm, taču ne pati mīļākā un arī lasīt es nelasu visu laiku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) tā kā grāmatu tārps es neesmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.04.06 ![]() |
man patik lasit gramatas, bet par gramatu tarpu sevi neuzskatu.pedeja laika vispar ljoti maz lasu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
Man patiešām patīk lasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) , bet es ne vienmēr atlicinu tam tik daudz laika kā gribētos, jo pirmajā vietā ir mācības, bet pēc garas dienas skolā, mājasdarbu izpildīšanas un trenniņiem drīzāk gribas aiziet uz kādu tusu nevis nīkt vienai mājās, pat tad ja tas garantē klusu vakaru tik laba drauga kā grāmatas sabiedrībā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
nezinu kā ar mani, kā to katrs uzskata, es sevi neuzskatu par GT, bet citi gan - tāpēc, ka viņi lasa tik reti, ka brīnums, kā viņi vispār atceras kā jālasa:D
Es sevi varbūt varētu uzskatīt par grāmatužurku - kā saka vācieši |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
neesmu, jo nevaru atņemt miegam tik daudz laika, lai būtu GT. Bet, brīžos, kad ir laiks, noteikti esmu.
Un tas ir patīkami. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Mazais Princis: 04.11.2006 23:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Ne nu grāmatas es lasu, bet pēc tārpa gan neizskatos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Grāmatu tārps ir cilvēks, kas to vien dara, kā visu laiku lasa grāmatas un neko citu. Tāpēc es tāds neesmu. Man vienkārši patīk interesanta lasāmviela. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 05.11.2006 00:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Man patīk lasīt grāmatas.Bet man patīk darīt arī visu ko citu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
ļoti patīk grāmatas, bet ir arī citas lietas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Es daudz lasu, bet tāpēc es sevi par grāmatu tārpu vis nesauktu. Ir jau nodarbes, kas man patīk labāk.
Grāmatas ir atslodzei un vispār tās ir labas. Neesmu es grāmatu tārps. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
reizēm esmu. tad uznāk, ka nedēļu to vien daru kā lasu grāmatas. tīk man grāmatas. būtu vairāk un interesantāku grāmatu mājās, tad lasītu vēl vairāk. bet reizēm ir tā, ka nav laika. tad arī nelasu. nu, grāmatu tārps es neesmu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Jes, Ai Am. Agrāk gan biju vēl lielāks grāmatu tārps. Tagad nesanāk tik daudz laika. [Vai varbūt negribas atrast to laiku?].
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.06 Kur: nezin.... parasti pie kompja ![]() |
nu es biju graamatu taarps bet vairs it kaa neesmu jo agraak es visu dienu lasiiju graamatu man bij vienalga par ko bet tagad es lasu 2h dienaa un ne visas man patiik
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.06 Kur: Kaste. ![]() |
esmu grāmatu tārps, bet lasu tikai to, kas patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja hellqueen: 11.11.2006 15:56 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Riiga:) ![]() |
esmu pilniigs graamatu taarps, un lepojos ar to (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
mana mīļākā nodarbe nav lasīt grāmatas. mīļākā ir runāties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) bet lasīšana ir viena no manām mīļākajām - ērti iekārtoties, paņemt cepumus & kafiju un lasīt kaut ko interesantu un/vai smieklīgu. patīk pārlasīt grāmatas, tāpat kā atkārtoti noskatīties mīļākās/jautrākās filmas.
ir tā, ka naktīs bezmaz nevaru iemigt neko neizlasot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) drausmīgs fakts: viens mans klasesbiedrs pagājušā klases ekskursijā paņēma 4cm biezu grāmatu un lasīja. paskatījos uz virsrakstu - Napoleons. lūk tas nosaucams par grāmatu tārpu. Šo rakstu rediģēja zūm.: 27.11.2006 00:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
man ļoti patīk lasīt, tomēr es esmu secinājusi, ka lasīšana man labāk padodas diennakts tumšajā laikā, bet man parasti šausmīgi nāk miegs un es sevi nemoku, eju vien gulēt. tādēļ pēdējā laikā nekāda dižā lasīšana nesanāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
lasu gramatas, kad tās vajadzīgas obligātajā literatūrā izlasīt. bet tā grāmatas lasu ļoti reti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.12.06 ![]() |
neesmu tik traka lai gluzhi miileetu graamatas ;D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 05:44 |