![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Slavenais Azkabanas gūstekņa režisors Alfonso Kuarons nesen runāja ar Coming Soon par iespēju režisēt jaunās Harija Potera filmas.
Jautāts, vai viņam ir interese, Kuarons smaidot teica: "Ja runā par šo brīdi, tad nē. Taču es varu jums teikt, ka es pavadīju divus savas dzīves visskaistākos gadus, taisot Hariju Poteru. Visu, kam ir sakars ar Dž. K. Roulingas darbiem, ieskauj labvēlīga enerģija. Tas ir fantastiski būt tur iekšā un būt ar to saistītam. Tā ka es nezinu. Nākotnē, ja mani uzaicinās, es to noteikti apsvēršu, jo tie bija ļoti brīnišķīgi pārdzīvojumi, taču, no otras puses, man nesanāk īpaši labi atkārtot to, ko esmu darījis jau iepriekš." Šo rakstu rediģēja eyedam: 01.03.2006 13:27 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Eu, bet ja ņemam vērā, ka Askabanas gūsteknis pēc daudzu domām bija vienano izdevušākajāmies filmām, tad domājams, ka daudziem atkal patiktos redzēt Kuarona režisētu HP. Tāpēc es personīgi turēšu īkšķus par to, lai viņš tiktu uzaicināts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Milēdija Vintere: 01.03.2006 14:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
jaa, tieshi taa, Kuarona darbs bija uuber labs, Guusteknis bija labaakaa filma, no visaam HP filmaam vispaar, kuras bija uznjemtas, protams, Guustekni noteikti nogaaza Uguns bljoda, bet es nez, man vislabaak tomeer patiik treshaa filma !!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) un jaa, tureeshu par Kuaroni, iikshtji ...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.10.05 ![]() |
Man jau patiktu,ja Alfinso Kuarons režisētu vēl kādu Harija Potera filmu.Vai varētu cerēt jau uz 5.? Man 3.,Azkabanas Gūsteknis,ļoti patika. Visīpašākā un interesantkā daļa,kuru var skatīties atkal un atkal,manuprāt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 18:21 |