![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Es atvainojos, ja šis pavediens ir nevietā, jo cik noprotu, šis forums ir domāts tieši 6.grāmatas diskusijai. Tomēr uzskatu, ka ļoti daudziem jau interesē, kas notiks noslēdzošajā grāmatā. Tātad, mani minējumi, no kuriem daži ir pats par sevi saprotami:
1. Pēdējā gadā Harijs Cūkkārpā neatgriezīsies, bet meklēs rokā visus atlikušos horkrustus, tad stāsies pretī Voldemortam 2. Rons un Hermione piebiedrosies Harijam, un neapmeklēs skolu 3. Tā kā Jauktasiņu Prinča noslēgumā bija parādīts, ka Harijs ir par vāju, lai uzvarētu Strupu, nemaz nerunājot par Voldemortu, viņš izgudros pats savas burvestības, kurām neviens nebūs gatavs un kurām nebūs aizsardzības. 4. Tiks nogalināta Narcisa, tādēļ Drako Malfojs pametīs nāvēžus. Pieļaujams, ka viņš izšķirīgajā brīdī varētu pagriezties pret Strupu. 5. Noslēdzoties grāmatai, Voldemorts tiks nogalināts, bet Harijs izdzīvos, bet rēta pazudīs. 6. Beigās Harijs paliks kopā ar Džiniju, bet Rons ar Hermioni. 7. Dzīvs izrādīsies Siriuss Bleks neviens tā arī nav redzējis viņa līķi, turklāt zinot tos brīnumus, kas iespējami Noslēpumu nodaļā 8. Lilija Evansa izrādīsies tālīna Godrika Grifidora radiniece, kas Hariju automātiski padarīs par Grifidora mantinieku. Tas izpaudīsies īpašās spējās, par kurām rakstīju iepriekš. 9. Harijs Voldemortu caurdurs ar Grifidora zobenu. 10. Grāmatas sākumā Harijs tiks uzņemts Fēniksa ordenī, jo būs jau pilngadīgs. Grāmatas beigās Harijs kļūs par auroru. 11. Nozīmīgu lomu grāmatā varētu spēlēt Noslēpumu nodaļa un neatklātie noslēpumi, kas ir pārdabiski. 12. Noteikti parādīsies Olivands un sniegs Harijam vērtīgas ziņas par Voldemortu un viņa zizli, kā to var apiet un tā vājās vietas. 13. Harijam izdosies atklāt ciešāku saikni ar viņsauli jeb ko vairāk par izburvestībā redzēto. 14. Harijs izšķirošajā brīdī demonstrēs slēpprātību, kas būs uzvaras stūrakmens. 15. Karā ordeņa pusē karos ordeņa biedri, Dumidora armija, ūdensļaudis, kentauri un milži. Voldemorta pusē cīnīsies nāvēži, atprātotāji un vilkaši. 16. Viens no Vīzlijiem ies bojā vai nu Persijs, vai arī kāds no dvīņu brāļiem. 17. Harijam būs jāizdara nepatīkama izvēle, kad viņam liks izvēlēties, kuram dzīvot Hermionei vai Ronam. Protams, ka beigās izdzīvos abi. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.05 Kur: Jelgava ![]() |
8. Lilija Evansa izrādīsies tālīna Godrika Grifidora radiniece, kas Hariju automātiski padarīs par Grifidora mantinieku. Tas izpaudīsies īpašās spējās, par kurām rakstīju iepriekš. Tas ir pilnīgi aplami. Lilija Evansa nekādīgi nevar būt Godrika Grifindora mantinice, jo ir dzimusi vientiešu ģimenē un ir tā saukā draņķasine. Un manuprāt šie visi varianti ir diezgan greizi. Vienigais kuram varbūt varu piekrist ir tas ka Bleks atgriezīsies un tas varētu būt atkarīgs no spēka ka atrodas noslēpuma nodaļā aiz durvīm kuras nevarēja atvērt. Protams pirmie 2 varianti ir pilnīgi pašsaprotami ja izlasa JP. Šo rakstu rediģēja nitro: 13.02.2006 17:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.06 ![]() |
CITĀTS 7. Dzīvs izrādīsies Siriuss Bleks neviens tā arī nav redzējis viņa līķi, turklāt zinot tos brīnumus, kas iespējami Noslēpumu nodaļā
Maz ticams. Vairākas lietas pierāda to, ka Siriuss ir miris. Piemēram pārbaude ar Mokšķi (vai kā viņu latviski sauc) JP sākumā. Vispār lielākā daļa minējumu likās kaut kur dzirdēti. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
5. Noslēdzoties grāmatai, Voldemorts tiks nogalināts, bet Harijs izdzīvos, bet rēta pazudīs. 8. Lilija Evansa izrādīsies tālīna Godrika Grifidora radiniece, kas Hariju automātiski padarīs par Grifidora mantinieku. Tas izpaudīsies īpašās spējās, par kurām rakstīju iepriekš. 9. Harijs Voldemortu caurdurs ar Grifidora zobenu. 15. Karā ordeņa pusē karos ordeņa biedri, Dumidora armija, ūdensļaudis, kentauri un milži. Voldemorta pusē cīnīsies nāvēži, atprātotāji un vilkaši. 1. Kāpēc lai rēta pazustu? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) 2.Parto Grifidora mantinieku ir pilnīgi crazy. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) 3.Kādēļ lai Harijs ķēpātu savas rokas ar Voldija asinīm? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) 4.Voldija pusē cīnās milži. Tas bija pateikts JP. Varbūt vienīgi Grūps būs labo pusē! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.06 ![]() |
1. Kāpēc lai rēta pazustu? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Tas saistīts ar jautājumu "Vai Harijā ir horkrusts", kas tiek apspriests šeit. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu redz, katram savas domas, taču manis pēc - šie ir tikai mani pieņēmumi. Par Liliju Evansu - būšu kļūdījies, taču pie pārējiem vienalga pieturos.
CITĀTS 1. Kāpēc lai rēta pazustu? Tāpēc, ka rēta ir kā dzīvs atgādinājums Harijam, ka Voldemorts ir dzīvs. Kad viņš būs miris, rēta sadzīs. CITĀTS 3.Kādēļ lai Harijs ķēpātu savas rokas ar Voldija asinīm? Tikai pieņēmums - beidzamā kaujā varētu izrādīties, ka zobens vienkārši ir pa rokai. Tas vienkārši būtu simbolisks trieciens Slīdeņa mantiniekam. CITĀTS Voldija pusē cīnās milži. Tas bija pateikts JP. Varbūt vienīgi Grūps būs labo pusē! Jā, taču es pieļauju, ka Grūps viņus varētu pārvilināt Ordeņa pusē. CITĀTS Vispār lielākā daļa minējumu likās kaut kur dzirdēti. Pilnīgi iespējams - cilvēku smadzenes darbojas līdzīgi visiem. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Nu jā, izlasīju tavas domas, bet man šķiet, ka mirs gan Voldemorts, gan Harijs... Protams, skolā viņi varētu arī neatgriezties, bet varbūt, ja tai draudēs briesmas, trijotne varētu to izdarīt. Man šķiet, ka Harijs tiešām varētu pievienoties ordenim un nolikt teleportācijas eksāmenu. Bet no Malfoja puses ir sagaidāms diezgan daudz, jo kā Dumidors teica, viņš nav slepkava. Ir pilnīgi iespējams, ka pašās beigās Drako nostāsies Harija pusē, bet kas to lai zina...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.04 Kur: Es esmu nekur, nekad un necikos... ![]() |
Ļoti interesantas teorijas. Daudzām patiesi gribētos piekrist, ļoti aizrauj doma, ka Malfoja māti varētu nogalināt un, ka izšīrošajā brīdī viņš pavērsīsies pret Strupu. Es tomēr uzskatu, ka Harijs, ja arī tas neizdosies, noteikti centīsies visiem spēkiem nogalināt Voldemortu. Un es domāju, ka viņš to arī izdarīs. Mans nelāgās aizdomas gan ir tādas, ka pats viņš varētu arī neizdzīvot beigās... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
Manu māti man izdevās pievērst, tāpat kā vecmāmiņu, potera ticībai, un viņa pameta ko tādu, ko pat Jo nevarētu izdomāt...viņasprāt Harjs tik tiešām cīnīsies ar voldiju, tikai pavisam neliela atkāpe - HP ir grāmata par bērna pārtapšanu pusaudzī un pusaudža pārtapšanu pieaugušā cilvēkā, kas notika Vinnijā Pūkā - zēns atvainojās lācim, par to faktu, ka viņš varētu pieaugt un aizmirst lāčus ar zāģu skaaidām, ko es ar to gribēju teikt - to, ka vienīgais veids, kā zuvarēt Voldiju būs harijam zaudēt burvju spējas, voldijs tās atguva līdz ar haija ienākšanu skolā, iespējams, ka padzenot "sevī to ļaunumu, ko nodara burvestības (petūnija) " patiesībā būs vienīgais veids kā cīnīties ar voldiju - viņus vieno viss - sākot no pareģojuma beidzot ar asinīm, iespējams, ka burvestību spēku viens smeļas no otra.
Un ja harītis pazaudēs burvju spējas tās pazaudēs arī voldijs, un līdz ar to viņam nāksies ieskatīties nāvei acīs, es neticu, ka muggles ir spējīgi sadalīt dvēseles, tāpēc iespējams, ka šīs cīņas laikā varētu notikt, kas patiesi dīvains, lai nu kā vārds "rēta"ir pašreizējais beigu vārds 7 grāmatā. UN Ārčijs vīzlijs iegūs vientiešu znotu:) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Un te būs mani komentāri taviem minējumiem, arturčik (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (Hmm, citēšana nenostrādāja, bet tas nekas)
1. Pēdējā gadā Harijs Cūkkārpā neatgriezīsies, bet meklēs rokā visus atlikušos horkrustus, tad stāsies pretī Voldemortam Jā, tas šķiet loģiski, tomēr, es sāku pieļaut iespēju, ka atgriešanās Cūkkārpā varētu būt svarīga, ja vien skolu beigās neaizslēgs. 2. Rons un Hermione piebiedrosies Harijam, un neapmeklēs skolu Aha, arīdzan tas ir ticami un loģiski. 3. Tā kā Jauktasiņu Prinča noslēgumā bija parādīts, ka Harijs ir par vāju, lai uzvarētu Strupu, nemaz nerunājot par Voldemortu, viņš izgudros pats savas burvestības, kurām neviens nebūs gatavs un kurām nebūs aizsardzības. Tas gan kaut kā neticās, lai gan viņš var atklāt jau agrāk izgudrotas burvestības. 4. Tiks nogalināta Narcisa, tādēļ Drako Malfojs pametīs nāvēžus. Pieļaujams, ka viņš izšķirīgajā brīdī varētu pagriezties pret Strupu. Hmmm, izklausās ļoti ticami. 5. Noslēdzoties grāmatai, Voldemorts tiks nogalināts, bet Harijs izdzīvos, bet rēta pazudīs. No tavas mutes Roulingas ausīs un prātā. lai gan rēta varētu nepazust, tomēr samērā fizisks ievainojums. 6. Beigās Harijs paliks kopā ar Džiniju, bet Rons ar Hermioni. Izklausās jauki un ceru, ka tā notiks. 7. Dzīvs izrādīsies Siriuss Bleks neviens tā arī nav redzējis viņa līķi, turklāt zinot tos brīnumus, kas iespējami Noslēpumu nodaļā Neticās, lai gan varētu notikt kaut kāda informācijas apmaiņa caur nelaimīgo arku. 8. Lilija Evansa izrādīsies tālīna Godrika Grifidora radiniece, kas Hariju automātiski padarīs par Grifidora mantinieku. Tas izpaudīsies īpašās spējās, par kurām rakstīju iepriekš. Lilija nē, bet Džeims Poters gan un, ja ņem vērā, ka Dumidors it kā esot Grifidora pēctecis... Hmmm, ja nu viņa brālis pēkšņi izrādās Harija vectēvs? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) 9. Harijs Voldemortu caurdurs ar Grifidora zobenu. Izklausās man šī doma jau ļoti jauka un izklausās ticama! 10. Grāmatas sākumā Harijs tiks uzņemts Fēniksa ordenī, jo būs jau pilngadīgs. Grāmatas beigās Harijs kļūs par auroru. Jā un jā, ja vien kas neatgadīsies, kas izjauc šos viņa karjeras plānus. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) 11. Nozīmīgu lomu grāmatā varētu spēlēt Noslēpumu nodaļa un neatklātie noslēpumi, kas ir pārdabiski. Harijs tur varētu smelties spēkus Voldemorta pievārēšanai, vai varbūt spējigs savaldīt to, kas slēpjas tajā kmbarī, kas sabojāja Siriusa dāvināto nazi. 12. Noteikti parādīsies Olivands un sniegs Harijam vērtīgas ziņas par Voldemortu un viņa zizli, kā to var apiet un tā vājās vietas. Interesants minējums, man patīk. 13. Harijam izdosies atklāt ciešāku saikni ar viņsauli jeb ko vairāk par izburvestībā redzēto. Nu izburvestībā redzētais bija tikai ēnas, tāpēc neticās, ka tā varētu būt, taču, ja viņš atkārtoti apciemo to arku BM... 14. Harijs izšķirošajā brīdī demonstrēs slēpprātību, kas būs uzvaras stūrakmens. Uh, izklausās, kā tipiska amerikāņu filma ar happy end, taču neleikas, ka tā būs, drīzāk jau Harijam piemītošais spēks būs tas stūrakmens (mīlestība, varbūt Voldemorts nespēs pārdzīvot to, ka Harijs viņu beigās nožēlo?) 15. Karā ordeņa pusē karos ordeņa biedri, Dumidora armija, ūdensļaudis, kentauri un milži. Voldemorta pusē cīnīsies nāvēži, atprātotāji un vilkaši. Tu vēl aizmirsi mājas elfus, kas varētu cīnīties ordeņa pusē. 16. Viens no Vīzlijiem ies bojā vai nu Persijs, vai arī kāds no dvīņu brāļiem. Spriežot pēc Roulingas slepkavnieciskajām kārēm, tā varētu būt... 17. Harijam būs jāizdara nepatīkama izvēle, kad viņam liks izvēlēties, kuram dzīvot Hermionei vai Ronam. Protams, ka beigās izdzīvos abi. Nez kāpēc man liekas, ka gadījumā, par Harija dzīvību viņa paņems citu, bet faniem mazliet pārdzīvojamāku upuri - Ronu, Hermioni, Kādu no dvīņiem, vai varbūt Hedvigu ((IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) ) Un te vēl viens minējums, kas man ienāca prātā vakar. Ko jūs sakāt par to, ka Fokss atgriežas pie Harija? Vakar izlasīju HP un NK, kur Dumidors minēja, ka tikai cilvēki, kas izrāda viņam (Dumidoram) bezgalīgu uzticību var izsaukt fēniksu, vai kaut kā tā. HP un JP beigās, Harijs Skrimžūram atkal apliecināja savu uzticību Dumidoram. Un man neliekas, ka direktora nāve varētu būt par šķērsli tam, lai Fokss izdomātu palīdzēt Harijam (piem., beigās sadziedēt smagākos ievainojumus ar savām asarām, vai saņemt Harijam domāto Avada Kedavra lāstu no Voldemorta, kas ļautu puisim izdzīvot un sakaut Tumšo lordu). Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 13.02.2006 18:47 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, es arī piekrītu, ka noslēdzošajā grāmatā pēdējā nodaļā vajadzētu notikt tiešām kaut kam šokējošam, lai atkārtos žoklis. Es pieļauju, ka Voldemortu tiešām visvairāk varētu satriekt tas, ka Harijs viņu žēlo - domāju, ka šo starpā noteikti būs vēl šādas tādas diskusijas, un gan jau Harijs mācēs iespraust kaut ko kodolīgu.
Par Siriusu Bleku - es jau arī tā īsti neticu, ka viņš varētu atgriezties, tomēr gribas cerēt. Katrā ziņā tas izskatās ticamāk par to, ka Dumidors būtu izdzīvojis (http://www.dumbledoreisnotdead.com). CITĀTS Lilija nē, bet Džeims Poters gan un, ja ņem vērā, ka Dumidors it kā esot Grifidora pēctecis... Hmmm, ja nu viņa brālis pēkšņi izrādās Harija vectēvs? Nu pareizi, Džeimss Poters gan varētu! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Domāju, ka Harijam nav obligāti jāmirst, lai filmai nebūtu jēgas uzņemt sīkvelus. Pilnīgi pietiek, ja aiziet bojā galvenais ļaundaris, bez kura turpmākas filmas vairs nav iedomājamas. Starp citu, man ļoti interesanta liekas tā ideja, ka Harijs pats esot hokrukss. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kaut gan, tādā gadījumā nāktos mirt arī viņam pašam, tāpēc ir grūti noticēt, ka tā tomēr būs. Tomēr lieliska ideja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Lūdzu, neveidojiet (vismaz vēl ne tik ātri) šādus kopsavilkumus vai/un minējumu spēles! Apspriedīsim katru jautājumu atsevišķā pavedienā, citādi sanāks bardaks.
Pavediens slēgts. Jānis |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 05:05 |