![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
The Daily Record ziņo, ka septiņpadsmit gadus vecā Sūzija Šinere (Susie Shinner) no Notingemas tikusi apstiprināta Lilijas Evansas lomai piektajā Harija Potera filmā Harijs Poters un Fēniksa Ordenis.
Rakstā ziņots arī par to, ka Robijs Džarviss (Robbie Jarvis), kas tēlos Džeimsu Poteru jaunībā, ir deviņpadzmit gadus vecs. Pagaidām nav pieejama sīkāka informācija vai bildes ar Sūziju, tādēļ, līdz šo ziņu apstiprinās Warner Bros., uztveriet tās par baumām. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Man pat liekās, ka tai Lilijas atveidotājai nav vispār zaļas acis. Man vispār nepatīk sie aktieri. 5. grāmatā bija rakstīts, ka dDžeims ar Hariju bij ļoti līdzīgi un vienādā vecumā, bet kāpēc tad viņš nevar arī tēlot Džeimsu. Es to nesaprotu. Un es piekrītu ko tu tur uzrakstīji. Man vipspār nepatīk Lilija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Lilijas atveidotāja nekur neder. Ikdienišķa, prasta un tipiska meitene, kuras atrašanos Lilijas lomā uztveru kā apvainojumu skatītājam. Ne zaļas acis, ne kupli rudi mati, ne pievilcīgs izskats. Prasta, kas prasta. Nepatīk.
Džeimss arī pēc kaut kāda pāļa no grāvja un jampampiņa izskatās. FUI. Man nepatīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Tad jau labāk būtu iebāzuši to pašu Redklifu, kurš izskatās, pēc traka vēja suņa. Vispār aktierus varēja labākus atrast. Kauns. Kauns, tiem, kas veica kastingu. Nekur neder. Fui. Pilnīgi negribas iet filmas skatīties. Tas jau vairs pat nav rēcīgi par to, ka ir truli, tas jau ir pārāk truli. Fui. Un vēl, pirmajā filmā Poteram iebāza brūnas acis - tie truliķi aizmirsa pat acu krāsu. Fui. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 19:16 |