![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.06 Kur: Visnotaļ nenoteikta. ![]() |
Kuru no šiem tu pelietotu pret vis nīstāko cilvēku pasaulē????
Ja nav slinkums uzrakstiet kam jūs to prieku novēlētu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.02.05 Kur: te. ![]() |
valdum - tas ir visriebiigaakai, jo var likt dariit VISAS lietas. VISAS.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 ![]() |
Pfff, no šiem es varbūt brīža uzplūdos spētu izmantot mokum... Bet tas i tā kā biki par ļaunu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Nē, nu es spēju būt ļauns, bet vai tik ļauns? Es zinu - izmantotu citu drausmīgu lāstu - cirtasum! Baaaigi nelāgs, bet varētu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Valdum būtu lielisks,bet to var nokratīt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Mokum ir pārāk briesmīgs.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Bet avada kedevra būtu tieši laikā,bez sāpēm un ātri! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
laikam jau imperio jeb valdum. Pazemot būtu jauki!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
man shkiet ka Vladum - jo valdiit par cilveeku kaut vienu reizi dziive katram veeleejaas...un ar sho laastu tas ir iespeejams - es to izmantotu taa pataas nu ne ljaunos noluukos...:] paareeji ir paaraak cietsirdiigi - viens nonaave, otrs moka - to nenoveelu nevienam...:]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.05 ![]() |
Droši vien jau ka Valdum, jo Mokum ir pārāk nežēlīgs un nogalināt es nevienu cilvēku nespētu pat to idiotu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 ![]() |
Es neizvēlētos nevienu, jo lāsti taču neko neatrisina un es tāpat nemācētu tos uzburt... bet es paņēmu valdum lāstu. Tāpat liktu savam upurim apzināties, ka viņš nav bijis sevišķi labs pret citiem cilvēkiem un tad mierīgi palaistu vaļā bez vardarbības. Kāpēc vairot skumjas? Lai vairojas prieks! (Kārlis Skalbe)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 Kur: Kaut kur zen ūdens. XD (Zivtiņu spēles) ![]() |
Valdum.
Ar to var izdarīt visu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: ....kautkur...tepat vien.... ![]() |
man jau liekas ka vienoziigi Valdum (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.05 Kur: liepāja ![]() |
protams ka Avada Kedavra !:D
manuprat tas butu gana efektigi lai no kada atbrivotos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
Valdum!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
CITĀTS(nitro @ 31.01.2006 20:42) [snapback]550853[/snapback] Protams ka Avada, beigta lieta un viss... To My Russian teacher... AVADA KEDAVRA (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) rēcu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) es laikam izmantotu tikai valdum.....bet nu avadu un mokum varētu izmantot cietumos pret k-kādiem slepkavām, lai gan avada būtu pārāk ātri un bez sāpēm.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
Nu es izvēlētos Valdum lāstu, jo varētu savu upuri brīdi pakalpināt un tad likt izdarī pašnāvību. Ļauni, vai ne? Bet īstenībā es neuzliktu nevienu no lāstiem. Vienkārši neesmu tik ļauna.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Kādreiz - Mokum. Tomēr ka'dreiz girbas dažus labus pārmācīt. Taču reālajā dzīvē - nekad un ne pret vienu to nepielietotu, jo neviens nav pelnījis tādas sāpes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.05 Kur: maaja ![]() |
nu es nezinu, vai vsp izmantotu shaadus laastus - bet valdum ir vislabaakiais! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.05 ![]() |
Oho!Mokum....Pret ko īsti nezinu..Un noteikti arī Valdum (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Valdum.
Jo tas valda pār cilvēku un var ar viņu darīt ko vēlas, pēc savām iegribām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Es vispirms palaistu Valdum, lai to pretīgo skuķeni pazemotu citu priekšā, tad liktu viņai mocīties ar Mokum, un kad man apniktu es vienkārši iesauktos Avada Kedavra un lieta beigta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.06 Kur: Jūrmala, Kauguri ![]() |
Avada Kedavra - ātri, viegli, bez sāpēm!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 00:46 |