![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.06 Kur: Visnotaļ nenoteikta. ![]() |
Kuru no šiem tu pelietotu pret vis nīstāko cilvēku pasaulē????
Ja nav slinkums uzrakstiet kam jūs to prieku novēlētu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Ja es būtu ļauna un vienu no lāstiem gribētu izmantot, tas noteikti būtu valdum. Liktu nabaga cilvēcēnam publiski paciest, bet vēlāk, ja man šis cilvēcēns apriebtos, liktu viņam nolekt no kraujas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.07 Kur: Tālumā ![]() |
Imperio [v..]! neapšaubāmi... {ja visp' pielietotu}
Tas šķiet [ir] vis*ļaunākais Un nenoliedzami vispievilcīgākais...jo kurš gan mūžā negribētu valdīt pār kādu citu, kaut vai tikai līdz otra nāvei... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Es nepielietotu nevienu no šiem lāstiem, tomēt nobalsovu par mokum lāstu. Es cilvēku kurš man dara pāri nevarētu nogalināt, bet sāpes ir vislabākais sods. Pavēlēt darīt to ko vēlies vājākais sods tādā gadījumā, ja nepielieto ļauniem nolūkiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
nevaru izšķirties mokum vai valdum.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 Kur: Rīga ![]() |
valdum.
jo tad var likt nogalināt un citas šuasmīgas lietas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
mhm...es veeleetos pameegjinaat valdum...butu interesanti noskatiities... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Es jau uzskatu ka lasti vispar nav labi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Valdum jeb Imperius.
noderīgs lāsts, jo ar tā palīdzību var darīt ko grib, var iegūt viso ko vēlies, un nedarīt nako garlaicīgu.... tas samaitā.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
Avada kedavra tas tik ir lāsts
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
valdum vai pavelus... kā ir pareizāk?
bet jūs jau sapratāt... ir kāds cilvēks kuru es vēlētos tā pārmācīt, bet es neteikšu vārdu... ja nu kas! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
Ja tā godīgi, tad neizmantotu nevienu no šīm pret savu ienaidnieku, jo neesmu atriebīga, bet ja tā sagadītos, ka viņš/-a man būtu nodarījis ko patiešām nejauku, domāju, ka izmantotu Mokum, lai kā arī uzskatu, ka drīzāk noklusētu savas dusmas uz viņu un vnk dotos tālāk neatskatīdamās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Ja es būtu ļauna, tad es izmantotu valdum lāstu. Ar tā palīdzību tu vari kontrolēt citus cilvēkus, lai tie tavā labā izdara visus ''asiņainos'' darbus.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Riktīgs jautājums, lai jebkurš varētu izpaust savas agresijas vēlmes!
Es neizvēlējos nevienu no piedāvātajiem lāstiem! Ja nu būtu jāaizsargājas, sāktu ar ko vienkāršāku - Tukšrokdžimpiņ, piemēram! Taču, ja pretinieka mērķis būtu mani neitralizēt - pamēģinātu iesākumā Mokum - lai pamokās un padomā, vai grib turpināt uzbrukt. Taču, ja man mana dzīvība būtu svarīgāka par pretinieku, liktu lietā Avada Kedavra! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Valdum, jeb Imperio.
Ja gribi, liec nogalināties, un neviens neuzzinās, kas bija par cēloni, atšķirībā no Avada Kedavra. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
ES balsoju par MOKUM (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.11.07 ![]() |
Noteikti Mokum. Man patiktu mazliet pamocīt tos, kuri būs to pelnījuši.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
rādās ka daudzi nemaz neaptver ka tur nav ko ilgi domāt jo valdum ietver sevī visus pārējos
lai gan protams var būt brīži kad gribas konkrēti tikai pamcīt vai tikai.. nogalināt, valdum tomēr viennozīmīgi ir vissaprātīgākā izvēle. pat pašsaprotama lol (un nē es patiesībā esmu pavisam maigs radījums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Būtībā neviens lāsts nav īsti pieņemams, jo tie visi ir vienvirziena biļete uz Azkabanu, bet ja nu tomēr jāizvēlas, tad laikam vismazākais ļaunums būtu no valdum, jo nogalināt nebūtu manos spēkos un necišu skatīties, kā citi mocās
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Es noteikti lietotu mokum lāstu. Pēc manām domām vislabākais variants un atriebība. Nāve ir ātra. Kas gan ir tā pret sāpēm, kas var ilgt kaut vai mūžību? Un valdum ir tāds... nu nezinu... paprasts lāsts, bet vismazākļaunais. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Žēl, ka nav varianta - neizmantotu nevienu lāstu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 00:48 |