![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Neatkarīgo no tā, vai ticat, vai neticat dažādu mītisku vai maģisku būtņu eksistencei, kuru no tām jūs biedē visvairāk, ar kuru jums nekādā gadījumā negribētos sastapties?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.11.07 Kur: sapņos... ![]() |
Noteikti zombiji.Ar tiem pārējiem vēl kaut ko var sarunāt vai arī aizbēgt un tie jūs aizmirsīs vai arī viņi man patīk(pūķi piemēram).Bet zombiji...nu tas ir šaušalīgi.Bez savas domāšanas.Neietekmējami.Neapstādināmi.Gadās tiem noticēt garās naktīs kad nenāk miegs, bet tā dzīvoju mierā neticot un nedomājot.
Šo rakstu rediģēja Ievucite_2007: 09.12.2007 17:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
pusei no minētā neticu. pat viarāk kā pusei. biedējošākie no šiem, šķiet, ir spoki un ļaunie gari, bet nu.... viarāk mani tomēr biedē slepkavas, izvarotāji. vismaz 100% zinu, ka tādi eksistē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
slikti ārsti. tiešā nozīmē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Man laikam buutu bail no visiem, bet spoki man rada nelaagu sajuutu duushaa, tas laikam taapeec ka vinjus nevar redzeet, bet gan just... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
no šīm mistiskajām būtnēm visvairāk man bail būtu no zombijiem, bet mani vairā biedē tas, kas 100% pastāv - slepkavas, spihiski nelīdzsvarota cilvēka. kaut kā kas patiesi varētu man kaitēt.
Demigod. par tiem ārstiem pilnīgā piekrītu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Universālais kedmāsters ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: skype ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
uzmācīgi kurmji un tanels pidars(sun)
[vāvere zina, kāpēc] Šo rakstu rediģēja The Shine: 10.12.2007 01:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.12.07 ![]() |
Nu man, personīgi, vairāk ir bail no dzīvajiem cilvēkiem, nekā no šeit minētajiem mošķīšiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Mēs jau nemaz nezinam, kas ir mums apkārtējie cilvēki. Varbūt kādu dienu man ir pagājis garām kāds maniaks-slepkava, vai izvarotājs, vai vēl nezin kas.. Ar cilvēkiem nekad neko nevar zināt, tā pat kā ar bitēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Neticiet, taču man jau no agras bērnības ir dziļa fobija pret citplanētiešiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Laikam nepareizi noformulēju jautajumu.
Mani interisē kādas maģiskas būtnes šķiet visvairāk biedējošākas. Mani biedē rēgi. Kaut arī to eksistencei vispārīgi neticu, tomēr psihaloģiski izjūtu bailes. Tas arī mani interisē uzzināt, kuri radījumi biedē vairāk, pat ja tiem netic. Tā nu sanāk, ka slepkavas un slikti ārsti pieskaitāmi pie mītiskām būtnēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ° Žēl, ka aizmirsu par citplanētiešiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Ja kuram kas liekas stulbi, tad neviens atbildēt nespiež. Šo rakstu rediģēja Elony: 10.12.2007 15:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.07.07 ![]() |
no spokiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) baismiga lieta,,daudz stastu ir dzrirdets,,,protams,nezinu vai tam ticu,bet butu bail ja tadi butu isteniba... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Tā nu sanāk, ka slepkavas un slikti ārsti pieskaitāmi pie mītiskām būtnēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ° tā gan. nu, es iedomājos psihiski nojūgušos ārstus. tādu, domājams, nav diezko daudz, lai arī tās nav mītiskas būtnes. nez, neviena no nosauktajām lietām nešķita atbilstoša - tas viss redzams šausmu filmās, un man bail nav. vairāk biedē tas, kas reālāks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
No Cilvēkiem.
Šo rakstu rediģēja Bell@: 12.12.2007 11:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
neviena no iepriekšminētajām būtnēm.. esmu laikam pārskatījusies visādas filmas ar šamējiem, ka man ne silts, ne auksts..
es baidos no pavisam niecīģām, mazām radībām - Zirnekļiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Atzīmēju pirmo, kas iešāvās prātā. To, no kā es baidījos bērnībā. ''Bubulis, briesmonis no pagultes/skapja'' mans bija no neapgaismota, pamesta lauku mājas gaiteņa. No viņa es baidos/baidījos. Viņš dzīvoja tumsā un atgādināja kaut ko līdzīgu vilkam un izkropļotam cilvēkam. Ja tā padomā, man vēl joprojām bail no šī briesmoņa. Bet pašlaik nav aktuāla tēma man, esmu pārāk pārņemta ar realitāti. Vēl varētu laikam atķeksēt zobijus. Tos no 28 dienas (nedēļas) vēlāk. Brr... Bet tā kā neticu, ka tāda kataklizma varētu piemeklēt zemi, tad par to īpaši nedomāju. Nedomāju arī ne par kādiem maniakiem un trakajiem. Vismazāk man bail ir no tieši šīm reālajām personām, kuras var ievainot, pagrūzt, iesist viņiem. Arī tas, ka man kaut ko nodarītu... laikam, esmu pazaudējusi bailes. Patiesi nezinu. Bet uzskatu, ka no parastajiem maniakiem nav ko tur... aij. Tss. Nav ko vienai staigāt pa tumšām ielām un stopēt mašīnas. Tas lielākoties ir izraisītājs visiem tiem negadījumiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
es neesmu satikusies ne ar vienu no tiem (kā par pārsteigumu!) un tiešām nezinu, no kura es varētu bīties vairāk. no tā, ko var redzēt filmās, nevar gūt īsto iespaidu, lai varētu nobīties... nobalsoju par citu varinatu, jo tiešām nezinu, kurš no tiem būtu man vissbaisākais... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) :
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.01.08 ![]() |
Zombiji, nemirušie, tie, kas ēd dzīvo miesu, visnotaļ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
Sātans, dēmoni, ļaunie gari, Zombiji, nemirušie, tie, kas ēd dzīvo miesu, vilkači...Tā, kā viņi aprakstīti dažās grāmatās, tīri nejauki, kas vel būtu maigi teikts...nepatīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
[size=4]No Cilvēkiem. Piekrītu...Tiešām reizēm cilvēki var būt ļaunāki par visiemm monstriem .... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
Šo rakstu rediģēja Pipardilliite: 04.02.2008 15:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
no minētajiem es ticu tikai sātanam, dēmoniem un ļauniem gariem, bet nebaidos no viņiem, jo Dievs ir stiprāks.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 14:49 |