![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Belerianda ![]() |
Sava zinja tas ta arii notika...[gandriz notika]... Isildura koks nokalta pavisam, vinja dzimta gandriiz tika izniideeta.. un citadele sagrauta... hmm...koks gan bija nokaltis jau sazin cik gadu un man līdz šim likās, ka Minastirītu nesagrāva līdz galam, tik, tā teikt, papostīja. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.10.05 Kur: cēsis ![]() |
tadeelj jau es raxtiiju .. ka gandriiz piepildiijas... citadeli pilniiba nenopostiija tikai padrupinaaja.... un apr ko ku es jau teicu ka tas nokalta pavisam... tatad pa galam... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.05 ![]() |
Runājot par Isildura koku,filmā pēc uzvaras man šķiet tam uzziedēja zieds,bet grāmat;a tika atrasta koka sēkle,vecais koks "izdabūts" no zemes,un sēkla iedēstīta tā vietā,tāka ar isildura koku nav tik traki!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.10.05 Kur: cēsis ![]() |
Isildurs atveda vairākas sēklas, un iesēja tās vairākās vietās, taču nevar zināt kad sēkla izdīgs.... Gendalfs parādija Aragornam kur ir nesen izdīdzis kociņš.. un viņi to pārstādija....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Belerianda ![]() |
Cik atceros, Gondoras valdniekiem tā bija tradīcija katru reizi, kad Kokam izdīga auglis (un tas, pēc cilvēku laika mēriem skatoties, bija ļoti reti), iestādīt to, lai nepazustu pēctecība, jo bija tas pareģojums laikam, ka, ja nokaltīs Baltais koks, arī Valdnieku (Elendila dzimtas) asinis iznīks. Tāpēc arī Aragornam mazā koka atrašana bija tik svarīga.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 12:05 |