![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Sakarā šīs aptaujas novecošanu, tiek taisīta jauna aptauja, kurā ir arī jaunā filma ierakstīta (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Tātad, kura filma vislabāk patika? Manuprāt, man laikam tomēr vislabāk patika kāda no pirmām trim filmām. Laikam jau AG vai NK. Nenoliegšu, ka UB bija laba filma, bet tomēr man kaut kā nepatika. Tāpēc arī nobalsoju par pēdējo variantu, t.i. Cits skow |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
man vislabāk patika pēdējā,
balle, pūķi, specefekti, - interesantāk, vairāk izklaides mazāk domājot par iespējamajiem zemtekstiem |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
uguns biķeris, jo tur varēja redzēt Voldemortu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
Trešā, t.i. Azkabanas gūsteknis. Glīši specefekti un samērā precīzi[cik nu precīzi var divās unkautcik stundās iebāzt].
Ceturtā bija pārāk apgraizīta, pirmā un otrā arī nepatika. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 ![]() |
Man vislabāk patika 4. filma..Tā bija tāda drūmāka un interesantāka..Arī jaunie aktieri savu uzdevumu veica daudz labāk, nebija vairs tādi samāksloti, kā 1. filmā...kaut arī pirmajām 3 filmām nav ne vainas..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Riga ![]() |
Man vislabak patika 5 filma! Tad 3 un tikai tad 4! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
Visas tomer ir labas! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.06.07 ![]() |
labas ir visas, bet vislabaakaa HP UN feenixa ordenis
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
hmm
3 un 5 filma. abas šīs filmas bija padrūmas, taču ar stilu. vispārējais noskaņojums atgādināja filmu "Plankets&Makleins" nezinu kāpēc, bet tā bija. 1,2 bija bērnišķīgas, bet skatīties var. 4? nebija knifiņa. man arī 4 grāmatas sižets tā ne pārāk patika. tādēļ arī filmas sižets nebija aizraujošs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Godīgi man joprojām patīk pirmā filma. pat ņemot vērā Ordeni. Nez kādēļ tā man joprojām liekas vissakarīgākā. Un pasām tādāļ ir skumji. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
1. vieta: HP un Uguns biķeris
2. vieta: HP un Azkabanas gūsteknis 3. vieta: HP un Noslēpumu kambaris 4. vieta: HP un Fēniksa ordenis (zaudēts harijpotersisms) 5. vieta: HP un Filozofu akmens (diemžēl visa vaina tajā, ka skatīts par daudz) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
1. HP un Fēniksa ordenis
2. HP un Azkabanas gūsteknis 3. HP un Uguns biķeris 4. HP un filozofu akmens / HP un Noslēpumu kambaris. Ceru ka 6tā filma ieņems pirmo vietu un visu pabīdīs uz leju! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
Idalgo
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
nezināju ka idalgo ir par poteru... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) bet nebūtu slikti.
man mīļākā ir azkabana gūsteknis, bet nedaudz jau atskatīta. man patika tas stils, kā režisors uzņēma to. pirmās divas šķiet stīvas no aktieru puses, jo galvenie sīči vēl bija tādi pavāji aktieri... ne īpaši pēdējās divas, jo pārāk daudz atšķīrās no grāmatas un pa daudz tīņu prolēmas ar potera ciešanu 1. HP AG 2. HP FO 3. HP UB 4. HP FA 5. HP NK |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Mana mīļākā arī ir Azkabānas gūsteknis. Fēniksa ordenis bija slikta filma, jo nebija Kalambols, kurš grāmatā bija! Tieši tas mainīja gandrīz visu filmu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 ![]() |
Manuprāt labākā bija AG par ko arii nobalsoju
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Nobalsoju par pēdējo variantu, jo vislabāk no visām filmām man patīk pirmā - tāda gara, nesaraustīta, jauka, mīļa u.t.t. Nu, labi varbūt arī mazliet stīva.
Un tad man patīk Azkabana gusteknis, jo burvju pasaule sāk izskatīties jau pēc burvju pasaules, tiesa gan daža laba no jaunākajām filmām man ir šķitusi vairāk kā bildīšu atrādīšana faniem. Nepatīk, ka viņi tik daudz ir sākuši staigāt vientiešu drēbēs. Ar mantijām bija tīkamāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.08 Kur: Uz kresla ^^ ![]() |
Man ari patik visas daljas. Bet es nobalsoju par uguns bikkeri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.09 ![]() |
Man patiešām patika visas daļas. Bet no visām it īpaši izcēlās pēdējās.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 02:50 |