![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Kas domā, ka varētu būt šāds variants, var apmeklēt šo saiti - http://talk.portkey.org/index.php?showforum=12
Atsevišķas tēmas - fanart un fanfiction - tikai tiem, kuriem jau pāri 18 ! Patiešām - jaunākiem tas tikai sajauks galvu! Tātad šajā pavedienā ir par pārīšiem, kas vispār ir/varētu būt iekš Harija Potera grāmatām. Ja jums ir kādas versijas - tad lūdzu uz priekšu, tikai neiesūtiet kaut kādas apšaubāmas versijas. Līdzīgie pavedieni: Kura būs Harija īstā? Kurš labāk patīk Hermionei? Harijs un Čo uz mūžu Strups un Lillija skow Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 14.07.2005 21:45 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 ![]() |
CITĀTS - Džinnij, paklausies, - viņš ļoti klusu ierunājās; visapkārt balsu čala kļuva arvien skaļāka un cilvēki sāka celties kājās, - tā nevar turpināties. Mums jāpārtrauc tikties. Mēs nevaram būt kopā. Viņa ar dīvaini greizu smaidu sacīja: - Kaut kāda stulba, cildena iemesla dēļ, vai ne? - Tas bija... kā gabaliņš no kāda cita cilvēka dzīves, šīs dažas pēdējās nedēļas kopā ar tevi, - Harija teica. - Bet es nevaru... Mēs nevaram... Ir šis tas, kas man tagad jāpaveic vienam. Viņa neraudāja, tikai raudzījās pretī. - Voldemorts izmanto cilvēkus, kuri ir tuvi viņa ienaidniekiem. Reiz viņš jau tevi izmantoja kā ēsmu, un tikai tāpēc, ka tu biji mana labākā drauga māsa. Padomā, cik lielas briesmas tev draudēs, ja mēs turpināsim draudzēties! Viņš zinās, viņš izdibinās. Viņš mēģinās tikt man klāt caur tevi. - Un ja nu man vienalga? - Džinnija dedzīgi jautāja. - Man gan ne, - Harijs atbildēja. - Kā tev liekas - kā es justos, ja šīs būtu tavas bēres... un es būtu vainīgs... Viņa novērsās un sāka raudzīties pāri ezeram. Emocionālākā vieta šajā grāmatā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Bet Harijam taisnība... Manuprāt viņš vispār ne ar vienu vairs nevar satikties... Mazliet žēl viņu, skaists pārītis... CITĀTS - Tu jau biji pārāk aizņemts ar burvju pasaules glābšanu, - Džinnija iebilda, pa pusei smiedamās. - Nu ko... Nevar teikt, ka es justos pārsteigta. Es zināju, ka agri vai vēlu ar to viss beigsies. Es zināju, ka tu nejutīsies laimīgs, ja nemedīsi Voldemortu. Varbūt tieši tāpēc tu man tik ļoti patīc. Skumji.... Bet tikko, pārrakstot šo citātu, es pamanīju, ka Džinnija Voldiju NOSAUC vĀrdĀ!!! Es zināju, ka Harijs un Dumijs Voldiju sauc vārdā, bet Džinnija... Cik es atceros, arī viņa baidījās šo vārdu izrunāt skaļi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) P.S. Es Hermione + Rons neuzskatu par neiespējamu... Manuprāt tas ir pat ļoti ticami... Šo rakstu rediģēja alienz: 08.04.2006 18:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
es arii uzskatu ka Rons+Hermione ir ljooti iespeejams.....bet runajot par Hariju+Džinija, ja Harijs izdziivos peec izshkjiroshaas ciinjas ar Voldinju, tad vinji taapataasz atkal buus kopaa!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
CITĀTS(lightness_flame @ 02.05.2006 23:02) [snapback]623484[/snapback] bet runajot par Hariju+Džinija, ja Harijs izdziivos peec izshkjiroshaas ciinjas ar Voldinju, tad vinji taapataasz atkal buus kopaa!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) Nez, nez. Traģiski būtu, ja viņi nebūtu beigās pāris, (tjip kāds no viņiem mirst). Tā pat varētu būt, tas tādu efektu grāmatai dotu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) bet nez vai Roulinga tā darīs. Bērnu grāmata, zinies, utt. Šo rakstu rediģēja AtlanticVelvet: 09.07.2006 23:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.06 Kur: Meklē pusgarās zeķes zem krēsla. ![]() |
ES atbalsu visus
rons un Hermione. gudra meitene neipaši apķerigam puisim noderētu un puisim kas dzimis burvju ģimenē bet meitene ne. Harijs un džinnija viennozīmīgi ja vina ir jautra ka Fredz un Džordžs, jo piektas dalas beigās teica man vajag kādu jautraku par Čo |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.06 ![]() |
Nezināmu iemeslu dēļ man gan neliekas, ka Harijs+Džinnija būtu tas labākais pāris. Man gan vairāk liekās, ka viņš dabūs citu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Tikko sapratu ideālo pāru salikumu:
*Harry/Ginny/Luna - pamatīgā pālī *Ron/Hermione - arī pālī *Lupin/Tonks - un tad vilkatis viņu nogalinās! *Bil/Fleur Delacour - šoreiz bez perversijām. *Snape/Lily/James - labais. *Joung Lupin/Sirius - slash, bet man vienalga. *McGonagall/Dumbledore - labais. *Draco/Ginny - man patīk krāsas. *Crabe/Goil - NC-21! Viss, vairāk nevarēju izdomāt. Lūk, par ko man patiktos lasīt... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 ![]() |
Es domāju, ka kopā jāsaiet ir Hermionei un Harijam...es protams spriežu ne jau tikai par grāmatu, bet arī par aktieriem! Emma Watsone ar Danielu Redklifu - būtu lielisks pārītis viens pie otra sāniem!!! Viņi būtu vienreizējs pārītis...
Un tas, ka viņi grāmatā ir tikai draugi jau nenozīmē, ka īstajā dzīvē viņi nevarētu būt pāris. Aktrise ir vienkārši forša! Par Danielu ( Hariju ) es teiktu tieši to pašu. Es pagaidām lasu Uguns biķeri! Esmu jau pie trīsdesmitās nodaļas...un nākamajās grāmatās es ceru sagaidīt jaunu pārīti...un tas attiecas ne tikai uz Hermioni ( Emmu Watsoni ) un Hariju ( Danielu Redklifu )!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.06 ![]() |
Vadoties pēc Jauktasiņu prinča, Harijs ir kopā ar Džinniju
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Khemm.....
Mana samaitaita fantazija vesta par miilas trijsturi..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Harijs + Džinnija
Krums + Hermione Rons + Pumpermiķelis Nevils + Luna Drako + Pansija Freds + Džordžs Persijs + Darbs Bils + Flēra Vilksons + Tonksa Mahorks + Figas kdze Dumidors + Maksūra Voldemorts + Bellatrise Legolass + Narcissa Sedriks + Čo Siriuss + Švītknābis Strups + Lillija |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
vienmēr ir teikts ka pretpoli pievekas, tāpēc es uzkatu ka rons būs ar hermī, bet harijs ar džinniju!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
sesto grāmatu esat lasījuši? noteikti ka esat...! harijs+džinnija, un man šķiet ka rons+hermione... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
rons+hermione, harijs+dzinnija
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.07.07 Kur: Nav Atrodama. ![]() |
Man tīk Drako+Džinnija, kgan Arī Harijam ar Džinniju labi saskanētu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Rona Greizsirdība pret Hermioni ir vienkārši apbrīnojama, bet viņi šā vai tā būs labi draugi ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Ja ir runa par fanfikiem, tad tur var būt visādi brīnumi.
Ja ir runa par reālo HP, tad septītā grāmata visu salika pa plauktiņiem, un vairāk jautājumiem nevajadzētu būt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.08 ![]() |
Nesalika gan pa plauktiņiem. Varbūt Harijam ap četrdesmit uznāks pusmūža krīze, viņš pametīs Džiniju kādas divdesmitgadīgas meitenes dēļ, Džinija pārskaitīsies un novāks viņu, un pēc tam visu atlikušo mūžu sēdēs Azkabanā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
No sākuma domāju, ka Harijs ar Hermioni saies kopā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) , bet tad parādijāš Džinnija un visu izjauca. Man tomēr patiktu, ka Harijs ar Hermioni būtu kopā, bet ar Džinniju arī labi. Bija arī Rons. Nu jā, Rons ar Hermioni viennozīmīgi ir labs pāris. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Domu lidojumā ![]() |
un kā būtu ar hariju un lunu? ja būtu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Man patiktu, ja Hermione būtu kopā ar Drako...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.09 Kur: Uz ledus ar grāmatu kreisajā rokā ![]() |
Ieejiet www.jkrowling.com netraucēt! istabā un atveriet durvis, tur rakstīts viss (tiem, kas var salasīt visu)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 23:44 |