![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.05 ![]() |
Vai jums jau sen nav veeleejees zinaat citu cilveeku domas par tevi? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Nu tas sheit jums taada iespeeja ir! Speelee piedalaas tei - kam ir avatari, niki un lejas uzraksti! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja jums nava avatara tas nekas, bet ja nav paareejo - tad nu gan juus nevarat piedaliities... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Nu taa... Jums par katru peedeejo ir jaadara taa: jaanoveertee to 10 baljlju sisteemaa... Piem., peedeeja (itkaa, tas ir piemeers) ir Mileedija Vintere un man ir ujaaraxta taa: Avatars - 10 balles Nix - 10 balles Lejasuzraxts(vai kaa arii juus to sauwcat) - 9 balles -- un taa jums ir jaaveertee par katru peedeejo.. naakamais veerte par mani! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
N 8
A 9 P 6 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
n - 7
a - 5 p - 8 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.08.06 Kur: .starp debesīm un zemi. ![]() |
N - tīri tā neko 8
A - man ar' tāds kompī saglabāts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) 9 P - dziļdomīgs.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) 9 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 ![]() |
N - 9
A - 8 P - 7 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
N 6
A 7 P 10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
N - 6; saistās ar kaut kādām ziepenēm ;D
A - 5; slikta kvalitāte P - 5; kvalitāte fui un neizskatās diez ko bet viena balle plusā par to citvalodas citātu. ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
n - 9
a - 9 p - 8 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
N-7
A-8 P-6 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
N - 5 (nu nepatīk man)
A - 8 P - 6 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
N-7
A-6 P-8 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
n-6
a-6 p-7 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
n-8
a-10 p-8 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
N - 8
A - pagaidām tev nemaz nav avatara... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) P - gribētu zināt, ko tas nozīmē... Tur laikam bija jābūt arī bildei?... 7 Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 29.11.2006 18:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
a - 5
n - 5 p - 5 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
n - 7
a - 9 p - 9 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
a-7 smuka jau tā bilde, tikai pagalam dīvaini nogriesta, tas dīvainais griezums arī bojā visu skatu
n-8 man patīk, forši izrunāt p-5 drošvien jau kas skaists tur ir bijis, bet no tā kas ir palicis, saprast nevar pilnīgi neko, kaut kā nekā, uzraksts jauks, bet diemžēl man nesaprotams. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
n - 7
a - 7 p - 9 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
niks- 7
avatars- 8 (patiik ^^) paraksts- 7(var redzēt, ka apakšā kāda dziļa doma, bet.. nav man tuva valoda.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 ![]() |
n - 7
a - 8 p - 9 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
n-7 salvei cenšos tikt gudra, kaut kā ar alveju asoaciējas, bet tā tik mans slimais domu gājiens
a- 8 jūtas apstulbināta un vēlas uzzināt ko nozīmē hieroglifs, kaut kā tāds atmiņā nenāk, bet atmiņa jau arī nav nekāda labā p-8 izskatās jau piemīlīgi, bet tā kā būtu neveiksmīgi fotoshopā asumu zaudējis, mazliet graudains arīdzan, bet varbūt man brilles netīras, bet teikums apakšā gan ir labs, gluži vai uz sienas rakstāms. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 12:59 |