![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Nošpikoju šo no cita foruma, kurā tas bija nošpikots no citurienes un citurienē arī tas bija nošpikots no citurienes... izskatījās intresanti. Tātad pavisam vienkārši - iebakstiet ar kursoru tajā vietā, kur jāraksta atbilde un nospiediet Ctrl+V un iepostojiet to kas parādās
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
afrika.draugiem.lv/profile/0741938
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.12.09 ![]() |
Helmut Lotti We wish you a merry christmas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.09 Kur: Kaut kur starp sapņiem un realitāti. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
- Mamm, mamm, es brālīti gribu! - Nu nezinu, parunā ar viņu pats...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
Grifidors 5
Slīdenis 13 Kraukļanags 0 Elšpūtis 7 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
SCHIZOPHRENIA
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Vienam prezervatīva iesaiņojumam ir sūce,un nu mana mācību apliecība ir klātas ar lubrikantu x] Tā ir zīme,ka tiesību likšana ies kā smērēts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.05.06 Kur: Kamelotā. Biedrs 2009 ![]() |
Mani uztvert var tajos viļņos,
Kur pelēkie kraukļi kliedz, Par to, ka nav izdevies piedzimt Par tādiem putniem, kas dzied. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
[7:49:14 PM] Leo fon Sārtausītis: (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
[7:50:34 PM] Leo fon Sārtausītis: es taa shodien staaveeju rindaa RIMI un tur bija izlikti tie komplekti - zhurnaals + DVD = 1,99 Ls. un uz Kas Jaunjs veel virsuu uzliime par loteriju... tas bija liktenis! nevareeju nenopirkt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es esmu:
Es meklēju: Kā pavadoni sekojošam pasākumam: Atrašanas metode IC: Piebildes: |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.02.10 Kur: http://dejotprieks.lv ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.10 Kur: kaut kur debesīs zilajās ![]() |
Šodienas krāsa|
Šodienas smarža| Šodienas garša| Šodienas skaņa vai dziesma| Šodienas sajūta| Šodienas laika apstākļi| Šodienas skumjā puse| Šodienas priecīgā puse| Šodienas cilvēks| Šodienas mērķis| Šodienas ieguvums| Šodienas zaudējums| Šodienas atziņa| Kas šodien tev šķiet skaists| Kas šodien ir riebīgs| Kas šodien nav tā, kā vakar| Kas šodien ir tā, kā nebūs rīt| Kas šodien tu esi| |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.10 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |