![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Nošpikoju šo no cita foruma, kurā tas bija nošpikots no citurienes un citurienē arī tas bija nošpikots no citurienes... izskatījās intresanti. Tātad pavisam vienkārši - iebakstiet ar kursoru tajā vietā, kur jāraksta atbilde un nospiediet Ctrl+V un iepostojiet to kas parādās
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
slakteris vs. bloomberg
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
[20:32:50] washulis says: nasing spešal
[20:32:50] washulis says: nasing spešal [20:32:54] washulis says: (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) [20:32:55] washulis says: nasing spešal [20:32:56] washulis says: nasing spešal [20:32:57] washulis says: nasing spešal [20:32:58] washulis says: nasing spešal |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
4c362b
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.09 Kur: Mājās ![]() |
"I am not a freaky fish guy"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Es tā saprotu, ka šajā valstī varu uzurpējusī sumpurņu kliķe radikāli nomainījusi visas rules. Ta jau arī lauku baļļu rīkotājus, ja pēc šamā pasākuma beigām kādus pāris km attālā sādžā vietējie pacani izkaujas savā starpā vai tiek pastrādāti varas darbi pret kādu dāmu, jātiesā pēc attiecīgajiem pantiem un jāliek cietumā.
Cik atceros, Štokenburgers/Pabrīķis & co savu pasākumu pieteica Doma laukumā laikā no 17.30 līdz 19.00 Pats biju šamā pasākumā, ierados gan bikuc vēlāk (~ 17.45, sorrī, vēl uzurpatoru kliķe ne darbaveitu ne manu privāto biznesu (no kura drīzumā tie ````i arī vairs PVN nesaņems, ibo visi iepirkumi tiks veikti no GNT Lietuva) vēl nav nogremdējusi) un praktiski nekādas nekārtības nemanīju. Jā, bija urļiki ar Raškas karogu un alus pudelēm, jā jaunatne rāpās uz Šķūņu ielas pusē esošās dēļu sētas (pac būtu rāpies, ja būtu jaunāks un bekpekā nebūtu savs + incalējams klienta laptops un 3 pārkopējami hārdi). Taču sarāpušos diezgan mierīgi zemē nodzina 2-3 menti formās un viens seksots privātajā. Nekāda agresija no nodzīto puses (nu meibi ko pabļaustījas, bet atrados pārāk tālu lai dzirdētu). Nu i kad Štokijs pateicās par piedalīšanos flešmobā un aicināja visus mierīgi izklīst (a vajadzēja teikt - ejam uz mūdžu perēkli un nosvilinam šamo nah - 90% no savāķījušajiem 10k (reāli bij vairāk, ibo visas Doma laukumam pieguļošās ielas bij pilnas, man pa Šķūņu līdz tai, kas iet gar FM izspraukties izdevās minūtēs 20) ietu un nonestu šamo un pēc tam vēl Izjas mitekli). Nu i kādos 19.10-19.15 nogāju gar 100 idejotu māju un tur viss bij mierīgi - tauta gāja uz transportiem Valdemāra un Kronvalda ielās, redzēju kādus 3-4 lendroverus ar visiem KFOR trafaretiem, pāris mazās ieliņas bij nosprostotas ar āmuru Chevy humpaldžipiem, sumpurņu nama fasādes priekšā bij piedzīts reanomobilis un ugusdzēsēju autiņš (pēc kaut kāda speciālā ūdenslielgabala neizskatījās, parastais sovoku laiku ZILs), ap sajemu stāvēja kādi 10 feisi ūbernahersuperduperkrucikūlāēlvēpatentētā kamuflāžā un aizdomīgi daudz mordu, kurus sovoku softkora laikos (Brežņevlaiki - padumjās varas beigas) varētu dēvēt par <vīriņiem pelēkos mētelīšos>. No mītiņa (vai vienkārši Vecrīgas) ejošie nekādās konfrontācijās un konfliktos ar varu uzurpējušās kliķes ķēdessuņiem neielaidās un viss bij mierīgi. Ibo tā kā man patiesībā bij jāiet uz stacijas <Šlorigo> pusi, tad aiz mūdžu perēkļa nogriezos pa labi, uz to ielu, kura iet gar Jēkaba kazarmām - vot tur gan bij vesels blāķis ar <Ford Transit> busiņiem, kuriem visas stiklotās virsmas nosegtas ar drāšu vairogiem (kolēģis stāstīja, ka šamie jau ~ 15.00 esot pa Miera ielu uz centra pusi braukuši). varēja manīt ka tajos busikos iekšā ir cilvēki. Nu vo, aizvilkos uz busu un aizbraucu mājās uz savu Pierīgas sādžu. Un tikai pērkot paiku piemājas bodē (pieder krieviem, bet pārējās tuvumā esošās ir vietējo un leišu žīdmasoņu kontrolē, vienigā cerība uz drīzumā atverošos kurrātu <Selver>) uzzināju, ka Vecrīgā sācies dumpis pret sumpurņu uzurpatoriem. Diemžēl, nav man vairs 17 kā 1991. kad šai pašā dienā pēc mītiņa Daugavmalā devos atpakaļ uz Rīgu, paklausot Izjas aicinājumam sargāt šamo no cilvēkēdāju armijas, ir pienākumi pret darba devēju, kurš samazināja manu bosu (no neoficiāliem avotiem gan dzirdēju, ka samazināt bij paredzēts mani, taču boss (nu jau bijušais) esot atteicies vilkt manus pienākumus (ibo fišku nerubī), u.c. klientiem. Da i IS-2 tančegu pabeigt līmēt gribējās un bikuc pageimot TDU. Karoč esmu iestidzis zināmā mietpilsonisma stadijā. Tāpēc ar nepaņēmu apses mietu un nedevos atpakaļ uz kaujas zonu. Bet uz nākošo flešmobu iešu. Un lai aizvērtu muti valdošās kliķes aizstāvjiem deklarēju - man ir darbs, ja arī šamo zaudētu, pārsimts lašus iztikšanai un rēķinu nomaksai vienmēr nopelnīšu, ir piedāvājums strādāt Zviedrijā, gan par miskastnieka algu IT nozarē (ar šmigu un cīgām būtu grūti, bet iztikšanai pietiktu), nav ne NĪ kredītu, ne autolīzinga, ne kredītkaršu (interneta norēķiniem domātā Visa Classic piesaistīta kontam bez kredītlimita), nav vairs (diemžēl) vecāku, kuriem valsts nozadzēji maksātu mazas pensijas, vismaz pagaidām nav (tā sanācis ) ne ģimenes ne bērnu, par kuru uzturēšanu un nākotni vajadzētu uztraukāties, pat pie pašreizējās grūtās ekonomiskās situācijas, kad personiskas mazais bizness ir stipri sašaurinajies, tāpat varu pārsimts lašus atlikt grūtākiem laikiem vai palīdzēt piederīgajiem, kuriem toč iet smagi. Personiski man nav ko pārmest Izjam, Aclēcniekam un pārējiem cūkdelfīniem, man no viņiem neko nevajag. Ak jā, ja nu nākošā flešmobā kritīšu šamo ķēdessuņu gūstā, tad Gadmens mani varēs stādīt priekšā kā īpaši destruktīvu elementu - 2x administratīvi sodīts, nonācis DP redzeslokā saistībā ar draudiem fiziski izrēķināties ar likumīgi ievēlēto pārēdināto stabilitātes garantu, gan jau vēl kaut ko piešūs. Arvienvārdsakot, mani besī ārā uzurpatoru piekoptais ````isms - lai šamos ievēlētu, pilnīgi pietiek ka uz vēlēšanām atnāk 25% pilsoņu, lai patriektu 2x vairāk ir par maz. Lai atlaistu Loskutovu pārdesmit štukas ko nozvizģījuši šamo darbinieki ir OK, Aclēcniekam valsts kontroles atklātās 10x lielākas izšķērdētas summas ir <nasing spešal>. Kurā privātuzņēmumā blēdi, kurš jau vienreiz kantori novedis lidz kliņķim un izšķērdējis apjomīgu kredītu, ļautu mēģināt vadīt kantori otreiz uz dalīt neskaitāmas reizes lielāku summu? Kāpēc privātstruktūrās strādājošiem cilvēkiem atlaišanas pabalsts ir 1-3x mēnešalgas, bet sajemas idejotiem 5x, visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet daži vienlīdzīgāki par citiem? Ja es iknedēļas sapulcē, uz kurām man paldies dievam nav jāierodas, pie lielā šefa atļautos lasīt avīzi vai gulēt, ja ne arī uzreiz izlidotu, tad financiāli bietē dabūtu konkrēti. Deputāti to dara gadiem un kas? Da i pēdējais lumpeniskais - kāpēc Vācijas Aldi ar krāvēja algu pāri 1000 EUR ķīmiskais alus maksā 20 sanči pudelē, bet Maximā ~ tāda pati žlurga 50-60 sanči, pie tam, ka krāvējs nez vai 300 lašus saņem un lielāko daļu out of taxe? Kāpēc Vācijā un visās pārējās ES valstīs autortiesību nodoklis DVD matricēm ir 3-8% no šamo pārdošanas cenas bet pie mums 20 sanči gabalā, itogo sanāk, ka šamās pie mums ir vismaz 2x dārgākas nekā bhiesmīgi dārgajos Londonas un Ženēvas tirdzniecības centros. Jā, vēl kamrādiem militāristiem - protams, jūs uzskatāt, ka privātuzņēmumos strādājošie nemaksā nodokļu, saņem aplokšņu algas un valsts budžets turās uz jūsu godīgi nomaksātajiem nodokļiem. Tik atcerieties, lai jums varētu samaksāt algas un no tām nomaksāt godīgos nodokļus, kādam šī naudiņa ir jānopelna, mūžīgi Izjam starptautiskie žīdmasoņi fondi un ēbrēju savienības kredītus nedalīs... Personīgi es turpmāk maksimāli centīšos izvairīties no kaut kādu nodokļu maksāšanas šai uzurpatoru kliķei, iespējami ātrākā laikā centīšos pārvest detaļu iepirkumus no kaimiņvalstu dīleriem, ja ne ar granātmetēju, tad ar rubli centīšos panākt, ka režīma ķēdessuņi ar vairogiem un stekiem dodas izsist iztikas naudu no uzurpatoru kliķes. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
Taupības nolūkos Rīgas dome samazinās pabalstus LETA 15. janvāris (2009) 10:35 Piedalīties diskusijā par šo rakstu (491) Rīgas pašvaldības šā gada izdevumi, salīdzinot ar pagājušo gadu, saruks par aptuveni 24% jeb 156 miljoniem latu, liecina domes Finanšu departamenta sagatavotais budžeta projekts. -------------------------------------------------------------------------------- Bez domes darbinieku atalgojuma samazināšanas, investīciju programmas apcirpšanas un atbrīvošanās no citiem tēriņiem plānots arī likvidēt vairākus pabalstus rīdziniekiem un nepalielināt dotāciju sabiedriskajam transportam, kas pēc iepriekš izskanējušās informācijas var draudēt ar vēl lielāku pakalpojuma apjoma samazinājumu. Samazinājums skāris gandrīz visas nozares, taču procentuāli vislielākais, teju 90% jeb 16,6 miljoni latu, tas bijis komunālajai sfērai, raksta laikraksts "Diena". Šogad nav vairs plānots izmaksāt dzīvojamās telpas atbrīvošanas pabalstu rīdziniekiem, kas pretendē uz pašvaldības dzīvokli. Daļu šā pabalsta piešķir pašvaldība, daļu - valsts, bet no Ekonomikas ministrijas nav saņemta oficiāla informācija, vai nauda būs, rakstīts budžeta projektā. Vairākus pabalstus no marta vairs neizmaksās labklājības departaments: 100 latu nesaņems jaundzimušie rīdzinieki un 10 līdz 38 latus mēnesī - aizbildņi un aizgādņi. Par sociāliem jautājumiem atbildīgajam vicemēram Jānim Dinevičam (LSDSP) tas nav pieņemams: "Sociālā joma ir viena no prioritātēm. Mēs koalīcijā bijām džentlmeniski vienojušies, ka samazinājums pret iepriekš plānoto tai būs 3,2 miljoni, bet redzu, ka ir 7,7 miljoni." Vicemērs piebildis, ka šis piedāvājums ir tikai "pirmais solis" un par to vēl būs jādiskutē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
ot citas bilde
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Lesepta zobens? Tā manta gan ir dzirdēta. Neesmu informēts, ka tas iespējams ir tieši tas. Lai būtu četras puses, bet cipariem nav nozīmes. Mani nepārsteigtu, ja čerosi neiegūs zobenu, tad simtprocent gribēs to iznīcināt. Pat ja tas nonāks jūsu rokās, kas manuprāt ir mazticams, jūs nokļūsiet čerosu visvairāk meklēto sarakta augšā. Pagaidām jūs ierindojaties aiz Ziemeļa un dažiem politiķiem. Čeros vīzdegunīgi bilda, nopētot savus biedrus. Viņus bija žēl, bet cīņa par izdzīvošanu vienmēr ir bijusi smaga.
Vēl par skarabeju pavēlnieku esmu dzirdējis to, ka par tā tempļiem ir maz dzirdēts, jo tie veidoti ļoti, ļoti sen. Saglabājušās tikai teikas un citi nieki, ko ļaudis vairs neuztver nopietni. Arī, ka tie ir nomaļās vietās. Kā jau teicu, pirmais ir kaut kur Lausā. Tajā būs norāde uz nākošo. Viņš vēl piebilda. Tikmēr skanīgās bals īpašnieks nedaudz pateicīgi palūkojās uz Belegu. Lūdzu. Nesāciet nu spriest par savām morālēm. Tās mani moka vairāk, nekā nāves jausmas. Paklusē? Tu patiesi negribi dzīvot? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Tas ir mežsardzes izlūkdesanta vienības vecākais stirnvedis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
2) postojot spēlē nedrīkst lietot lielos burtus
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
1) neviens noteikums kas turpmāk tiek radīts nedrīkst būt garāks par pieciem vārdiem
2) katrs otrais burts jāraksta CaPsLoCk'Ā 3) turpmāk jaunie pārmainītie noteikumi ir jāraksta boldā 4) ceturtais noteikums turpmāk ir jāraksta slīprakstā 5) noteikumus nedrīkst dziedāt skaļā balsī |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
48,900
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Basic Blacksmithing
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
hm, nu to ir tā diezgan grūti paskaidrot...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.06.2025 15:36 |