![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Nošpikoju šo no cita foruma, kurā tas bija nošpikots no citurienes un citurienē arī tas bija nošpikots no citurienes... izskatījās intresanti. Tātad pavisam vienkārši - iebakstiet ar kursoru tajā vietā, kur jāraksta atbilde un nospiediet Ctrl+V un iepostojiet to kas parādās
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
no mut/mark&pure black&LQ100
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
www.sekoman.lv/ Luusis
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
mm.. Manuprāt, tikai vienu publicējusi esmu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Mūzika: A.Gedrovičs, J.Misiņš
Vārdi: Guntars Račs Izpildītājs: Sestā jūdze Klusā daba Tu esi tā kā klusā daba, Tik mierīga. Tik ļoti, ļoti laba. Tu esi tā kā krūze gleznā, Tik svarīga, tik ļoti, ļoti grezna. Tu esi tā kā vējš no rīta, Kā debesis, kas spožā saulē tītas, Tu esi tā kā durvis vaļā Un kā dziesma, kas dziedama vēl skaļāk. Piedz. Tu esi, un es tevi jūtu, Es nezinu, es nezinu, Kas es bez tevis būtu. Tu esi, un es tevi jūtu. Es nezinu, es nezinu, Kas es bez tevis būtu. Tu esi tā kā lietus lāse, Kā ziedi, kuri manā galda vāzē, Tu esi, un es arī esmu Ik rītu tad, kad vējš ceļ rīta dvesmu. Piedz. 2x |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
financenet.lv
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
kaads barons?
[18:47:57] Anda: es eju chaw |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) nu, kad tu tā pasaki, tad izklausās smieklīgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
"Rescue Me" season 1
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Grifidors 0
Slīdenis 14 Kraukļanags 5 Elšpūtis 44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
[22:35:48] Saulstariņš saka: Viss kas man nāk prātā ir tik psihs, ka, man šķiet, nav īstais.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
F1 drivers- Are they gays? [NEW VERSION]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.10.08 ![]() |
26368691.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Man šķiet, ka kādam šodien ļoti neveicās ar vinnestu un līdzi nejauši bija gadījusies rokassomiņā benzīna kanna un šķiltavas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.08 ![]() |
Par to kas bijis, par to vairs nerunā,
Un simtiem tūkstošiem domu nāk prātā. Vējš visu izkaisa, nevienam nejautā. Jāaizcērt durvis, tās visu sabojā. Elpojot gaisu uz mēness, Negribas palikt uz zemes, Aizmirstot netīrās spēles. Piedz. Ko vēl vairāk var vēlēties Un ko vēl vairāk var dot. Un tad kad pietiek ar dziesmu pustumsā, Vēl pāris soļi, un viss ietinas miglā, Atbildes nav, pat tad kad pajautā. Vai sapņot tālāk vai palikt nomodā. Elpojot gaisu uz mēness, Negribas palikt uz zemes, Aizmirstot netīrās spēles. Piedz.2x Ko vēl vairāk var vēlēties Un ko vēl vairāk var dot. un vēl, un vēl, un vēl, un vēl Elpojot gaisu uz mēness, Negribas palikt uz zemes, Aizmirstot netīrās spēles. Piedz.2x Ko vēl vairāk var vēlēties Un ko vēl vairāk var dot. un vēl, un vēl, un vēl, un vēl Piedz.2x Ko vēl vairāk var vēlēties Un ko vēl vairāk var dot. man taa |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
Grifidors 1
Slīdenis 82 Kraukļanags 14 Elšpūtis 71 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Vain
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jūsu augstība sasieniet matus astē, gribu redzēt Jūsu seju.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 20:35 |