![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Nošpikoju šo no cita foruma, kurā tas bija nošpikots no citurienes un citurienē arī tas bija nošpikots no citurienes... izskatījās intresanti. Tātad pavisam vienkārši - iebakstiet ar kursoru tajā vietā, kur jāraksta atbilde un nospiediet Ctrl+V un iepostojiet to kas parādās
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
Gundam
: Black Cat Code Geass Outlaw star Trigun Blood+ : cowboy bepop devil may cry o: escaflowne eureka 7 full metal panic |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.08 Kur: Pamestā rotaļu laukumā. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
Antonín Dvořák
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
[/i][/b]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
11.4 kbps YOU ps. Mans interneta ātrums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Hermiones zizlis: 11.07.2008 16:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Kad jāskatās, vai ir zvaigznes?
patiešām, kad? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.08 Kur: Tukšumā. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=g_mDqQbKss4...feature=related
p. s. Labs video (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) rēcamgabals (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Pineapple express
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.08 Kur: Pamestā rotaļu laukumā. ![]() |
[19:46:23] Līga.. saka: jā, tev tiešām ir pārākā tasnība.. xDDDDDDDDD
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
[8:12:15 PM] Kalevale says: viss, kas bijis, viss, kas nava, tas mans mūžs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ja es neesmu vēl bijis, ja es neesmu vēl bijis, tad es būšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
__
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ābrams apprec Zāru un pirmajā naktī zvana savai mātei:māmiņ,ko lai daru?Zaŗa visu laiku gultā grozās un neļauj man gulēt!māte atbild:atrodi dēliņ sev cietāko vietu un iebāz tur,kur Zāra čurā.pēc pusstundas Zāra zvana savai mātei:māmiņ,ko lai daru?Ābrams iebāzis kāju klozetpodā un nevar izvilkt
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Hikaru) Kāpēc notiek visāda runāšana par Ķīniešu zodiāka zīmēm? Kāpēc nosaukums Fruits Basket? Nosaukums radās no japāņu tradicionālās bērnu spēles, kur katru spēles dalībnieku sauc kāda augļa vārdā. animē ir 12 cilvēki kuri pārvēršas par zodiakiem, tikko kā pieskaras pretējam dzimumam. tas viņiem sagādā problēmas, tāpēc arī runā par zodiaku visu laiku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Tohru bērnībā spēlējot spēli tika nosaukta par onigiri (rīsu bumbiņa) viņa domāja, ka tas ir labi jo onigiri viņai garšo. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) tā viņa palika atstumtā. nianses nezinu, jo neesmu visu redzējusi. Nu tā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.07.07 Kur: Vietējā, tur, kur tu mani vēlies ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
54:71 mūsējās zaudē.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 10:44 |