![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Nošpikoju šo no cita foruma, kurā tas bija nošpikots no citurienes un citurienē arī tas bija nošpikots no citurienes... izskatījās intresanti. Tātad pavisam vienkārši - iebakstiet ar kursoru tajā vietā, kur jāraksta atbilde un nospiediet Ctrl+V un iepostojiet to kas parādās
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
bondage
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
rofl. njā. laiks kā uz jāņiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
man jau arī. izeju vakar ārā. ar lietussargu, aizeju līdz mājas stūrim -- protams nelīst (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) err. headstrong zini? viena viņu dziesma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ķipa bullet for my valentine, tikai man vairāk patīk ^^ Bet Billy Talent būs pirmais (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Blonda ar trīs zvaigznēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) trīszvaigžņu blondīne roflew (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Kājās bija rozā puanetes un baltas zeķubikses. Skatu papildināja rozā triko un balti balerīnas svārciņi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Es nogalinu visu, ko uzskatīju par skaistu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
es šausmīgi atvainojos ka jūs piedzērāties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 Kur: Tev aiz muguras ar izkapti rokā. ![]() |
jā, es arī tevi mīlu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nepaspēju. toties palasīju dieneni un man garīgais pagāja vēl kādu stabiņu uz leju ..bēt duh. tā ir bijis, un tā būs. man jāsamierinās. njā.
bet garīgo uzlaboja tava un nadīnas klača. ^^ lai arī man tādu nav. "viņam jau būs par grūtu .. viņš dievina omju protēžu smaidus .. viņa dievina pelējuma smaku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) zinot, ka mani nīst ir prieks, ka ir vismaz viens cilvēks, kurš nenoliek, paldies tev. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) kādēļ gan cilvēki ir aizmirsuši par iekšieni? kādēļ?vienmēr ārišķības. un viss. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.01.08 ![]() |
lai vai kā, es šobrīd došos
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.06 Kur: ..after the sunrise.. ![]() |
Latvijas Radio koris
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Drēbes:
Mati: Ēdiens: Dzēriens: Domas: Jūtas: Runājos ar: Dzirdu: Patīk/mīlu: Gribu: Ienīstu/Dusmojos: Gaidu: |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Ieteicams novannoties vai nopeldēties, domās atbrīvojoties no uzkrātās nastas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Nav velme paķert Rū vai pašai sevi un atlaisties līdz šejinei?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
:love: :love:
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
bullets
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
LInDuxXi bu4KoWsku
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 07:59 |